|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 05-04-2006, 15:03 |
Colt w "Motorze" |
Autor |
Wiadomość |
Koton
Forumowicz
Auto: Bez auta. Kiedys 92` CA5A
Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Paź 2005 Posty: 356 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 04-05-2006, 17:46
|
|
|
Nie czytałem tego artykułu, ale podejrzewam że jest ślepym pasjonatą innej marki i nie mógłby żyć z czystym sumieniem gdyby nie obsmarował innej marki.
Poza tym 180km/h to coś koło maksymalnej prędkości albo nawet ponad max. prędkość deklarowaną przez producenta. Co on okrętu się spodziewał czy co?? Obroty w okolicach max. mocy i ma palić 7L ?? No chyba, że kto w cuda wierzy.
Po mieście 15,5 litra no raczej ciężko chociaż znam wybitnie uzdolnionego(prawdziwy butcher ), któremu honda civic 1.4 90KM rok 99 paliła w mieście 14 litrów(pod odcięcie na każdym biegu). A hondy przecież są oszczędne. Wszystko się da.
Najwyraźniej wydźwięk tego artykułu miał być taki a nie inny i tyle. |
|
|
|
 |
M_Wiewiórek [Usunięty]
|
Wysłany: 04-05-2006, 20:13
|
|
|
Z tym 15,5 litra to lekka przesada chyba, chyba, że miał coś uszkodzone, ja piłując swojego byłego 75konnego CA0 po górach wyciągłem max spalanie 12,5l i nie wiem jak w zwykłym teście nawet lekko piłując miśka można taki wynik uzyskać |
|
|
|
 |
CichyTom [Usunięty]
|
Wysłany: 05-05-2006, 22:35
|
|
|
Uuuuu, no to widzę, że to skandal po prostu, aaalbo normalka dla tego niemiecko-francuskiego pisma cieniastego. Ciuś ciuś ty Maznasie ty i do piekła ha ha ha |
|
|
|
 |
|
|