|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
spanie w Outlander 2 DA SIĘ |
Autor |
Wiadomość |
Marcino
Mitsumaniak Góral niskopienny

Auto: Galant 2.5 V6 97r
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 68 razy Dołączył: 02 Cze 2005 Posty: 10727 Skąd: okolice Tczewa
|
Wysłany: 28-10-2021, 11:58
|
|
|
krzychu napisał/a: | Ale ktoś lubi takie życie w kamperze ze wszystkimi ograniczeniami albo nie. Moim zdaniem nie ma sensu przekonywać kogoś w jedną albo drugą stronę |
Dokładnie, tak jest i się z tym zgadzam.
Krzychu , mam podobne przemyślenia jak twoje, a żona jako nauczycielka zaczyna myśleć inaczej bo ma więcej wolnego. I gada ze lasty sa fajne ale nie pojedziesz w takie dzikie miejsca np w Albania albo innych zakatkach europy. W dwie osoby moza to osobówka ogarnąć tzw zwiedzanie i spanie po hotelikach namiocie czy na tyle samochodu. z Rodzinka 2+2 gorzej. |
_________________ 2019 - ... - VW Tiguan II 18r 2.0 TDI 110kw
2006- .... - Galant 2.5 V6 97r + LPG Stag
był - 2011 - 2019 - Pug 307sw
była -2004-2006 - Carisma 1.8 GDI 98r
był -1997-2005 - Fiat 126p 1978r
"A omijając to całe rozmyślanie, to prawda jest taka że do codziennego auta najlepszy jest silnik z jak największym momentem dostępnym z niskich obrotów
Czyli w tym przypadku 6a13 " by tomchuck
 |
|
|
|
 |
krzychu
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 Int, Mazda CX-3
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 141 razy Dołączył: 21 Kwi 2008 Posty: 12607 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 28-10-2021, 12:46
|
|
|
Marcino napisał/a: |
a żona jako nauczycielka zaczyna myśleć inaczej bo ma więcej wolnego. |
No to ogólnie jest problem tego zawodu, że nauczyciel nie ma urlopu i musi wypoczywać wtedy jak jest najdrożej. Coś o tym wiem, ale na szczęście żona zakończyła ten rozdział w życiu.
Marcino napisał/a: | I gada ze lasty sa fajne ale nie pojedziesz w takie dzikie miejsca np w Albania |
https://www.itaka.pl/wyni...durres-province
Marcino napisał/a: | albo innych zakatkach europy. |
A bardziej dzikie to są objazdówki (też czasami bardzo niedrogo). W lastach jednak jest ważne to, że nie lecisz tam gdzie chcesz tylko tam gdzie jest w danym momencie tanio. Dla mnie zakątkiem był Oman, byłem tam jak plaże były dziewicze, spacerujesz godzinę i mijasz 2 osoby i ludzi z gór w terenówce, którzy przyjechali coś złowić, aby ludzie w wiosce mieli co zjeść. Przyglądają się z zaciekawieniem paniom w strojach...
Tak, że Europa (czyli mniej więcej to co ogarniesz samochodem lub camperem) to taka mało dzika i egzotyczna. |
|
|
|
 |
Potargany
Forumowicz Potargany
Auto: Outlander 2.0 DID 2010'
|
Wysłany: 14-11-2021, 00:33
|
|
|
a ja tam jestem za takim sposobem tyle że outlander to maks na dwie osoby, zero rezerwacji wolność wyboru miejsca a co do prysznica był w juli na 12 v toaletę turystyczną też da się wcisnąć |
|
|
|
 |
|
|