|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: glina 29-05-2014, 13:46 |
mitsubishi |
Autor |
Wiadomość |
rydek
Mitsumaniak rydek

Auto: Carisma 1,8 GDI Elegance.99r.
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 27 Wrz 2008 Posty: 63 Skąd: JELENIA GÓRA
|
Wysłany: 13-02-2009, 14:38
|
|
|
Bartek napisał/a: | adaśko napisał/a: | audi 80 |
to zupełnie inne auto......zważ choćby na dostępność części , nie mówiąc o klejonych grodziach | dokładnie tak jak kolega wyżej auto aucie nierówne kupisz a potem w każdym razie szczęścia i zdrówka życzę |
|
|
|
 |
wolgaster
Mitsumaniak

Auto: Carisma
Pomógł: 3 razy Dołączył: 01 Lis 2006 Posty: 276 Skąd: Jelenia Góra City
|
Wysłany: 13-02-2009, 15:37
|
|
|
Cari serwisuję na Kasprowicza. Podejrzewam że wiesz gdzie to jest Warsztat Czekaja. Miałem kilka drobnych zastrzeżeń do ich pracy ale wg. mnie mają największe pojęcie o serwisowaniu japończyków, potrzebne oprogramowanie i sprzęt do obsługi. Przykładem pozostałych warsztatów jest to jak szukałem po warsztatach w Jeleniej pomocy w w związku z tym że coś mi cykało pod maską -efekt taki jakby zawory były bardzo luźne, to jeden z mechaników w warsztacie chciał mi wymienić koło dwumasowe Aż mnie przytkało jak spierał się ze mną że na 100 % jest i jest uszkodzone a efekt taki powodował wyszczerbiony w 2 miejscach pasek klinowy który lecąc po kołach i rolkach powodował cykanie. I jeszcze kilka podobnych opinii. Po prostu żenada i tyle |
|
 |
adaśko
Mitsumaniak
Auto: Chevrolet Cruze 2.0 163KM
Pomógł: 11 razy Dołączył: 12 Lis 2008 Posty: 590 Skąd: bielsk podlaski
|
Wysłany: 13-02-2009, 23:08
|
|
|
nie od dzis mam znajomosc z autami i wiem ze auto autku nierowne ale mysle ze jak juz sie zdecyduje na kupno tego lancerka to poradze sobie wkoncu polak wszysto potrafi i wszystko zrobi.nieuwazam sie za jakiegos super mechanika ale mam glowe na karku i wiec co z czym sei robi mam nadzieje ze ja kakupie to autko to dam rade z jego przeróbką
[ Dodano: 25-02-2009, 22:06 ]
byłem zobaczylem ale niestety niekupiłem bo stan autka niebyl zadowalajacy.Musze czekac na inna okazje:) |
|
|
|
 |
|
|