Wrazenia z JTS 2006 |
Autor |
Wiadomość |
nippo [Usunięty]
|
Wysłany: 21-05-2006, 23:13
|
|
|
Memphis, to jest 900 konna (przynajmniej na tyle kiedys wyliczano jej potencjal, nie wiem ile ma obecnie) Supra w automacie , piekne auto....co do "reszty" Bartek mial na mysli pozostale auta startujace w Drifting Cup, wiekszosc wolnossacych
a cala galeria>>>TUTAJ<<< |
|
|
|
 |
Memphis [Usunięty]
|
Wysłany: 21-05-2006, 23:18
|
|
|
Ano chyba że tak
Jak ta Supra mruczała nie słyszałem, ale V6 chyba z reguły ładnie mruczą.
Ahaha i mi się przypomniało, jak siedziałem na trybunie usłyszałem tekst od ludzi siedzących za mną. To było odnoście którejś z wielu beemek, jedna z nich miała cichą prace silnika no i tu padł tekst "eeee cicho idzie to szmata"
Uśmiałem się z tego |
|
|
|
 |
bartek_nkm [Usunięty]
|
Wysłany: 21-05-2006, 23:25
|
|
|
Z przodu jakies cwaniaczki sie nawdychaly helu i tez fajnie gadaly Ze zdjec wnioskuje, ze siedzielismy niedaleko siebie. W ogole prowadzenie calej imprezy tez super, no moze gdyby nie te przerwy ktore ciagle sie wydluzaly...
PS
Ide spac. Dobranoc |
|
|
|
 |
nippo [Usunięty]
|
Wysłany: 21-05-2006, 23:25
|
|
|
Cytat: | Jak ta Supra mruczała nie słyszałem, ale V6 chyba z reguły ładnie mruczą |
nie, nie, nie... Memphisku, Supry nigdy nie miały silników V6, montowane w tych modelach jednostki to 3 litrowe (2997cm^3) R6 (układ rzędowy), dokładnie to co na zdjęciu.
Cytat: | eeee cicho idzie to szmata | ...
hahahha, no to sie usmialem |
|
|
|
 |
tomusn
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 22-05-2006, 00:43
|
|
|
nippo napisał/a: |
Obrazek
a tutaj Tomusn podlaczajacy Palma do mojego CA0, niestety bez rezultatu
|
Chyba kabel nawalił, i dobrze bo miałem go wysłać Romelowi, ale nie zdążyłem wysłać i zabrałem ze sobą. I... dobrze się stało bo kabel mógł być uszkodzony. Nie mogłem tez sprawdzić na swoim aucie bo konektorek się 'urwał'...
No chyba że Palm z MMCd nie działa na CAx z 1994r. |
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
|
|
|
 |
Memphis [Usunięty]
|
Wysłany: 22-05-2006, 10:09
|
|
|
nippo napisał/a: | nie, nie, nie... Memphisku, Supry nigdy nie miały silników V6, montowane w tych modelach jednostki to 3 litrowe (2997cm^3) R6 (układ rzędowy), dokładnie to co na zdjęciu. |
Kurde ale plama
Na ale nadal jest to 3 litrowa, 6-cylindrowa jednostka. Musi ładnie mruczeć |
|
|
|
 |
JACA_1978
Forumowicz

Auto: gal GLXi wagon 2.0 99r
|
Wysłany: 22-05-2006, 17:22 drifting cup
|
|
|
no mnie nie bylo (bylem w wawie) z waszych informacji wnioskuje ze tylko drifting cup mial wziecie (ogladalo go duzo wiary)??
 |
_________________ JACA_1978
dwa blekitne diamenty
Colt 1.3 95r.
Lancer 1.3 GLX 98r.
Galant 2.0 GLXi wagon 99r.
Premacy 2.0 citd 101 KM 03r.
Bydgoszcz
marcin [']
[edit]  |
|
|
|
 |
bartek_nkm [Usunięty]
|
Wysłany: 22-05-2006, 19:11
|
|
|
Bardzo duzo! Jest czego zalowac |
|
|
|
 |
nippo [Usunięty]
|
Wysłany: 22-05-2006, 22:56
|
|
|
ooooj zalowac powinienes dokonca zycia
raz ze minal Cie mily spocik mitsumaniakow, dwa ze nie widziales jazdy Macka, trzy ze ogolnie warto bylo dla samego driftu
ale nie łam sie |
|
|
|
 |
Memphis [Usunięty]
|
Wysłany: 22-05-2006, 23:07
|
|
|
" Żałuj synu, było na co popatrzeć " |
|
|
|
 |
Efa!
Mitsumaniak queen of Off Topic

Auto: Toyota Corolla kombi
|
|
|
|
 |
Memphis [Usunięty]
|
Wysłany: 22-05-2006, 23:55
|
|
|
Efa! napisał/a: | Tylko co to za J A P A N z jakimiś beemkami, fiacikami itede |
J A P A N swoją drogą i Drifting swoją. A fiacika się nie czepiajmy bo facet miał ambicje tylko mu troche nie wyszło. Ale starał się. Odemnie respect
A beemki, no cóż. Wszędzi ich pełno jak psów. Tanio kupisz, tanio utrzymasz. Auto raczej nie stwarzające problemów, dlatego ma takie wzięcie. |
|
|
|
 |
Efa!
Mitsumaniak queen of Off Topic

Auto: Toyota Corolla kombi
|
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
|
Wysłany: 23-05-2006, 07:33
|
|
|
Efa! napisał/a: | chyba tylko Punto i WV Golf wygrywają z BMW) |
i passat
co do bmw to ostatnio w tvn turbo w czasie tuinngu byla "relacja" ze zlotu tej marki gdzies tam, glowna atrakcja bylo ... PALENIE GUMY. auta tak pozarzynane ze to masakra, nie chcial bym kupic auta od "klubowicza" forum bmw ... gosciu wskoczyl na bagaznik potem na dach swojego auta i zaczol skakac a gumy palili az peknie opona, niektorzy nawet dales ... jedynm slowiem MASAKRA |
|
|
|
 |
tomusn
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
|
Wysłany: 23-05-2006, 07:34
|
|
|
Rafal_Szczecin napisał/a: | o do bmw to ostatnio w tvn turbo w czasie tuinngu byla "relacja" ze zlotu tej marki gdzies tam, glowna atrakcja bylo ... PALENIE GUMY. auta tak pozarzynane ze to masakra, nie chcial bym kupic auta od "klubowicza" forum bmw ... gosciu wskoczyl na bagaznik potem na dach swojego auta i zaczol skakac a gumy palili az peknie opona, niektorzy nawet dales ... jedynm slowiem MASAKRA |
Kolega, co z nim byłem wspominał takie zloty - on jeździł na VW - palenie gumy to podstawa, ehhh... skaczących po dachach też wspomnia, tylko się dziwiliśmy skąd chłopaki maja kasę..
Ale w sumie BMW nadaje się do driftu jak mało jak marka - klasyczny napęd. Ma w sobie coś... tylko przeważnie jeżdżą nimi dziwni kolesie i budzi dziwne skojarzenia.
Mimo że nie przepadam, to jednak jak robią burm, brum to miło posłuchać |
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
|
|
|
 |
|