|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Chce kupic lancera 98 1.3 ? |
Autor |
Wiadomość |
Bastek77 [Usunięty]
|
Wysłany: 25-03-2009, 23:16
|
|
|
Każdy cywilny lancer to namiastka evo, Jurii nazywa swoje autko evo i ma do tego prawo, jak komuś to przeszkadza to niech nie czyta! Polemika na ten temat na pewno nie świadczy źle o Jurim, tylko o innych ............miłośnikach marki, tym bardziej, że ck1a był i jest bardzo fajnym atem i pragnę przypomnieć co robił z nim Tommy:) |
|
|
|
 |
Colto [Usunięty]
|
Wysłany: 26-03-2009, 00:10
|
|
|
Evo5 1,3 nie słyszałem, ale cuda się zdarzają. |
|
|
|
 |
sla
Forumowicz

Auto: Inne
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 22 razy Dołączył: 27 Mar 2005 Posty: 2882 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 26-03-2009, 12:41
|
|
|
juri007 napisał/a: | mam mitsubishi lancera evo 5 z roku 10.10.1997 silnik 1.3 |
Przyzwoitość wymaga aby mając jakiś samochod i chcąc o nim cokolwiek napisać nie pisać bzdur. |
|
|
|
 |
juri007
Forumowicz Lans
Auto: Mitsubishi Lancer 1.3-98r.
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-03-2009, 20:33
|
|
|
a wescie gadam bo chce i nic nikomu do tego, powoli planuje kupić turbine i intercooler ale troche pracy, trzeba po 1 uszczelke pod głowica grubszą i zmjeniac kolektor wylotowy eh moze pod koniec wakacji uda mi sie z niego coś w mjare zrobic. JESLI KTOS COS WJE O TYM PROSZE PISAC HETNIE DOWJEM SIE CZEGOŚ A KOMU NIE PASUJE NIEH NIE PISZE! |
_________________ ...śpiesz się powoli... |
|
|
|
 |
|
|