Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Tajemnice Carismy
Autor Wiadomość
jaxan 
Mitsumaniak

Auto: Carisma, Colt, L300
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 25-10-2007, 08:57   

u mnie za to założyłem kierownice i mam teraz wspomaganie hehe :p

angoluk
[Usunięty]

Wysłany: 19-11-2007, 20:52   

jest tu kto

[ Dodano: 19-11-2007, 20:55 ]
czesc gdzie jest brzeczek od wlonczonych swiatel carisma

wegiel
[Usunięty]

Wysłany: 19-11-2007, 21:35   

Prawdopodobnie nie chodzi Ci o brzeczek tylko o to ze w drzwiach nie styka czujnik i wtedy nie dochodzi sygnal do brzeczka i nie swieci sie swiatelko w srodku.

Przeczysc te styki w dolnej czesci drzwi - poszukaj na forum

jaxan 
Mitsumaniak

Auto: Carisma, Colt, L300
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 19-11-2007, 22:06   

wegiel napisał/a:
Prawdopodobnie nie chodzi Ci o brzeczek tylko o to ze w drzwiach nie styka czujnik i wtedy nie dochodzi sygnal do brzeczka i nie swieci sie swiatelko w srodku

Niekoniecznie! U mnie światełko się świeciło a brzęczek nie działał, ale rozebrałem czujnik otwartych drzwi, dobrze wyczyściłem (był troche zaśniedziały) i teraz wszystko gra, tzn. brzęczy i światełko świeci.
Pamietaj też, że jak wykręcisz ten czujnik i będziesz chciał go sprawdzić to musisz podłączyć go do masy... (może głupie stwierdzenie, ale ja tego nie wiedziałem, a ten brzęczek był pierwszą rzeczą jaką naprawiałem w mojej Cari ... czuje się zatem usprawiedliwiony ;)

wegiel
[Usunięty]

Wysłany: 19-11-2007, 22:17   

No a masa to np: srubka dotykajaca karoserii :) - wiec jakby co ma kolega pelna instrukcje :)

Odpowiedz do tematu