|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Poszukiwania Colta CA5A GTIka lub 4x4 |
Autor |
Wiadomość |
Browar [Usunięty]
|
Wysłany: 11-05-2007, 00:50
|
|
|
Dzieki za slowa otuchy
Mam to na wzgledzie ze auto rzecz nabyta ale znowu sentyment sie odzywa.Najwazniejsze ze mi nic sie nie stalo, auto sie kupi nowe lub odnowi.w tym przypadku moge moge drugie kupic no i korzystajac z okazji patrzec na gtiki lub 4x4 takze nie wydole finansowo na zrobienie drugiego a szkoda zeby stalalo w garazu i sie kisilo rok czy wiecej.Jednym slowem rozsądek górą.Kupi je pewnie taki wariat jak ja albo bede raczyl kolegów zdrowymi narządami .Tyle na ten temat
ide w kime Panowie
Pozdrawiam
Browar |
|
|
|
 |
wojmi1
Mitsumaniak lancer kombi i gal

Auto: lancer combi g37 i c12 galE32
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-05-2007, 08:32
|
|
|
Browar, do Morska sie rozbitku szykuj, wandalo powinno byc a nie browar he he
dobrze ze jestes caly i to sie liczy
pozatym jestes zdzierca i spekulant moze bys tak kupil aut bez silnika bylo jakies colcisko na alegro
pozdrawiam |
_________________ lancer 4 wd combi 87, 89 ; c12v 1.5 90, gal E33 90 +e33 |
|
|
|
 |
Browar [Usunięty]
|
Wysłany: 11-05-2007, 11:24
|
|
|
Widze ze ktos sie naogladal kronik PRL-u?mam racje :>
Moj wyjazd pod znakiem zapytania nie mam jak z kim gdzie itd pozatym przez wypadek mnostwo spraw na glowe mi sie zwalilo, w sobote jade ogladac nowe jajko takze jest szansa...uwierz mi wojmi myslalem dlugo nad tym wszystkim, co zrobic ale juz klapka zapadla, sprzedam za tyle ile chce albo w ogole i bedzie na czesci poprzekladam to co w niego wlozylem i tez bedzie zicher
dobrze ze pogoda dopisuje jak narazie az micha sie cieszy |
|
|
|
 |
szczeslaw
moderator Łamacz przepisow KRD

Auto: Carisma 1.6 99r
|
Wysłany: 11-05-2007, 11:53
|
|
|
Browar napisał/a: | Moj wyjazd pod znakiem zapytania nie mam jak z kim gdzie itd poza tym przez wypadek mnostwo spraw na glowe mi sie zwalilo, w sobote jade ogladac nowe jajko takze jest szansa |
Nowe "jajko" możesz oglądnąć w poniedziałek, masz gdzie, a "z kim" to też nie jest problem |
_________________ gg: 3254156
Carisma 1.6 99r.
 |
|
|
|
 |
wojmi1
Mitsumaniak lancer kombi i gal

Auto: lancer combi g37 i c12 galE32
|
Wysłany: 11-05-2007, 16:24
|
|
|
Browar, ściemniasz: ostatnio cie lekarz meczyl, przedtem Rzeszów a teraz ta spekulacja
Autko trzeba na spokojnie brac, jak babe-- ful kontrol bo ci wcisna padline... |
_________________ lancer 4 wd combi 87, 89 ; c12v 1.5 90, gal E33 90 +e33 |
|
|
|
 |
Browar [Usunięty]
|
Wysłany: 12-05-2007, 18:50
|
|
|
no bywa Panowie co ja poradze, klody pod nogi :/
bawcie sie dobrze!
pozdrawiam
bwr
[Własnie wróciłem ze śląska ogladac tego wariata
-->
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C2507173
na nowo sie ukazalo.Na codzien autko hardcore.Przygotowywane pod rajdy odchudzone maxymalnie.Co mnie razi zderzak na spinkach, stozek na lepcu, poobijany przod widac ze bity , nieoryginalne lampy przod bez elektrycznej regulacji, dach zaspawany wyglada tragicznie(byl szyberdach ale wazyl 20 kg wiec zostal usuniety).Ze srodka wyciagniete doslownie wszystko oprocz kockpitu i siodla z kiera.Motor ciagnie jak sku..... ale po naszym kontrolnym przejezdzie walnela uszczelka pod glowica takze osobiscie odradzam :/ W autko trzebebybylo jeszcze troche pracy wlozyc i kasy przedewszytskim blacha dach, silnik jak walnela uszczleka pod glowa to cos z kompresja lub powazniejszego.Wszystko ładnie co sie świeci ale co tanie to drogie...
Poszukiwan ciag dalszy
pozdrawiam
bwr |
|
|
|
 |
|
|