|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
MitsuManiaCZKI |
Autor |
Wiadomość |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-09-2007, 23:44
|
|
|
Forum
Rozmów
Kontrowersyjnych
Zielone Forum |
Just think...
. |
|
|
|
 |
czarna
moderator

Auto: Mazda 323f '99 DITD
|
Wysłany: 09-09-2007, 23:44
|
|
|
dziękuję
[ Dodano: 10-09-2007, 00:05 ]
myślę, że mogłoby to przyciągnąć kobiety na forum mogłyby znaleźć tu coś dla siebie i zaglądałyby częściej |
|
|
|
 |
arekp
Mitsumaniak

Auto: inny
|
Wysłany: 10-09-2007, 00:23
|
|
|
Hubeeert napisał/a: | To dotyczy również kącika dla Pań, który jestem gotów Wam założyć. Nawet gdyby pisać miały w nim tylko Kobiety |
Koniecznie w kolorze rozowym Kacik rozowego pantofelka |
_________________ odszkodowania.pl serwis z bezpłatną wiedzą i poradami w zakresie samodzielnego uzyskania odszkodowania |
|
|
|
 |
ManyMan [Usunięty]
|
Wysłany: 10-09-2007, 01:13
|
|
|
a mnie sie wydaje ze chciałaś zaznaczyć swoja obecność na forum |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
|
Wysłany: 10-09-2007, 01:20
|
|
|
hmm mnie sie jednak wydaje , ze jest to forum strikte motoryzacyjne, a nie poradnik dla kobiet jak ugotowac ziemniaczki w ubrankach czy tez zrobic sobie depilacje brwi etc . jezeli kobiety sa na naszym forum ( a sa ) to chyba zaakceptowaly to ,ze w wiekszosci beda tu faceci, i ze grupa kobiet bedzie raczej minimalna, co oczywiscie nie zabarania im tworzyc tematow np w off topicu na kazdy temat jaki im sie tylko podoba .
jezeli chcecie tu zakladac wlasne podfora itp ,to faktycznie zrobmy jeszcze pod forum dla leworecznych, ludzi ktorzy kuleja na prawa noge, oraz osobne dla tych ktorzy kuleja na lewa, dla tych co lubia chodzic w dresach , i dla tych co lubia w jeans'ach, jeszcze inne dla panow lubiacych ( lub tez muszacych ) chodzic w garniturze .
wydaje mi sie ,ze zagladajac tutaj jestesmy przygotowani na to ,ze bedziemy tu rozmawiac o motoryzacji/samochodach, jezeli chcemy o czym innym do tego sluzy forum off topic, lub tez inne fora ( bo przeciez w sieci nie istniejemy tylko my ) o takiej tematyce ktora nas interesuje ...
( przepraszam za szczerosc ) |
|
|
|
 |
arekp
Mitsumaniak

|
Wysłany: 10-09-2007, 08:43
|
|
|
Moim zdaniem forum dla Kobiet utworzone w ramach OT nie bedzie nikomu w niczym przeszkadzac, a nasze Panie beda mialy swoje miejsce co powinno pozwolic im czuc sie u nas bardziej jak u siebie |
_________________ odszkodowania.pl serwis z bezpłatną wiedzą i poradami w zakresie samodzielnego uzyskania odszkodowania |
|
|
|
 |
ruslana81
Mitsumaniak żona swego męża

Auto: Corleone&RalliKrówka
|
Wysłany: 10-09-2007, 09:45
|
|
|
Według mnie niech sobie powstanie jakiś kącik dla pań, chociaż ja osobiście nie mam zamiaru debatować o kosmetykach, ciuchach i innych szpargałach -wiem, podejście czysto stereotypowe (myślę, że po to są fora kobiece, a Mitsumaniaki są forum motoryzacyjnym). No, chyba że będzie to kącik pt. "Mechanika bez tajemnic - poradnik dla kobiet". Ja w żadnym razie nie czuję się dyskryminowana, a ponieważ na motoryzacji znam się słabo, to piszę zarówno w OT, jak i na FRK. Ale żeby od razu tworzyć coś "tylko dla pań"? eee.... |
|
 |
dm17 [Usunięty]
|
Wysłany: 10-09-2007, 10:03
|
|
|
Rafał Szczecin i Ruslana 100% poparcia |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
|
Wysłany: 10-09-2007, 11:39
|
|
|
..a ja uważam, że Mitsumaniaki to już nie tylko Forum Motoryzacyjne, ale w większości zgrana i szanująca się - Społeczność.
Poza typowymi tematami motoryzacyjnymi zauważcie, że dość mocno mamy rozwinięty temat sportowy - Typer ... a i tematy polityczne też "obrabiamy" na bieżąco.
Myślę, że jeśli znajdzie się kilka chętnych kobiet to cześć wyznaczona dla kobiet nie będzie nikomu przeszkadzała, a wręcz przeciwnie ... może więcej kobiet poczuje się mocniej związana z Trzema Diamentami .... tymi z samochodu oczywiście . |

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V |
|
|
|
 |
NRQ [Usunięty]
|
Wysłany: 10-09-2007, 13:26
|
|
|
Jeżeli okaże się że dział kobiecy będzie miał ruch i będą się tam pojawiały posty to dlaczego by nie. Oczywiście jeśli wpuszczani też będą tam przedstawiciele płci brzydkiej chętni brać udział w tych dyskusjach. Ja sam jestem ciekaw tego jakie rozmowy mogą tam wyniknąć. |
|
|
|
 |
turek61
Mitsumaniak Zgred :)

Auto: Outlander I Turbo
|
Wysłany: 10-09-2007, 13:51
|
|
|
arekp napisał/a: | Moim zdaniem forum dla Kobiet utworzone w ramach OT nie bedzie nikomu w niczym przeszkadzac, a nasze Panie beda mialy swoje miejsce co powinno pozwolic im czuc sie u nas bardziej jak u siebie |
POPIERAM |
|
|
|
 |
gulgulq
moderator Służbowo. Na statek.

