Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
brak ssania
Autor Wiadomość
Owczar 
Forumowicz

Auto: CLS 450
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 14-01-2009, 09:12   

Ten hotelowy odpala auto, ale nie otwiera klapy i schowka :]

To, że raz Ci zapala, a raz nie, to wina jakiegoś styku. Może właśnie na czujniku temperatury, skoro mówisz, że nie załącza ssania. przeczyść wtyk i styki, a te błędy narazie odpuść jak nie świeci się CE i wszystko działa. Jeśli usterka się nie uwidacznia to nie zlokalizujesz jej przyczyny. Niestety dopiero jak nie będzie chciał odpalić to będziesz mógł szukać awarii.

win_p 
Forumowicz
PREZES

Auto: Galant 2.0 16v 1997r automat
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 15-01-2009, 16:28   

znalazlem kable od miernika niestety bez zdjecia obudowy filtra nie widze mozliwosci trafienia iglami miernika w druciki czujnika tak wiec musi to zaczekac na cieplejsze dni
jak narazie pali ok chociaz po ponownym zalozeniu wtyczki na czujnik odpalil znow bez ssania zgasilem go i odpalilem ponownie i juz bylo ok
styki czujnika spsikalem mu kontaktem w sprayu a niech ma
Owczar napisał/a:
Spróbuj jeszcze raz wymrugać błędy

bledy sprawdzilem jeszcze raz i wyglada na to ze wszystko dobrze odczytalem
a kolejne pytanko czy jak mrugalem bledy podczes zdjetej wsowki z czujnika od temp. to on nie powinien mi tego wymrugac ze cos jest nie tak z czujnikiem temp. :?:
u mnie nie bylo zadnej roznicy

Odpowiedz do tematu