Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Bzyk_R1
01-12-2017, 20:18
Pozdrowienia na drodze :-)
Autor Wiadomość
pimelodus
[Usunięty]

Wysłany: 05-04-2008, 22:39   pozdro

Mam pomysł Mitsu Maniaki co powiecie na cos takiego codziennie co godzne o pełnej podczas jazdy mrygnijcie ,tym ktrych nie widzicie a ktorzy gdzies jada mrugajac bedziemy wiedziec ze gdzies
we swiecie ktos dotykajac przelacznika tez nas pozdrawia .co o tym sądzicie.ja od jutra mrugam.bo to moj pomysl i chyba dobry.pozdrawiam.

Hiszpan 
Mitsumaniak

Auto: Outlander II Int+ Honda ST1100
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 06-04-2008, 02:00   

Sorki kolego
Ja każdemu kierowcy Outka po prostu macham, nie bacząc na to czy to "normalny kierowca" i nie wie o co mi chodzi, czy jakiś Mitsumaniak, czytający to forum, który mi odmachnie, bo wie w czym rzecz ;)
Chociaż czasami trudno zdążyć podnieść rękę, gdy z przeciwka, mignie I turbo :mrgreen:

Co do tego mrugania o pełnych godzinach, to możemy jeszcze co pół godziny włączać awaryjne...
... a co kwadrans 3 razy błyskać wstecznym i zatrąbić tak, żeby każdy uczestnik ruchu wiedział o co chodzi ;)

Wybacz mi ten sarkazm, ale rozbawiła mnie Twoja propozycja. Idea może i piękna, ale nijak niemająca się do rzeczywistości.
...Chociaż z drugiej strony oczyma wyobraźni widzę zdjęcia z satelity, jak o pełnych godzinach, na drogach Europy pojawia się niewyjaśniony przez naukowców, tajemniczy błysk...

tommay
[Usunięty]

Wysłany: 06-04-2008, 22:06   

Ja jak już widzę jakiegoś Outka to mrugam światłami i kiwam ręką i w ogóle... a prawie zawsze okazuje się że Outkiem jedzie kobieta... a z tymi to wiadomo... nic na drodze nie widzą, więc i tak nie odpowiedzą :-)

pimelodus
[Usunięty]

Wysłany: 06-04-2008, 23:06   Pozdrowienia

....no tak lobbujmy zakaz prowadzenia Mitsu przez kobiety.mam koleżankę,jadę jej autem,ona
obok,pytam gdzie włącznik p.mgielnego/auto wynalazek/odpowiada:nie wiem jak jest mgła proszę kogoś o pomoc.a na pytanie daczego przez całe miasto nie włączyła kierunku?patrzy oburzona "no,przecierz wiem........gdzie jadę.no i masz racje,ale czyOne kupują Misiaki bo to
diamenty czy podbierają właścicielowi?

wormik
[Usunięty]

Wysłany: 07-04-2008, 09:20   

heheh dobre dobre one zawsze wiedza gdzie jadą :badgrin: ogólnie zauwazyłem że większością terenówek śmigają kobiety... :twisted: a faceci maluchami :doubt:

saphire 
Mitsumaniak
daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
Wysłany: 07-04-2008, 11:06   

Moja żonka tez zeznaje że terenówka bo:
- wysoko siedzi
- dobrze widać
- duże i bezpieczne
- wszyscy robią miejsce na drodze
- nawet jak puknie to nie zaboli

itp. itd. ;-)

tommay
[Usunięty]

Wysłany: 07-04-2008, 23:45   

saphire napisał/a:
Moja żonka tez zeznaje że terenówka bo:
- nawet jak puknie to nie zaboli

zależy kogo nie zaboli... bo gościa w maluchu zapewne ;-)

saphire 
Mitsumaniak
daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
Wysłany: 08-04-2008, 08:48   

No wiadomo. Póki co i tak nie ma jeszcze prawka i nie chce mieć - za bardzo się boi :lol:

pimelodus
[Usunięty]

Wysłany: 16-04-2008, 23:42   Pozdrowienia

widze ze temat pozdrowienia delikatnie evo...luuje,w strone dowcipną popieram,a zatem:
może pare dowcipasów ,trzebaby zmienić temat i moje pytanie czy o nierozgarnietych kierowcach,czy o przykładnych MitsuManiakach.
a czy można opowiadać dowcippasy przez e.maileeeeeeeeee.pozdro.

wormik
[Usunięty]

Wysłany: 11-05-2008, 20:41   

Dobra jako ze temat zanika więc pozdrawiam wszystkie Outlandery widziane na drodze : 2 czarne kilka srebrnych bordowy... poza tym pozdrowienia dla WSZYSTKICH Outlanderów w PL i na swiecie <ich kierowców tez oczywiście pozdrawiam :D > i na koniec najwieksze pozdrowienia dla mojego misia w kolorze silver heheh

tommay
[Usunięty]

Wysłany: 12-05-2008, 19:12   

A Outlanderów coraz więcej na drogach :-)

Teraz jadąc do miasta spotykam 2-3. Kiedyś byłem jedynym.

Hiszpan 
Mitsumaniak

Auto: Outlander II Int+ Honda ST1100
Wysłany: 02-06-2008, 22:07   

Pozdrowienia dla właściciela srebrnego Outka na numerach WN coś tam, którego widziałem na BP w Rzeszowie dziś wieczorem 8)
Nie jestem pewien, ale to chyba z nim pani z obsługi przeprowadziła krótką, acz rzeczową rozmowę: :wink:
- Poproszę hot-doga
- z jakimi dodatkami?
- bez dodatków proszę
- bez parówki też? :finga:

Misiek_Haribo
[Usunięty]

Wysłany: 03-06-2008, 06:34   

Może chciała mu zrobić takiego hot-doga jak były za komuny były - z pieczarkami zamiast parówki. :lol:

Leszek_Kamil
[Usunięty]

Wysłany: 03-07-2008, 11:22   

Dziś widziałem użytkownika olabart w swoim TURBO :) pomarańczowa koszulka , brak relingów na dachu , CB , oraz wstawki chromu do wlotów przód :) przeleciał mi tylko przed oczami :)

Kamil

olabart 
Forumowicz

Auto: OUTLANDER I+2.0T+II 2.4 CVT
Wysłany: 04-07-2008, 16:33   

Ależ to miłe. No to już "znamy się tylko z widzenia" ale jednostronnie. Pozdrawiam.

Odpowiedz do tematu