|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Co do Phase-Linear CFS165.25? |
Autor |
Wiadomość |
hayabusa [Usunięty]
|
Wysłany: 15-02-2008, 20:32
|
|
|
tradycjne -chodziło o wygląd,tak żebym się nie wgapiał jak gekon w muche ,tylko wiedział jak podgłośnić dla przykładu....9255 bardzo ładne ...
a i zauważyłem że ludzie ze światka CA dzielą sie na clariono i alpino maniaków,ciekawe do których ja dołącze he he |
|
|
|
 |
Gattsu [Usunięty]
|
Wysłany: 16-02-2008, 13:53
|
|
|
hayabusa napisał/a: | tradycjne -chodziło o wygląd,tak żebym się nie wgapiał jak gekon w muche ,tylko wiedział jak podgłośnić dla przykładu....9255 bardzo ładne ...
a i zauważyłem że ludzie ze światka CA dzielą sie na clariono i alpino maniaków,ciekawe do których ja dołącze he he |
Dwa zupełnie różne brzmienia... Po prostu... |
|
|
|
 |
hayabusa [Usunięty]
|
Wysłany: 17-02-2008, 19:56
|
|
|
no coś Ty? |
|
|
|
 |
Gattsu [Usunięty]
|
Wysłany: 18-02-2008, 22:56
|
|
|
Niom... Clarion inaczej, Alpine inaczej odtwarza muzę... |
|
|
|
 |
hayabusa [Usunięty]
|
Wysłany: 06-03-2008, 17:17
|
|
|
no i wylądowało 9101,tak siakos wyszło ...w sumie można powiedzieć że coś tam wreszcie gra,teraz się zacznie heh... |
|
|
|
 |
|
|