|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
a moze cos zmienic cos na zewnatrz i wewnatrz??? |
Autor |
Wiadomość |
wichura1
moderator mitsumaniak download manager ;)

Auto: Grandis NA4W 2.4MIVEC LPG
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 105 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 3021 Skąd: Poznań
|
|
|
|
 |
furman88 [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Bastek77 [Usunięty]
|
Wysłany: 06-11-2007, 18:28
|
|
|
Nasze Lancerki by latały na takim silniku:)
ale aby coś takie zamontować trzeba by wydać duuuuuużo kasy na przeróbki
[ Dodano: 06-11-2007, 18:36 ]
Za słabe zawieszenie, skrzynia, hamulce, półosie, kiepskie prowadzenie( ciągłe piski). Wymieniać dalej ?
Rozumiem, że te usterki pokazały by się od nadmiaru mocy???
Puki co nie narzekam:)Tylko te cholerne skrzypienie podczas skręcanie czy lewo, czy prawo,
podczas jazdy tego nie ma tylko podczas manewrów na parkingu. Stawiałem na sworznie, ale mechanik wpuścił mi tam strzykawą olej i dalej to samo? Wymieniłem końcówki, gumy drążka i wszystko jest ok z wyjątkiem tego skrzypenia, co to może być???????? |
|
|
|
 |
dm17 [Usunięty]
|
Wysłany: 06-11-2007, 20:54
|
|
|
Bastek jak kiedyś wyciągałem gumy od wahacza i smarowałem bo mi też piszczały a konkretnie ta guma umiejscowiona po przeciwległej stronie co jest końcówka drążka kierowniczego (mam nadzieje że w miarę jasno ) |
|
|
|
 |
|
|