Przesunięty przez: akbi 27-06-2008, 09:41 |
Piekna Carisma i to z jakim silnikiem szok |
Autor |
Wiadomość |
Tversky [Usunięty]
|
Wysłany: 09-07-2008, 21:54
|
|
|
Tomashi napisał/a: | Może to klimatronic? |
Wydaje mi się, że nie. Mam Cari z klimatronikiem (co prawda z 99r., przed liftingiem) i tam jest zupełnie inny panel - nie ma pokręteł, tylko są przyciski i jest osobny wyświetlacz przy nich. Ale może po liftingu coś zmienili? |
|
|
|
 |
mlun
Mitsumaniak Fanatic of GDI

Auto: Carisma 98 GDI LS
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 30 razy Dołączył: 01 Sie 2006 Posty: 2834 Skąd: Otwock
|
Wysłany: 10-07-2008, 11:34
|
|
|
No po liftingu klimatronik nie miał takiego wyświetlacza tylko też pokrętła. Z tego co mi pamięć mówi to te pokrętła mniejszy skok miały czy coś takiego? Nie wiem bo nie mam takiej tylko tą starą. |
_________________ Carisma 1,8 GDI Honda Accord VII 2.0 |
|
|
|
 |
slo_mo [Usunięty]
|
Wysłany: 10-07-2008, 12:08
|
|
|
A nie prościej zadzwonić do gościa i zapytać się o to wszystko?
Wiadomo, ile ma fabryczna Cari, a reszta to tylko nasze spekulacje.... |
|
|
|
 |
Cichanos [Usunięty]
|
Wysłany: 12-07-2008, 18:51
|
|
|
Jak może mieć klimatronic, pokrętła?! W każdym aucie wielkoseryjnym jest regulacja przyciskowa. Jeżeli macie jakies propozycje nt auta z klimatronikiem sterowanym pokrętłami to dajcie ponieważ ja takiego na oczy nie widziałem
Odnośnie regulowanego zawieszenia to chodzi o kolumny resorujące z możliwością manualnej - nie zdalnej - regulacji. Sąsiad miał kiedyś takiego VW Golfa III |
|
|
|
 |
Robson86
Forumowicz Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Pomógł: 216 razy Dołączył: 13 Sie 2006 Posty: 4858 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 12-07-2008, 19:08
|
|
|
Cichanos napisał/a: | Jak może mieć klimatronic, pokrętła?! |
a czym sie rozni klimatronic od automatycznej klimatyzacji?? Pytam z ciekawosci...
Pozdroo |
_________________ Robson- Kielce
Mitsubishi Carisma GDI Elegance
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
mlun

|
Wysłany: 12-07-2008, 22:49
|
|
|
No to zobacz w Cari po lifcie jest klima automatyczna i ma pokrętła. W mercedesie też to widziałem jakiś czas temu. |
|
|
|
 |
Robson86

|
|
|
|
 |
IGNS [Usunięty]
|
Wysłany: 14-07-2008, 20:11
|
|
|
Mówicie, że coś z tyłem jest nie tak a ja nic nie widzę. Można prosić o jakieś wyjaśnienie skąd takie przypuszczenia? A samo ogłoszenia faktycznie jakieś pomylone cena była inna w ogłoszeniu niż kup teraz dane z aukcji się nie pokrywają. |
|
|
|
 |
Robson86

