Kilka słów o forum |
Autor |
Wiadomość |
wichura1
moderator mitsumaniak download manager ;)

Auto: Grandis NA4W 2.4MIVEC LPG
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-06-2005, 12:47
|
|
|
Pinin, Pajero i Outlander razem bo to różne wcielenia tego samego samochodu. SpaceStar, Space Runner, Space Wagon i Space Gear to też jedna rodzina. Lancer i Colt pochodzą ze wspólnego pnia dopiero w 96 roku zaczęły się od siebie oddalać. Carisma osobno nie z Lancerem bo mają ze sobą niewiele wspólnego,ale można dać Carismę z VOLVO S40 . |
_________________ Mitsumaniaku !!! Tutaj Download (u góry strony). |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 11-06-2005, 19:07
|
|
|
No dobra szanowni niezadowoleni tyle podforów nie po to żeby był nadmiar tylko dlatego że to Forum na początku było forum dilera czyli Jacka a on podzielił je na modele - przy jego zgodzie idzie to zrobić piorunem - czyli te zmiany. Fido - możesz sobie rezygnować ja tego do wiadomości nie przyjmuję. moderatorów jest dużo bo chciałem osiągnąc prosty cel - moderator ma działać byc siłą napedową działu. A poza tym jak na działanie od tak krótkiego czasu mamy już całkiem sporą bazę postów i użytkowników więc się rozwijamy i jak dla mnie idziemy w dobrym kierunku tyle że mało piszemy o swoich maszynach i ich problemach co też jest pozytywne bo znaczy że się nie psują.
No i co Wy na to |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Fido__ [Usunięty]
|
Wysłany: 11-06-2005, 19:53
|
|
|
Hubeeert napisał/a: |
No i co Wy na to |
IMHO jest duuuużo lepiej i czytelniej |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 15-06-2005, 20:24
|
|
|
No to się cieszę czekam na dalsze uwagi i propozycje. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
cimon102 [Usunięty]
|
Wysłany: 29-06-2005, 00:22
|
|
|
Moja uwaga-robi sie powoli syf,tzn wg. mnie gowniane tematy o dupie maryni.To jest tylko i wylacznie moje zdanie.Przyznam sie ze szczeroscia,ze nie tego do konca sie spodziewalem.Coraz mniej mnie forum kreci a szkoda bo szukalem tu czegos czego nie znalazlem na innym dobrze znanym forum.Nie chce mi sie czytac o jakims "plywaniu z kapela na zlocie",stringach,tematach rubieznych itp.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
misia27
Mitsumaniak KRÓLOWA MANHATTAŃSKA

Auto: Colt 1,5 glxi '91 4G15
|
Wysłany: 29-06-2005, 00:31
|
|
|
przeciez nie musisz czytac czegos czego nie chcesz...to chyba nie jest problem?? |
_________________ Monia
...
I used to have an open mind but my brains kept falling out.
17 czerwca 2011r.- impreza urodzinowa z okazji 20-tych urodzin Mitsusia |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
|
Wysłany: 29-06-2005, 00:43
|
|
|
cimon102 - omijaj po prostu dział OFFTOPIC (ktory z zalozenia sluzy do rozmow nie na temat) - to zdecydowanie powinno pomoc...
Pozdrawiam
Firek |
|
|
|
 |
cimon102 [Usunięty]
|
Wysłany: 29-06-2005, 00:48
|
|
|
i dlatego nie czytam.tylko myslalem ze tu bedzie cos bardziej o miskach,technice itp.a tu niestey bzdety,ze az glowa boli,takie tematy to se mozna na inny sposob obgadac,jest chat (na ktory to juz malo kto wchodzi)gdzie mozecie gadac o np. szydlkowaniu , chyba ze komus na ilosci postow zalezy
nie wciagajcie mnie juz w ten temat,powiedzialem co mialem do powiedzenia.takie jest moje zdanie
pozdrawiam |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
|
Wysłany: 29-06-2005, 00:58
|
|
|
cimon, ale przeciez do rozmow o miskach i technice masz inne dzialy...
