|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
MMC w Turbo kamerze. |
Autor |
Wiadomość |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 27-01-2008, 12:40
|
|
|
Hubert, a pamiętasz sprawę Lublina? Podobnie nie kiwnęli palcem! I jakoś nie wyciągają wniosków, że lepiej zadbać o swój wizerunek niż do końca iść w zaparte. |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 27-01-2008, 16:24
|
|
|
To było jeszcze za poprzedniej Dyrekcji w MMC Car Poland |
Just think...
. |
|
|
|
 |
penol [Usunięty]
|
Wysłany: 27-01-2008, 18:16
|
|
|
Hubeeert napisał/a: | :roll: to są Twoje opinie i oczywiście masz do nich prawo. Rzeczywistość nie zawsze jest taka jak się nam wydaje. |
Mysle ze gdybys uslyszal wypowiedz pani z MMC to tez bys mial taka opinie. A wystarczylo powiedziec "jestesmy w trakcie wyjasniania sprawy..." mysle ze to brzmi o wiele ladniej i nie budzi emocji.
Hubeeert napisał/a: | Myślę, że jeżeli założenie (powyżej) jest fałszywe, wnioski nie są prawdziwe również. Na efekty trzeba czasu. |
Wiesz, moje auto stoi w ASO juz prawie 3 miesiace. Nie dziw mi sie ze mam takie a nie inne zdanie. Czytalem na forum ze MMC od dawna ma problemy z dealerami w Bydgoszczy wiec nie spodziewam sie oszalamiajacych efektow
Jakis dealer musi byc w Bydgoszczy wiec za wiele to mu zrobic nie moga... |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 27-01-2008, 20:23
|
|
|
penol napisał/a: | Mysle ze gdybys uslyszal wypowiedz pani z MMC to tez bys mial taka opinie | A co powiedziała?
penol napisał/a: | Wiesz, moje auto stoi w ASO juz prawie 3 miesiace. | A rozmawiałeś na ten temat z MMC Car Poland penol napisał/a: | Nie dziw mi sie ze mam takie a nie inne zdanie | Hmm w sumie się nie dziwię, że przemawia przez Ciebie rozgoryczenie. Z drugiej strony ja nie trzymałbym samochodu przez 3 miesiące w warsztacie, który nie dość, że nie potrafi zdiagnozować co się popsuło a na dodatek za ten brak diagnozy chce pieniądze. Jak dla mnie to jest szczyt bezczelności. Tak samo jak zarejestrowanie się na forum i udawanie zadowolonego Klienta. penol napisał/a: | Czytalem na forum ze MMC od dawna ma problemy z dealerami w Bydgoszczy wiec nie spodziewam sie oszalamiajacych efektow | No cóż - poprzedni nie wywiązywał się z kontraktu dilerskiego - delikatnie mówiąc a obecny jakkolwiek w rozmowie bardzo sympatyczny (spotkałem go w Grudziądzu na Zlocie 2,5 roku temu) jak widać na Twoim i nie tylko przykładzie psuje opinię o marce. Jak do tej pory chyba tylko Efa! była zadowolona z tego serwisu tu na Forum.
penol napisał/a: | Jakis dealer musi byc w Bydgoszczy wiec za wiele to mu zrobic nie moga... |
Nie wiem czy tak jest rzeczywiście, ale jeżeli tak to chyba lepiej do Torunia? W końcu to tylko 40km... |
Just think...
. |
|
|
|
 |
penol [Usunięty]
|
Wysłany: 27-01-2008, 21:46
|
|
|
Hubeeert napisał/a: | A co powiedziała? |
cos w stylu ze jak sad uzna dealera za winnego to oni wyciagna wobec niego konsekwencje.
Mi chodzi ze to kolejne miesiace przez ktore wlasciciel Pajero bedzie walczyl z dealerem Mitsubishi. Moim zdaniem MMC moglo by podjac samodzielnie kroki i ustalic dlaczego? Jak to sie stalo? No i co zrobic aby takich sytuacji bylo jak najmniej a nie czekac na wyrok sadu...
Hubeeert napisał/a: | A rozmawiałeś na ten temat z MMC Car Poland |
Jak pisalem wczesniej wysle oficjalne pismo. Innego sposobu nie znam. MMC telefonow na stronie www nie podaje.
Hubeeert napisał/a: | Hmm w sumie się nie dziwię, że przemawia przez Ciebie rozgoryczenie. Z drugiej strony ja nie trzymałbym samochodu przez 3 miesiące w warsztacie, który nie dość, że nie potrafi zdiagnozować co się popsuło a na dodatek za ten brak diagnozy chce pieniądze. Jak dla mnie to jest szczyt bezczelności....
...Jak do tej pory chyba tylko Efa! była zadowolona z tego serwisu tu na Forum. |
Nie bede sie z nikim szarpal odbierajac samochod. Zaden rzeczoznawca nie pojedzie tam bez policji bo tez nie bedzie sie chcial z nikim szarpac. Jak wiesz sprawe zglosilem na policje ale i w tej firmie sa problemy kadrowe bo wiekszosc polakow tak jak Ty wyjechalo z Polski. Wiec musze sie do nich przystosowac i grzecznie czekac az wydadza polecenie: "jedziemy po auto".
Jezeli chodzi o efe to nie bede komentowal bo za wiele niewiarygodnych niespodzianek spotkalo ja w MotoChamp.
Hubeeert napisał/a: | Nie wiem czy tak jest rzeczywiście, ale jeżeli tak to chyba lepiej do Torunia? W końcu to tylko 40km... |
Jezeli w moim aucie zablokowal sie imobilisser to z pewnoscia tam podjade. Tym bardziej ze nie tylko na forum chwala serwis w toruniu. Mam jednak nadzieje ze to jakas pierdola ktora zalatwia mechanicy w bydgoszczy. |
|
|
|
 |
|
|