ASO Satall Czy serwisujecie tam swoje miśki |
Autor |
Wiadomość |
gringo66
Mitsumaniak

Auto: Lancer Sedan
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 15-04-2010, 12:56
|
|
|
ciężko to opisać- możemy się spotkać to opowiem co było u nich nie tak. Ja niestety już u nich nie serwisuję autka.Z wymianą radia jadę właśnie do Częstochowy.Pozdrawiam |
|
|
|
 |
observer
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma II 1.8GDI
|
Wysłany: 27-07-2010, 19:44
|
|
|
Ja naprawiałem na Liściastej blachy. To był błąd.
Do naprawy było: prawa strona lekko przerysowana , drzwi do wymiany. Kierownik(?) z uporem maniaka częstował mnie kawą w poczekalni , zamiast skupić się na jakości naprawy. Co do samego lakierowania to się pewnie okaże w najbliższych miesiącach , ale montaż elementów tragiczny. Między zderzakiem a błotnikiem powstały nierówne przerwy. Wygląda jakby był walnięty z przodu. Czarna listwa ochronna w zderzaku również niedokładnie założona. Nie dociągnęli jej od końca do końca zderzaka i zostawili na niej ślady lakieru. Dramat.
I coś co nie wymaga umiejętności , wystarczyłaby dokładność. Nie zabezpieczone przed malowaniem (lub niedokładnie zabezpieczone) nadkola. Skutek jest taki że mam srebrne nadkole i sprężynę. Ręce opadają. Gdyby nie sytuacja że musiałem mieć samochód , w ogóle bym go nie odebrał po tym partactwie. Naprawa była z z polisy OC sprawcy , więc to była moja pierwsza i ostatnia wizyta w tym "warsztacie". |
|
 |
RoveR
Mitsumaniak porządany VR4
Auto: GALANT 2.5 V6 EA5A
|
Wysłany: 28-07-2010, 15:54
|
|
|
Dzisiaj sprzedawałem swojego Galanta i kupujący sprawdzał go właśnie u nich. Cena 350zł, przelecieli lakier miernikiem, sprawdzili zawieszenie, podpięli pod komputer, nie zajrzeli nawet pod maskę, uważam że za takie pierdoły to cenę mają naprawdę wysoką, a do tego spędziłem tam ponad 3 godziny, tragedia. |
|
|
|
 |
SNB SWEDEN
Nowy Forumowicz
Auto: ASX 1,8 150H, 6man,Vw Golf CAB
Kraj/Country: Sweden
|
Wysłany: 16-01-2012, 23:29
|
|
|
Ja dzis mialem swojego ASX 1,8 DID na przgladzie po 30,000 km, obsluga bardzo mila obsluga,pytano mnie o uwagi dotyczace auta wiec wskazalem drobne pierdolki , ktore mnie irytowaly i zostaly poprawione, ogolnie jestem zadowolony |
|
|
|
 |
markowoj
Forumowicz Markowoj
Auto: outlander 2.0 tdi 2008r.
|
Wysłany: 13-03-2012, 00:51
|
|
|
Ja na Liściastą już nie zajżę . Polecam salon i nowy serwis przy Kolumny - też Satall ale ludzie naprawdę Normalni. A to właśnie ludzie są wizytówką każdej firmy.
Ja sam pracuję w serwisie Viessmann a ta firma wie że tylko pierwsze urządzenie sprzedaje salon, a drugim decyduje kontakt z serwisem i nie tylko sama naprawa decyduje o zadowoleniu klienta.
Myślę że załoga na Kolumny też to wie. |
|
|
|
 |
grabsio [Usunięty]
|
Wysłany: 26-06-2012, 07:11
|
|
|
mitsumaniaki raczej chwalili sobie mitpola z tego co pamietam |
|
|
|
 |
b2vos
Mitsumaniak

Auto: COLT 1.3 95KM INTENSE 5D BLUE
|
Wysłany: 29-06-2012, 14:47
|
|
|
Ja podzielę się moją opinią ale tylko w kontekście zamawianych części (w zasadzie to naklejek). Rozczarowało mnie podejście przy kompletowaniu zamówienia. Otóż zamawiałem naklejki (ochronne) na drzwi przód i tył do mojego colta. Wyraźnie określiłem że komplet a finalnie przy odbiorze dostałem tylko na 2 słupki. Dużo lepsze wrażenie faktycznie zrobiła na mnie obsługa na Kolumny. Tam widać rzeczowe podejście i chęć pomocy w doborze brakujących części. |
_________________ opanowany wariat w Z34AM |
|
|
|
 |
gringo66
Mitsumaniak

Auto: Lancer Sedan
|
Wysłany: 02-07-2012, 20:58
|
|
|
Dwie osoby na Kolumny są z Mitpola.A Mitpol chyba jest na ul.Strykowskiej. |
|
|
|
 |
eramus
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1.8 GDI
|
Wysłany: 14-08-2012, 19:30
|
|
|
Mitpol był jakiś czas na strykowskiej ale od jakiegoś czasu już go nie ma, nie wiem czy przenieśli się czy zamknęli. |
_________________ Carisma 1.8 GDI 2001r.
Tarpan Honker z silnikiem Pajero 2.5 |
|
|
|
 |
|