|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: glina 29-05-2014, 13:33 |
[Cari 1.8 GDI] Proszę o opinię 1,8 GDI |
Autor |
Wiadomość |
Machu_NH
Forumowicz

Auto: Carsima 1,8 GLS '96 + LPG
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-10-2008, 11:21
|
|
|
Co do tej wcześniejszej(czarnej) dziwnie wyglądała z tyłu tzn miała duże szpary przy tylnych światłach i cała tylna klapa mi się nie podobała, sprzedawca stwierdził że to kwestia ustawienia klapy...:/ pod uszczelkami wszystko wyglądało raczej na oryginalne ktoś z was może się z czyms takim spotkał?
Jeśli chodzi o niebieską to po waszych komentarzach została wypunktowana jak gołota z tysonem:) nawet się nie fatyguje jej oglądać |
_________________ Diamonds are forever...
http://www.topspeed.com/c...ing-ar1537.html |
|
|
|
 |
beret
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma 1.8 GDI EXE 1999
|
Wysłany: 08-10-2008, 15:07
|
|
|
Witam, tę niebieską Cari oglądałem jakieś trzy tygodnie temu, stoi w nowym komisie przy "zakopiance". Wygląda na rzeczywiście zadbaną, ale pewne rzeczy niepokoją. Mnie zastanowił przede wszystkim brak jakichkolwiek oznaczeń. Chociaż muszę przyznać, że jeśli był w całości malowany, to ktoś to zrobił nieźle (przynajmniej jak na moje niezbyt wprawne oko). W środku czysto, climatronic działa. Przebieg? Cóż, właściciel zdaje się pokazywał jakieś papiery. Rok produkcji 1999, pierwsza rejestracja 2000. Nie sprawdzałem dokładnie, nie jeździłem, brak polskich blach i ubezpieczenia, trzeba kombinować. Można negocjować 12400zł? Wtedy połowę opłat właściciel bierze na siebie.
Ja kupiłem inną Cari, w Bochni, ten sam rocznik i model, też EXE, za 13000, już opłacony.
Pozdro |
|
|
|
 |
Machu_NH
Forumowicz

Auto: Carsima 1,8 GLS '96 + LPG
|
|
|