Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Alpine vs. Pioneer
Autor Wiadomość
arek 69
[Usunięty]

Wysłany: 22-07-2006, 12:16   

eeeeee ja mam w mitsu alpine i w zyciu nic innego bym nie wybrał.wczesniej mialem blaupunkta i robil mi rózne jaja łącznie z rozładowaniem calego akumulatora

roch_27 
moderator
Nutrix Bi-Turbo

Auto: Arteon Shooting Brake R
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 23-07-2006, 21:34   

No ewentualnie JVC Chameleon 4x50W :mrgreen: - w ten weekend miał okazję zobaczyć min Maciek, Rafi, Tagi i Zachar - podświetlenie pasuje do zegarów hi-contrast :lol:

jedyny minus tego radia to brak mp3

pozdro

ARMA PACIS FULCRA - Broń dźwignią pokoju

szolim25
[Usunięty]

Wysłany: 06-08-2006, 10:36   

Witam. Nie chcialem zakładać nowego tematu, wiec piszę tutaj. Mam zamiar kupić radyjko. Załuje, ze stare zostawilem jak sprzedawałem autko. No ale jak to sie mowi nowe autko, nowe radyjko..... Mam na radyjko do wydania ok 1000. jesli chodzi o firme to sam nie wiem. Brałem pod uwage Sony, Alpina lub JVC: Alpine CDA-9852RR, JVC KD-G821. A jesli chodzi o Sony to nie wiem.... Hey może Wy byście mi cos polecili godnego kupienia. Pozdrawiam i z góry dziekuje za zainteresowanie tematem.

Levinson
[Usunięty]

Wysłany: 09-08-2006, 14:43   

moim zdaniem radia alpine i clarion to radia, jesli mozna tak powiedziec - klasy premium - nieco lepsze od sony, panasonicow, kenwoodow czy pioneerow (oczywiscie porownujac zblizone modele). a z racji tego ze clarion jest nieco tanszy od alpina to polecam wlasnie jego. mam juz drugiego clariona i jestem bardzo zadowolony. (clarion ma bardzo dobre wzmiacniacze) dodam ze jesli ktos nie musi koniecznie miec najnowszego modelu to warto rozejrzec sie za modelami z roku poprzedniego bo zwykle sa sporo przecenione (ja mam dxz848rmc i ono wlasnie z racji tego ze byl to model z poprzedniego roku byl przeceniony z 2tys z kawalkiem na 900- w norauto) - przy kolejnych modelach dzwiek praktycznie nie ulega zmianie - zwykle dorzuca jakis bajer, zmienia linie wzornicza i tyle.
pozdrawiam

Odpowiedz do tematu