Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Space Star górą!!!
Autor Wiadomość
kolysm 
Mitsumaniak

Auto: MSS 1.9DiD
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 06-01-2009, 12:23   

Powiem tak mam MSS i mam Lanosa, na SPEJSIE są bąbelki na klapie z tyłu i na masce małe bo małe, ale są. Na Lanim nie ma wcale odznak rdzy. Silniki: w Spejsie mam diselka i jestem bardzo zadowolony (ale żona uważa go za MUŁA cóż za profanacja :!: ), w Lanim mam 1,5 100 KM w LPG ma swoją moc. Jedynym mankamentem Laniego w gazie są uszczelki pod głowicą, które podobno trzeba wymieniać( u mnie od 2002 jak jest gaz, leje się olej z pod uszczelki głowicy ale do wymiany wystarcza, mechanik powiedział, że te typy tak mają). Jestem zadowoly z obu samochodzików :finga:

irekmiecz 
Mitsumaniak

Auto: hultaj ix20 był MSS 1.3GLX
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 25-01-2009, 20:37   

Spójrzcie państwo na pozycje "Ranking liderów jakości" na tej stronie http://moto.onet.pl/1528535,2217,artykul.html :shock: :o :lol: :rolleyes: :wink:

Odpowiedz do tematu