|
Wysłany: 22-08-2008, 09:48
|
|
|
wklejam tresc gdyby ogloszenie wygaslo (3godzinki jeszcze pozostaly)
http://www.motoallegro.pl...imatyzacja.html
Witam na mojej aukcji. Wystawiam na sprzedaż bardzo fajne auto jakim jest Mitsubishi Carisma. Mój egzemplarz jest z
roku 1998 i napędza go silnik 1.8GDI (podobno limitowana wersja 150KM) co pozwala na bardzo dynamiczna jazdę.Wyposażenie
samochodu natomiast zapewnia wspaniały komfort podróży- składa się na nie: klimatyzacja automatyczna(w pełni sprawna),
4xE.l szyby, Radio cd marki Kenwood, regulowana kolumna kierownicy,welurowa tapicerka, centralny zamek na pilota, elektryczne i pogrzewane lusterka, komputer pokładowy.Dodatkowo w aucie o bezpieczenstwo
pasażerow dba system ABS oraz 4 poduszki powietrzne. Samochód jest wyposażony również w alarm i zabezpieczenie przeciwkradzieżowe.
Kilka dni temu w aucie wymieniłem klocki hamulcowe oraz tuleje tylnego wachacza a około 3 miesiące temu przeszedł wiekszy serwis. Przebieg prawidziwy
wkońcu to auto ma 10 lat. Pierwotnie zostalo sprowadzone ze Szwajcari.
Auto jest naprawde bezawaryjne, jeszcze nigdy mnie nie zawiodło.Aktualne OC i przegląd. Dodam, że jest to naprawde zaskakująco ekonomiczny samochód na trasie-
około 6l na 100km z włączona klimatyzacja.Na życzenie moge przesłać dodatkowe zdjęcia, kontakt
8xx-1xx-9xx lub koxxx.wp@xx.pl Sprzedaję ponieważ potrzebuje pieniędzy.Cena do negocjacji!!
teraz nasuwa mi sie jedno pytanko skad ludzie biora informacje o takich wersjach mocowych
Pozdroo |
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
Student
Mitsumaniak
Auto: Avensis 1.8VVTi , 11r. Premium
Pomógł: 44 razy Dołączył: 24 Cze 2005 Posty: 2986 Skąd: Marki
|
Wysłany: 22-08-2008, 09:55
|
|
|
Z tego linka to wynika że tylko drzwi kierowcy nie były bite, reszta świeżo po lakierze i newet dobrze nie umyta, szkoda gadać. |
_________________ Avensis 1.8 T27 11r. 147KM Premium |
|
|
|
 |
loki7777
Mitsumaniak
Auto: Carisma 1.3 04
Kraj/Country: Ireland
Pomógł: 8 razy Dołączył: 23 Lut 2008 Posty: 377 Skąd: Chodzież
|
Wysłany: 22-08-2008, 10:01
|
|
|
To samo chcialem napisac, ze na zdjeciach wyglada jakby cale bylo obczaskane.Ale jak ktos napisal - dobrego nie kupi sie tanio |
|
|
|
 |
edi81
Nowy Forumowicz
Auto: carisma 1.8 GDI LS 1999
|
Wysłany: 22-08-2008, 10:45
|
|
|
z tego co mi wiadomo wychodziły silniczki 1.8 GDI 122 i 125 KM więc gościu sam sobie zaprzecza hehe
seria limitowana a i owszem była 1.8 140KM (nie wiem czy to konstrukcja GDI) i wychodziły głównie na japonie i tamte regiony niech poda numery VIN z tego da rade wyczytać ile ta bestia ma kucyków |
|
|
|
 |
mlun

|
Wysłany: 22-08-2008, 11:43
|
|
|
MSX można i dostać w polsce jeśli o to Ci chodzi:P A w Japonii faktycznie GDI miała 140-150 koni.
Ale ta z link piękna jest, tłuczona z każdej strony, zero emblemató,szpary że palce całe wchodzą i jeszcze ( o ilę się nie mylę) zderzak białą farbą na dole brudny:P |
|
|
|
 |
siwek
Mitsumaniak

Auto: Cari 1.6 GL + LPi, Mazda 6 2.0
Pomógł: 27 razy Dołączył: 18 Lis 2007 Posty: 3382 Skąd: Kozłów Biskupi
|
Wysłany: 22-08-2008, 12:33
|
|
|
On ten zderzak chyba pędzlem malował patrząc na ślady pod nim...
masakra... skoro był bity i nie dokładnie złożony to tym bardziej się robi zdjęcia by tego nie było widać a tu na odwrót
heh |
_________________ "Nie mam nic przeciwko przychodzeniu do pracy, ale te osiem godzin czekania na wyjście to już totalny absurd."
 |
|
|
|
 |
Robson86

|
Wysłany: 22-08-2008, 12:49
|
|
|
siwek napisał/a: | masakra... skoro był bity i nie dokładnie złożony to tym bardziej się robi zdjęcia by tego nie było widać a tu na odwrót |
moze to jakas nowa moda albo jakis "tjunink" o ktorym jeszcze nie wiemy
pozdroo |
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
|