Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
EVO gt400
Autor Wiadomość
Juiceman 
Mitsumaniak
Murgrabia Juice

Auto: Galant Wagon 2.5 V6
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 25-07-2008, 22:26   

Stajnia G4 myślę, że mogła by się podjąć. ( kwestia przedzwonienia) ale tak jak Hubeeert pisze "Proponuję tacie żeby umówił się przy okazji wizyty w Warszawie w AutoGT na jazdę próbną. Wtedy oceni EVO i swoje potrzeby a w miarę ich wzrostu będzie wiedział jakie ma możliwości przy zachowaniu gwarancji."

Galant Kombi 2.5 V6
Carisma EXE 1.8 GDI

TommiCrazy 
Forumowicz
VR-4 LIFE

Auto: UKOCHANE
Wysłany: 31-07-2008, 00:22   

zanim wsiadziesz do 300 konnego evo a niedaj Boze 700konnego przejdz sie na gokarty gdzies gdzie maja sliski tor i popros o przejazdzke silnikiem w przedziale 10-15 koni...potem na twoje urodziny popros tate zeby kupil ci male saxo i pobaw sie w kajodesy.

Powiem Ci cos, gdy bylem w wieku w ktorym robilem prawo jazdy byla na sprzedaz oferta auta 4x4 220koni(chorowalem na nie i snilo mi sie po nocach), mialem to miec jako pierwsze autko... gdy zadzownilem na ogloszenie facet sie mnie zapytal czym jezdzilem wczesniej a potem powiedzial ze tego auta mi nie sprzeda bo niechce miec dzieciaka na sumieniu.

poogladaj sobie na necie filmy(youtube) z samochodami TSUKUBA TIME ATACK, NORRIS DESIGN i tym podobne, auta tam maja po 500-600-800 koni i profesjonalisci maja czasem niezle problemy z opanowaniem tych samochodow, dotego sie ciagle psuja i gdyby nie BOGATE ZAPLECZE SPONSOROW to autka szybko przestaly by sie nadawac do jazdy.

samochody z duzymi mocami do jazdy na codzien (500-600) koni to auta z duzymi silnikami ktore znosza takie moce przy wiekszych przebiegach MERCEDESY AMG, BMW MPOWER, TVRy,MASERATTI itp.....

autka japonskie turbo doladowane , rodem z filmow szybcy i wsciekli to auta wyczynowe ktorych zakup jest tanszy niz utrzymanie.

POZDRAWIAM
Outlander 2.0 PHEV 5HS

sith
[Usunięty]

Wysłany: 03-08-2008, 18:29   

TommiCrazy - true, true, true :)
Ja naprawdę nie kumam jak mozna 18-o latkowi dać EVO lub coś podobnego.
Mnie czasem prubuje ponieść a widziałeś mój słuszny wiek.
U nas mądra mamusia kupiła synkom (jeden ledwo odebrał prawko, drugi jeszcze był za młody) jakąś mocna mazdę. Jeździli nią niecały tydzień. Obaj poszli do piachu. :(

czarnuch23 
Mitsumaniak
Jaszczomp:>

Auto: Outlander 2.0T
Wysłany: 06-08-2008, 02:00   

kupno mocnego samochodu jako 1 auto mija sie z celem jako ze mistrzow jednej prostej juz nam na drogach nie brakuje... zaczac od czegos normalnego nauczyc sie jezdzic (co nie obedzie sie bez obcierek stluczek), a potem mocne zabawki.
Evo GT dla mnie jest marzeniem moze kiedys bedzie mnie na takie stac i moze do tego czasu noga mi zelzeje bo teraz moglo by byc wesolo :D
Podobno z wiekiem czlowiek madrzeje, ale z drugiej strony dziwnie wygladaja dziadki po 60 w samochodach wybitnie sportowych jak subaru WRX czy Evo... (leczenie kompleksow czy spelnianie mlodzienczych marzen?)

Morfi 
Mitsumaniak
Street Hunter

Auto: Opel OPC i FORD KA
Wysłany: 06-08-2008, 08:38   

czarnuch23, raczej spełnienie marzeń :P .
Bo wczesniej rodzina chyba, że stac Cie na 2 samochody.
Wielu by chciało mieć jeden samochód w dni powszednie, a jakąś szybsza zabawke na wekeendy. :)
A wracajac do tematu. Niech ojciec przejedzie sie samochodem co przyspiesza poniżej 6 s do setki.
W mieście trzeba miec naprawde delikatną noge, aby nie zrobic sobie lub komus krzywdy.

Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
-----------------------------------------------
Mark Twain

Student 
Mitsumaniak

Auto: Avensis 1.8VVTi , 11r. Premium
Wysłany: 06-08-2008, 12:47   

Dajcie sobie na wstrzymanie, dzieciak dorwał sie do kompa i bajki pisze. :lol:
Jak zacznie sie rok szkolny to ojciec da mu ale czerwony pasek na cztery litery.

Powodzenia.

LSA69
[Usunięty]

Wysłany: 24-08-2008, 09:12   

Ja miałem okazje jechać Evo VIII z 280konnym silnikiem, niestety nie jako kierowca ale jako pasażer:( ale powiem wam ze przy 3000prm... widziałem śmierć w oczach a później była czysta paranoja, ale byłem poprostu zachwycony jak wysiadłem z auta to i tak sie jeszcze trochę trzęsłem :) ja to nawet nie chce myśleć jak chodzą mocniejsze warianty :) POzdr... :roll:

Odpowiedz do tematu