Pozdrawiam
Firek |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 29-06-2005, 08:26
|
|
|
i co z tego jak po kilku wypowiedziach powraca pieprzenie o szopenie, poprostu sadze ze jestescie ofiarami wlasnej polityki tj. forum user friendly.
sam przesuwam takie wypowiedzi jak tylko sie da, ale uzytkownicy w jakims stopniu powinni sie kontrolowac.
oczywiscie nie jest to zaden (kolejny) atak, zeby sobie kilku nadgorliwcow tak nie pomyslalo - (od razu jak cos to faq u.)
szymek zapraszam na obu znane nam forum , tam przynajmniej nie wiemy o czym pisza inni uzytkownicy
|
|
|
|
 |
Jackie
Mitsumaniak Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
|
Wysłany: 29-06-2005, 10:38
|
|
|
Moje trzy grosze:
Forum jest podzielone, jak wiecie , na wątki techniczne (tu, jak zauważył arturro, dużo zależy od moda) oraz na tematy ogólne, czyli sympatyczne przepychanki. Jeżeli mod podejmuje decyzję o przesunięciu do off topic - nikt nie będzie tego zmieniał, ale na litość nieba: nie każdy ma ochotę na poznawanie kąta natarcia krzywki na wałku rozrządu czy temu podobnego teamtu, część ludzi chce po prostu pogadać (tak jak ja na ten przykład). Nie można zrobić z forum podręcznika do naprawy samochodu - od tego są manuale. Moja sugestia: dla każdego coś się tu znajdzie, kwestia utrzymania porządku na forum to już robota moderatora, jeżeli w swoim dziale nie będzie tego robił użytkownicy powinni dać mu o tym znać i powinno być oki. Jeszcze jeden apel: nie dajmy się zwariować technika to sporo ale na pewno nie wszystko.
Howgh! |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
http://wybieramaso.pl/ |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 29-06-2005, 13:56
|
|
|
Ło Jezusicku znów sie rozbrykaliście
Spokojnie koguciki.
Arturro ma racje - popieram Jacek rowniez ją ma. jak to? bardzo prosto - zasada jest jedna - piszemy na temat posta a jak nie piszemy to mod robi przepychanke do Offa albo tworzy nowy temat w swoim dziale. Jacek zgadzam się że Offy sa sola w oku tej ziemi tzn tfu Forum i dział Off Topic rozrasta sie bardzo fajnie tak samo jak rozmowy itd itp - takie było założenie - wypchnąć tam rozmowy luźne.
Ale zrozumcie mnie obaj - FORUM USER FRIENDLY nie oznacza zgody na bałagan bo nie może jej oznaczać. User friendly to pomoc dla użytkownika od innego uzytkownika ale nie hulaj dusza i robta co chceta jak to mawia pewnien pedał w żółtej koszuli.
Fido - co do rozmów o motoryzacji to ja mam taką prośbę - spróbuj pociagnąć dalej te nowinki ktore zameszasz na Forum - podoba mi sie ta idea. I myslę że rozmowy mogłyby być ciekawe, nie zniechecaj się
OT
Fido chciałeś podpory pod strop miałes się odezwać nr tel poszedł na PW już dawno.
Pozdrawiam. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Fido__ [Usunięty]
|
Wysłany: 29-06-2005, 16:38
|
|
|
Hubeeert napisał/a: |
Arturro ma racje - popieram Jacek rowniez ją ma. |
Wszyscy mają rację A strop już stoi, nawet dach |
|
|
|
 |
gumas_72 [Usunięty]
|
Wysłany: 29-06-2005, 18:56
|
|
|
jest inaczej -inaczej nie znaczy żle lub tragicznie-jest jak w nowym domu o 2 pokoje większym od starego
szkoda że Muminek i reszta fajnych ludzi straciła nerwy i zapał
trzeba się dostosować i tyle |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 29-06-2005, 21:58
|
|
|
Moominek i reszta mam nadzieję że odzyskaja zapał gdy wreszcie uda się zakończyć z sukcesem łączenie Forum MMc i naszego. Na podstawie własnego doswiadczenia moge powiedzieć że rozstanie z forum jest bolesne.
Forum tak jak każde ewoluuje ale to się dzieje dzieki nam i takim dyskusjom. Dlatego popieram osoby niezadowolone pod warunkiem że nie mówią tylko że jest do dupy a mówią jest do dupy bo cośtam i zastanawiają się co by tu zmienić żeby było lepiej. nie mówie tego personalnie do nikogo w tej chwili i z tego co kojarze do nikogo na tym Forum ale najłatwiej jest narzekać a najtrudniej zaproponować zmiany na lepsze.
IMO - takie forum oparte na php z jedna ogromna zaleta jaką jest powiadomienie o odpowiedzi ma ogromną przewagę nad innymi bo możemy sledzić na bierząco dyskusję i odpowiedzi. Poza tym juz się trochę znamy a skoro tak to piwo w Białymstoku w najbliższy weekend nie jest złą propozycją. Ale to Off Topic w tym temacie i dyskusję na ten temat prosze kontynuować w dziale Zloty I Spoty
Pozdrawiam |
Just think...
. |
|
|
|
 |
|