|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
| Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
|
nie odpala |
| Autor |
Wiadomość |
roberto79
Forumowicz
Auto: carisma 1,6 benz.
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 02-10-2008, 16:29
|
|
|
Ja nie wymieniałem takich kabli.W sumie to nawet nie wiem od czego one są??? |
|
|
|
 |
hunter1111
Forumowicz Hunter
Auto: Mitsubishi Carisma 1,8glx 97
Pomógł: 1 raz Dołączył: 01 Paź 2008 Posty: 64 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 02-10-2008, 19:53
|
|
|
| no więc tak dzieki za taki odzew . więc sprawa wygląda tak akumulato pokazuje napięcie około 14,7 na zimnym silniku i na ciepłym jest to samo według mechanika z którym gadałem to prawdopodobnie wina regulatora napięcia w alternatorze który według niego należy wymienić . natomiast z tym że nie kręci to wedługniego w rozruszniku wyrobiły się już troche szczotki albo tulejki i sie rozrusznik zawiesza . sytuacja z odpalaniem wyglada tak że odpalam auto normalnie przejeżdzam około 50 metrów i czasami tak sie zdarza że przychodze i auto ni cholery nie chce odpalić (wogóle nie kręci) nie mam pojęcia co w tym aucie było wymieniane bo kupiłem je 1.5 miesiąca temu i puki co rozrzad wymieniłem tylko. co o tym sądzicie czekam na odpowiedz |
|
 |
|
|
|