Auto: i30
|
Wysłany: 10-09-2007, 13:57
|
|
|
Głosuje wszytkimi dostępnymi kończynami za forum dla kobiet .
Skoro generalnie wiekszosc nas jest tu facetów to:
-powinniśmy uszanować ich inność ,
- i docenić te kobietki które się pojawiają na forum,
- i skoro są fora typowo męskie jak typer, to i powinno powstać podforum kobiece.
Niekoniecznie o przepisach na ciepłe ziemniaczki ale bardziej z myślą o problemach typowo kobiecych z autkami, ich prowadzeniem, radami i zaleceniami jak coś zrobić przy samochodzie w wersji dla pań, jak wyleczyć zapalonego mitsuamiaka-faceta z miłosci do Misia (wiadomo zę sie nieda ale próbować można) itp.
Dostęp do forum: tylko i wyłącznie użykownicy majacy status płci pięknej .
A zreszta niech ktoś machnie Ankiete i już . |
_________________ wspieramrozwoj.pl
sprawdzpodatki.pl
naszhandel.pl
kupujepolskieprodukty.pl |
|
|
|
 |
arekp
Mitsumaniak

|
Wysłany: 10-09-2007, 16:19
|
|
|
Akbi napisal cos bardzo waznego, o czym ja zapomnialem.
Forum nie jest forum motoryzacyjnym, zloty nie sa motoryzacyjne, rozmowy nie sa zwiazane tylko z motoryzacja ... wspolnie tworzymy SPOLECZNOSC.
Uwazam, ze nawet jesli na kobiecym forum pojawi sie jeden post w tygodniu to i tak Kobietom nalezy sie takie miejsce, gdzie z pewnoscia nie beda czuc sie dyskryminowane - jesli nie bezposrednio zwrotami 'panowie' czy 'koledzy', ale samymi tematami
To czy bedzie to forum otwarte dla obu plci czy nie ... nie podejmuje sie dyskusji na ten temat. Jest to sprawa tylko i wylacznie naszych Kobiet
Przez chwile myslalem o uruchomieniu wspomnianej ankiety, ale nie wiem czy jest sens. Kobiety sa mniejszoscia na forum i nawet jesli wszystkie zaglosuja na jedna z opcji to nie bedzie to wynik, ktory pozwoli nam ocenic potrzebe istnienia takiego forum.
Propozycja moja jest wiec nastepujaca, uruchomimy forum, moderatorem zostanie czarna , decyzje o zamknieciu forum tylko dla meskiej czesci pozostawimy Kobietom a sama uzytecznosc forum ocenimy z czasem. Jesli sie nie przyjmie to mozemy spokojnie je usunac za pol roku. |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 10-09-2007, 20:36
|
|
|
Nie jestem na nie, ale Kobiety - może piszcie po prostu na ogólnym albo w FRK |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
czarna
moderator

Auto: Mazda 323f '99 DITD
|
Wysłany: 10-09-2007, 21:24
|
|
|
Cieszę się, że mój problem wzbudził takie zainteresowanie . Co prawda na jego temat wypowiedziała się tylko jedna kobieta, ale mam nadzieje, że zainteresowanie "forum kobiecym" było by większe .
Co do tego żebym była moderatorem to nie wiem czy to jest dobry pomysł, ponieważ ja nigdy nie zajmowałam się takimi rzeczami i nie wiem czy bym podołała. Jeżeli jednak naprawdę byłaby chęć ze strony dziewczyn i kobiet żeby powstało takie forum to mogę spróbować .
Nie wiem, czemu niektórzy z Nas sądzą, że kobiety rozmawiają tylko i wyłącznie o gotowaniu, ciuchach czy kosmetykach. Na pewno podczas wspólnych (babskich) rozmów podejmujemy takie tematy, ale nie tylko.
Panowie tu wspomnieli o społeczności, jaką tworzą MitsuManiacy i to jest fajne, ale to wcale nie oznacza, że wszyscy musimy rozmawiać na takie same tematy i mieć te same zainteresowania.
Jeśli leworęczni, praworęczni czy jacyś jeszcze inni użytkownicy forum wspomniani wcześniej chcą mieć swój kącik to nich mają nie każdy ma obowiązek zaglądania do nich zajrzy ten, kto będzie chciał.
Sądzę, że nie wolno z góry przekreślać czegoś, czemu jest się przeciwnym, ponieważ komuś innemu ta sama rzecz może sprawić przyjemność.
Każdy z nas może interpretować to jak chce, bo ma do tego prawo. |
|
|
|
 |
|
|