|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Wywala się Gadu |
Autor |
Wiadomość |
arekp
Mitsumaniak

Auto: inny
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 21 razy Dołączył: 16 Maj 2005 Posty: 2784 Skąd: jestem z miasta
|
Wysłany: 02-03-2008, 13:09
|
|
|
Uzywam gg + jabber, do tego plugin wykrywajacy kto ma mnie na liscie, plugin konferencyjny, i tak od lutego 2004 z powodzeniem (najstarszy zapis w historii konnekta).
Banerow nigdy nie wyswietlal, do tego nie instalowalem wtyczki IE co zapewnia mi komfortowe dzialanie programu (zajmuje malo pamieci w porownaniu do GG). |
_________________ odszkodowania.pl serwis z bezpłatną wiedzą i poradami w zakresie samodzielnego uzyskania odszkodowania |
|
|
|
 |
Grześku
Mitsumaniak groźny oboźny

Auto: Outlander Intense+ 2.0
Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Maj 2005 Posty: 2722 Skąd: Świdnik
|
Wysłany: 09-03-2008, 14:23
|
|
|
Juiceman napisał/a: | Nie bo nie wymienisz plikow z ludzmi ktorzy maja gg, jesli Ty masz tlena.... |
a od czego jest poczta? Nie lepsza stabilność niż wątpliwa satysfakcja płynąca z wysłania pliku przez gg? |
_________________ "nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przeciez trzeba napisac." by Rafal_Szczecin
strony www, druk, grafika reklamowa, fotografia |
|
|
|
 |
Juiceman
Mitsumaniak Murgrabia Juice

Auto: Galant Wagon 2.5 V6
Pomógł: 66 razy Dołączył: 07 Maj 2006 Posty: 8679 Skąd: Wrocław/Ostrzeszów
|
Wysłany: 09-03-2008, 15:17
|
|
|
Grześku a powiedz mi załącznik w mailu ile może mieć mega?! GG jakoś nie posiada ograniczenia.... |
_________________ Witaj Gość!!! Obejrzyj mojego Galanta Kombi 2.5 V6 - i Skomentuj =)
Galant Kombi 2.5 V6
Carisma EXE 1.8 GDI
 |
|
|
|
 |
Grześku

|
Wysłany: 09-03-2008, 15:40
|
|
|
Juiceman napisał/a: | Grześku a powiedz mi załącznik w mailu ile może mieć mega?! |
na WP 50 MB, na o2 100 MB. Jeżeli to mało to zawsze można plik podzielić na części, potrafi to chociaż by systemowy Outlook Express. O WinRar i innych pakerach nie wspomnę : )
Poza tym na każdy temat można mieć teorię i bronić jej za każdą cenę, więc jak chcesz kruszyć kopie o wyższość gg nad tlenem to nie ze mną. Nic mnie do tego badziewia nie przekona; jak coś muszę robić na siłę lub dla idei to wybacz, ale mówię nie.
Takie 'nie' powiedziałem już dawno komunikatorowi gadu-gadu. |
_________________ "nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przeciez trzeba napisac." by Rafal_Szczecin
|
|
|
 |
Juiceman

|
Wysłany: 09-03-2008, 22:32
|
|
|
Narazie to Ty próbujesz kruszyć jakieś teorie. To Ty sie czepiłeś mnie, a nie ja Ciebie;]
Po drugie zdecydowanie szybciej mi wysłać plik przez gg, niż maila.
Po 3 nadal jest więcej użytkowników gg.
Po 4 nigdy nie twierdziłem, że gg jest lepsze od Tlenu
Ja tylko stwierdziłem nie zaprzeczalny fakt. |
_________________ Witaj Gość!!! Obejrzyj mojego Galanta Kombi 2.5 V6 - i Skomentuj =)
Galant Kombi 2.5 V6
Carisma EXE 1.8 GDI
 |
|
|
|
 |
arekp
Mitsumaniak

|
Wysłany: 09-03-2008, 23:48
|
|
|
Juiceman napisał/a: | Grześku a powiedz mi załącznik w mailu ile może mieć mega?! GG jakoś nie posiada ograniczenia.... |
W moim przypadku ... 70GB |
_________________ odszkodowania.pl serwis z bezpłatną wiedzą i poradami w zakresie samodzielnego uzyskania odszkodowania |
|
|
|
 |
Juiceman

|
Wysłany: 10-03-2008, 00:35
|
|
|
Hmmm;> nice Mi by 9 giga starczyl...... heh narazie czysta fantazja ;] |
Galant Kombi 2.5 V6
Carisma EXE 1.8 GDI
 |
|
|
|
 |
arekp
Mitsumaniak

|
Wysłany: 10-03-2008, 11:27
|
|
|
Rozwiazanie jest proste, kupic skrzynke w firmie typu home.pl gdzie limit przesylanej wiadomosci rowny jest ilosci dostepnego miejsca na koncie
Najprostsza skrzynka pocztowa w jednej z dostepnych w firmie domen to 61zl brutto rocznie. Jesli komus przeszkadzaja limity wielkosci przesylki to kwota nie powinna go odstraszac. |
|
|
|
 |
Grześku

|
Wysłany: 11-03-2008, 08:18
|
|
|
Juiceman napisał/a: | Narazie to Ty próbujesz kruszyć jakieś teorie. To Ty sie czepiłeś mnie, a nie ja Ciebie;] |
kopie nie teorie ale to drobiazg Cytat: |
Po drugie zdecydowanie szybciej mi wysłać plik przez gg, niż maila.
Po 3 nadal jest więcej użytkowników gg. |
nie mówiłem nic o użytkownikach tylko o stabilności programu, korzystam z gg jako sposobu komunikacji przez tlen, nie korzystam z komunikatora gg jako programu. Cytat: |
Po 4 nigdy nie twierdziłem, że gg jest lepsze od Tlenu | i bardzo słusznie! |
|
|
|
 |
|
|