jakie wybrać głośniki?? |
Autor |
Wiadomość |
Rado [Usunięty]
|
Wysłany: 16-09-2007, 21:36
|
|
|
ktore lepsze ES czy S?? mi sie wydaje ze ES ze wzgledu na moc i pasmo przenoszenia ale jednak tansze... |
|
|
|
 |
Gattsu [Usunięty]
|
Wysłany: 17-09-2007, 15:55
|
|
|
Zdecydowanie pokusiłbym się na te ES-y... ja w tym tygodniu zamierzam je zakupić do drugiego autka... Są w super cenie !!!!!!!!! Warto... |
|
|
|
 |
KamykGdynia [Usunięty]
|
Wysłany: 17-09-2007, 19:09
|
|
|
ES maja lepszy woofer z tego co pamietam.
Pozdrawiam
Kamyk |
|
|
|
 |
Armator [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Gattsu [Usunięty]
|
Wysłany: 18-09-2007, 20:56
|
|
|
Armator:
Zdecydowanie lepsze Powerbass są... |
|
|
|
 |
Armator [Usunięty]
|
Wysłany: 19-09-2007, 13:22
|
|
|
a jaki zastaw głośników polecacie?? tak do 500 zł |
|
|
|
 |
zyraff85 [Usunięty]
|
Wysłany: 19-09-2007, 13:34
|
|
|
Armator, jesli pod wzmacniacz to moge Ci sprzedac INFINITY REF 6520 SCS http://www.allegro.pl/ite...k_promocja.html
jako dla mitsumaniaka zrobie jakis rabat no i jakis gratis moze jeszze znajde :) hehe
pozdrawiam |
|
|
|
 |
KamykGdynia [Usunięty]
|
Wysłany: 19-09-2007, 13:50
|
|
|
Ciezko bedzie do 500zl za nowy zestaw znalezc cos lepszego od tych ES. To naprawde dobry zestaw ktory kiedys kosztowal ok 600zl z tego co pamietam teraz jest w promo ze wzgledu na ogromna popularnosc. 330zl to jak za darmo. Ew. mozna cos z rainbow'uf wybrac- czytalem ze dobre zestawy ale sluchac nie sluchalem.
Jakbys dolozyl 100zl to mozna sie pokusic o Dego ST-650 za 600zl ale tak mozna dokladac do 2kzl
Pozdrawiam
Kamyk |
|
|
|
 |
Gattsu [Usunięty]
|
Wysłany: 19-09-2007, 15:52
|
|
|
Rainbow są "nudne" tzn. bez specjalnych emocji sie na nich słucha... Natomiast te Dego to jest -w tej cenie- zdecydowany faworyt aspirujący nawet nieco wyżej... Bardzo fajne brzmienie, nie drażliwe, ciepłe i przy odpowiednim wzmacniaczu szczegółowe... Najtańsze z Dego, ale warte uwagi i godne polecenia... |
|
|
|
 |
Trociniarz [Usunięty]
|
Wysłany: 20-09-2007, 10:51
|
|
|
Gattsu napisał/a: | Rainbow są "nudne" tzn. bez specjalnych emocji sie na nich słucha... |
A to zalezy czym sie je napedza i jak się je tnie, na fabrycznej zwrotnicy szału nie robią ale w aktywce byś się nie nudził, uwierz.
pozdr,
Kuba |
|
|
|
 |
Armator [Usunięty]
|
Wysłany: 20-09-2007, 15:46
|
|
|
zyraff85 napisał/a: | Armator, jesli pod wzmacniacz to moge Ci sprzedac INFINITY REF 6520 SCS http://www.allegro.pl/ite...k_promocja.html
jako dla mitsumaniaka zrobie jakis rabat no i jakis gratis moze jeszze znajde hehe | Dobrze to ja sie nie orientuje w wzmacniaczach ale mam takie radyjko clarion dxz 378 i chce do niego jakieś dobra głośniki z przyjemnym basikiem
Jeśli chodzi o cene mam jakieś 500-600żł
KamykGdynia,
a gdzie w gdyni albo trójmieście dostane te dego?? |
|
|
|
 |
Trociniarz [Usunięty]
|
|
|
|
 |
M4mooT [Usunięty]
|
Wysłany: 20-09-2007, 22:06
|
|
|
Armator napisał/a: | Jeśli chodzi o cene mam jakieś 500-600żł |
to ja powiem moze Hertz HSK, z tym ze ostra gore maja wiec zalezy pod jaki wzmacniacz i potrzebuja troche mocy, jak to Hertze |
|
|
|
 |
KamykGdynia [Usunięty]
|
Wysłany: 20-09-2007, 23:58
|
|
|
Mozna sie ze mna nie zgodzic ale wg. mnie kupowanie glosnikow za 600zl pod radio mija sie z celem- lepsza opcja jest kupienie wzmaka za 300zl + zestawu uzywanego za kolejne 300zl -> zagra to lepiej bo koncowki mocy w radiach nadaja sie do sluchania wiadomosci i na tym ich rola sie konczy.
Jezeli chcesz wydac 600zl na CA to polecam kupno wzmacniacza + systemu uzywanego - zobaczysz jak to gra, bedziesz wiedzial czego Ci brak i bedzie mozna w przyszlosci cos zmienic.
Ad HSK -> jak dla poczatkujacego fana CA HSK moga byc ciezkie w aplikacji wiec swiadomie ich nie uwzglednilem w mojej wypowiedzi.
Pozdrawiam
Kamyk |
|
|
|
 |
Trociniarz [Usunięty]
|
Wysłany: 21-09-2007, 11:26
|
|
|
KamykGdynia napisał/a: | Mozna sie ze mna nie zgodzic ale wg. mnie kupowanie glosnikow za 600zl pod radio mija sie z celem- lepsza opcja jest kupienie wzmaka za 300zl + zestawu uzywanego za kolejne 300zl -> zagra to lepiej bo koncowki mocy w radiach nadaja sie do sluchania wiadomosci i na tym ich rola sie konczy. |
Niejednokrotnie juz o tym pisałem, więc tutaj popieram w 100%. |
|
|
|
 |
|