|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CK0] Nadkola |
Autor |
Wiadomość |
j-rules
Mitsumaniak devil inside

Auto: Lancer 93 sedan GLXi 1.6 4g92
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 6 razy Dołączył: 08 Sty 2009 Posty: 1422 Skąd: Tarnów
|
Wysłany: 24-08-2011, 15:35
|
|
|
polcar tez moze miec cos w ofercie jesli chodzi o nadkola |
_________________ Najpierw ty popracujesz a ja odpoczne, pozniej na odwrót, ja odpoczne a ty popracujesz
 |
|
|
|
 |
Siber
Forumowicz
Auto: Lancer CK1A 1.3 12V 1998r
|
Wysłany: 25-08-2011, 13:07
|
|
|
Polcar ma tylko blotniki, reperaturek nadkoli brak |
|
|
|
 |
myniak
Nowy Forumowicz
Auto: lancer 1.3 '98
|
Wysłany: 26-08-2011, 14:44
|
|
|
co do przednich nadkol to nie ma problemu z dostaniem ale tylnie to juz co innego. Seryjnie lansiwa wychodziły bez tylnich nadkol. Ja jak robiłem auto u blacharz kazałem mu dopasować uniwersalne i zrobił to ok. zapłaciłem 100pln robota + nadkola. |
|
|
|
 |
herr_flick
Forumowicz

Auto: Lancer CK1A i CS3A
|
Wysłany: 24-09-2011, 20:30
|
|
|
myniak napisał/a: | co do przednich nadkol to nie ma problemu z dostaniem ale tylnie to juz co innego. Seryjnie lansiwa wychodziły bez tylnich nadkol. Ja jak robiłem auto u blacharz kazałem mu dopasować uniwersalne i zrobił to ok. zapłaciłem 100pln robota + nadkola. |
Jakbyś mógł to zapytaj co Ci wykombinował za plastykowe tylne nadkola. Od jakiego modelu, albo skąd zamawiał, ewentualnie daj namiar na tego blacharza, najlepiej tel.
[ Dodano: 01-02-2012, 21:10 ]
W Zgierzu na ul. Zbożowej 26b jest firma Niko, która zajmuje się nadkolami. Dopasowali mi na tył. Cała operacja 160zł. Biorąc pod uwagę, że cena za rurę wlewu paliwa z serwisu to ok 700zł. Zamienników nie ma a używane to sama rdza. Ja swoją już drugi raz łatałem bo cały syf osadza się w tej wnęce. |
|
|
|
 |
|
|