Przesunięty przez: Bzyk_R1 01-12-2017, 20:18 |
Pozdrowienia na drodze :-) |
Autor |
Wiadomość |
pimelodus [Usunięty]
|
Wysłany: 05-04-2008, 22:39 pozdro
|
|
|
Mam pomysł Mitsu Maniaki co powiecie na cos takiego codziennie co godzne o pełnej podczas jazdy mrygnijcie ,tym ktrych nie widzicie a ktorzy gdzies jada mrugajac bedziemy wiedziec ze gdzies
we swiecie ktos dotykajac przelacznika tez nas pozdrawia .co o tym sądzicie.ja od jutra mrugam.bo to moj pomysl i chyba dobry.pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Hiszpan
Mitsumaniak

Auto: Outlander II Int+ Honda ST1100
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 19 razy Dołączył: 12 Wrz 2007 Posty: 1564 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 06-04-2008, 02:00
|
|
|
Sorki kolego
Ja każdemu kierowcy Outka po prostu macham, nie bacząc na to czy to "normalny kierowca" i nie wie o co mi chodzi, czy jakiś Mitsumaniak, czytający to forum, który mi odmachnie, bo wie w czym rzecz
Chociaż czasami trudno zdążyć podnieść rękę, gdy z przeciwka, mignie I turbo
Co do tego mrugania o pełnych godzinach, to możemy jeszcze co pół godziny włączać awaryjne...
... a co kwadrans 3 razy błyskać wstecznym i zatrąbić tak, żeby każdy uczestnik ruchu wiedział o co chodzi
Wybacz mi ten sarkazm, ale rozbawiła mnie Twoja propozycja. Idea może i piękna, ale nijak niemająca się do rzeczywistości.
...Chociaż z drugiej strony oczyma wyobraźni widzę zdjęcia z satelity, jak o pełnych godzinach, na drogach Europy pojawia się niewyjaśniony przez naukowców, tajemniczy błysk... |
_________________ Pewien motocyklista z Tarnowa do policjanta: Paaanie! Diabeł mnie opętał...
Staram się pisać poprawnie po polsku
Nigdy nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.
 |
|
|
|
 |
tommay [Usunięty]
|
Wysłany: 06-04-2008, 22:06
|
|
|
Ja jak już widzę jakiegoś Outka to mrugam światłami i kiwam ręką i w ogóle... a prawie zawsze okazuje się że Outkiem jedzie kobieta... a z tymi to wiadomo... nic na drodze nie widzą, więc i tak nie odpowiedzą |
|
|
|
 |
pimelodus [Usunięty]
|
Wysłany: 06-04-2008, 23:06 Pozdrowienia
|
|
|
....no tak lobbujmy zakaz prowadzenia Mitsu przez kobiety.mam koleżankę,jadę jej autem,ona
obok,pytam gdzie włącznik p.mgielnego/auto wynalazek/odpowiada:nie wiem jak jest mgła proszę kogoś o pomoc.a na pytanie daczego przez całe miasto nie włączyła kierunku?patrzy oburzona "no,przecierz wiem........gdzie jadę.no i masz racje,ale czyOne kupują Misiaki bo to
diamenty czy podbierają właścicielowi? |
|
|
|
 |
wormik [Usunięty]
|
Wysłany: 07-04-2008, 09:20
|
|
|
heheh dobre dobre one zawsze wiedza gdzie jadą ogólnie zauwazyłem że większością terenówek śmigają kobiety... a faceci maluchami |
|
|
|
 |
saphire
Mitsumaniak daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
Pomógł: 162 razy Dołączył: 20 Sie 2006 Posty: 6011 Skąd: Przemyśl
|
Wysłany: 07-04-2008, 11:06
|
|
|
Moja żonka tez zeznaje że terenówka bo:
- wysoko siedzi
- dobrze widać
- duże i bezpieczne
- wszyscy robią miejsce na drodze
- nawet jak puknie to nie zaboli
itp. itd. |
_________________ Bartek `saphire` Siębab |
|
|
|
 |
tommay [Usunięty]
|
Wysłany: 07-04-2008, 23:45
|
|
|
saphire napisał/a: | Moja żonka tez zeznaje że terenówka bo:
- nawet jak puknie to nie zaboli |
zależy kogo nie zaboli... bo gościa w maluchu zapewne |
|
|
|
 |
saphire
Mitsumaniak daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
Pomógł: 162 razy Dołączył: 20 Sie 2006 Posty: 6011 Skąd: Przemyśl
|
Wysłany: 08-04-2008, 08:48
|
|
|
No wiadomo. Póki co i tak nie ma jeszcze prawka i nie chce mieć - za bardzo się boi |
_________________ Bartek `saphire` Siębab |
|
|
|
 |
pimelodus [Usunięty]
|
Wysłany: 16-04-2008, 23:42 Pozdrowienia
|
|
|
widze ze temat pozdrowienia delikatnie evo...luuje,w strone dowcipną popieram,a zatem:
może pare dowcipasów ,trzebaby zmienić temat i moje pytanie czy o nierozgarnietych kierowcach,czy o przykładnych MitsuManiakach.
a czy można opowiadać dowcippasy przez e.maileeeeeeeeee.pozdro. |
|
|
|
 |
wormik [Usunięty]
|
Wysłany: 11-05-2008, 20:41
|
|
|
Dobra jako ze temat zanika więc pozdrawiam wszystkie Outlandery widziane na drodze : 2 czarne kilka srebrnych bordowy... poza tym pozdrowienia dla WSZYSTKICH Outlanderów w PL i na swiecie <ich kierowców tez oczywiście pozdrawiam > i na koniec najwieksze pozdrowienia dla mojego misia w kolorze silver heheh |
|
|
|
 |
tommay [Usunięty]
|
Wysłany: 12-05-2008, 19:12
|
|
|
A Outlanderów coraz więcej na drogach
Teraz jadąc do miasta spotykam 2-3. Kiedyś byłem jedynym. |
|
|
|
 |
Hiszpan
Mitsumaniak

Auto: Outlander II Int+ Honda ST1100
Pomógł: 19 razy Dołączył: 12 Wrz 2007 Posty: 1564 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 02-06-2008, 22:07
|
|
|
Pozdrowienia dla właściciela srebrnego Outka na numerach WN coś tam, którego widziałem na BP w Rzeszowie dziś wieczorem
Nie jestem pewien, ale to chyba z nim pani z obsługi przeprowadziła krótką, acz rzeczową rozmowę:
- Poproszę hot-doga
- z jakimi dodatkami?
- bez dodatków proszę
- bez parówki też? |
_________________ Pewien motocyklista z Tarnowa do policjanta: Paaanie! Diabeł mnie opętał...
Staram się pisać poprawnie po polsku
Nigdy nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.
 |
|
|
|
 |
Misiek_Haribo [Usunięty]
|
Wysłany: 03-06-2008, 06:34
|
|
|
Może chciała mu zrobić takiego hot-doga jak były za komuny były - z pieczarkami zamiast parówki. |
|
|
|
 |
Leszek_Kamil [Usunięty]
|
Wysłany: 03-07-2008, 11:22
|
|
|
Dziś widziałem użytkownika olabart w swoim TURBO pomarańczowa koszulka , brak relingów na dachu , CB , oraz wstawki chromu do wlotów przód przeleciał mi tylko przed oczami
Kamil |
|
|
|
 |
olabart
Forumowicz

Auto: OUTLANDER I+2.0T+II 2.4 CVT
Pomógł: 1 raz Dołączył: 10 Cze 2007 Posty: 171 Skąd: Dębica
|
|