|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Subaru ulubioną marką nazwijmy to kobiet homoseksulanych? |
Autor |
Wiadomość |
igi
Mitsumaniak
Auto: Lancer Kombi 1.6 Invite
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 19-10-2007, 09:41
|
|
|
Mi się wydaje że to nie zaszkodzi tej marce. Nie widzę za duzo reklam Subaru w Białymstoku a wiem że sprzedają się nienajgorzej (choć życzę Jackiemu większej sprzedaży). Subaru sprzedaje się same .
Gdybym miał więcej kasy śmigałbym Legacy nie patrząc na nic
arturro napisał/a: | lesbijki popieram , a "panow" nierozumiem |
DOKŁADNIE
gumas_72 napisał/a: | a z panami byś sie nie przejechał
też ludzie tylko pupe maja do innych celów |
|
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 19-10-2007, 10:05
|
|
|
szczeslaw napisał/a: | Nie wiem czemu, ale mam podobnie. Czyżbyśmy się pierwszy raz zgadzali? |
no to trzeba sie napic, lub krzyknac glosno jak u karguli i pawlakow: MILICJA!! MILICJA
dwa tygodnie temu tydzien czasu spedzilem w amsterdamie i jak wiadomo bardziej liberalnego kraju nie ma na swiecie, wiec i obejmujacych sie lub calujacych panow/pan jest tam na peczki i nikt na to uwagi nie zwraca, podobnie jest w innych krajach europejskich. polska co tu duzo nie pisac szczegolnie na prowincji jest zasciankowa w tej kwestii (kiedys nawet murzyn wzbudzal sensacje na ulicy).
dlatego to ze ktos oglosi iz subaru jest ulubionym autem lesbijek lub colt cabrio jest na "ktoryms tam" miejscu wsrod aut dla gay'a nic to nie zmieni, ludzie i tak beda kupowac auta.
dla mnie bardziej homoseksualnym autem jest np slk merca, kilk arazy jadac tym samochodem usluszalem, hej pedale!!! wiec mysle ze bardziej wazna kwestia jest wyglad auta typowy dla danej plci i kierownik w tymze samochodzie.
w subaru kobieta i mezczyzna wyglada bardzo dobrze wiec Jackie nie ma co sie martwic |
|
|
|
 |
cns80
Mitsumaniak Forumowa łajza

Auto: Espace 4 2,0T+KawasakiZRX1200S
|
Wysłany: 19-10-2007, 15:08
|
|
|
arturro napisał/a: | dla mnie bardziej homoseksualnym autem jest np slk merca, |
A dla mnie Citroen C3 Pluriel
Subaru jest OK, tylko naprawdę wizerunek marki psują pseudorajdowcywdresach. Żeby tylko nie skończyło jak BMW |
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 19-10-2007, 16:37
|
|
|
cns80 napisał/a: | Z*A*J*E*B*I*Ś*C*I*E jest wulgaryzmem |
TAK
[ Dodano: 19-10-2007, 16:38 ]
cns80 napisał/a: | Subaru jest OK, tylko naprawdę wizerunek marki psują pseudorajdowcywdresach. Żeby tylko nie skończyło jak BMW | I tego najbardziej bym sie obawiał. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
pumex1 [Usunięty]
|
Wysłany: 01-11-2007, 19:48
|
|
|
eee tam... "dykes on bykes "jak mawia moja znajoma wolaca kobiety
BMW jezdza u nas drechy, jak i prezesi u mnie w banku, wiec znowu mozna cos tam do konkretnej marki dopisywac. Znaczy sie "dresy" zaczne do nich wolac
W sumie ja tez mam slabosc do kobiet i jezdze Subaru, wiec wszystko jest OK - mozecie na mnie lesbijka mowic |
|
|
|
 |
Robert Bryl [Usunięty]
|
Wysłany: 04-11-2007, 23:59
|
|
|
Fido__ napisał/a: | Co o tym sądzimy? Mam podkładkę pod tablicę rejestracyjną z napisem "Subaru Forester - The Top Lesbian Car 2006". Jakoś nie przeszkadza to mojej żonie zabierać mi ciągle samochodu. Świetnego samochodu dodajmy. |
Baaa, to moze i ulubione auto "les", ale tych dosc dobrze sobie radzacych "les"
A u nas kobita w subarynie zawsze wzbudza moje cieple uczucia. Za gust i deko fantazji (aby nie bylo, subaryny nie sa piekne, ale sa inne!)
BTW, kobieta w misku juz mniej, no chyba ze to jest odpowiedni misiek (coz, ponizej rekinowatego Galanta i Pajero trudno tu mi zejsc, bo Ewa to inna bajka jest...) Ta marka juz sie 'odhermetyzowala' nowymi Coltami i nijakimi Lancerami... Kobita w Colcie to nic nadzwyczajnego...
Pzdrw. |
|
|
|
 |
|
|