|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Może ktoś oglądał ten samochód proszę o opinię |
Autor |
Wiadomość |
pathrow
Forumowicz
Auto: PAJERO III 3,2 DID LONG AUT
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 14-05-2009, 10:59
|
|
|
ma łańcuch i chyba tylko rolki się wymienia, na komputer podjadę
[ Dodano: 21-05-2009, 10:50 ]
No i ciąg dalszy perypetii pod tytułem chcę kupić
Jakie wtryski są w silniku 3,2 DiD z 2002 roku ?? Nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi ale chyba była jakaśzmiana w 2003 roku w tych silnikach ??
Czy jak smochód kiepsko odpala czyli coś z układem paliwowym to sobie go odpuścić czy powalczyć o zniżkę na zapowiadane problemy raczej z pompą paliwową (a może wtryski właśnie lub jest jeszcze jakiś regulator czy coś takiego)?? No i nie zbiera się przez to wszystko odpowiednio
Żona już zaczyna mieć obiekcje że jużcoś nie tak. Chopaki poradźcie coś (tylko nie to żeby żonę w domu zostawiać bo ona robi tyle km co i ja tak więc razem kupujemy samochód ) |
|
|
|
 |
zarazja
Nowy Forumowicz
Auto: mazda i rzep :)
|
Wysłany: 04-09-2009, 15:30
|
|
|
witam
podnoszę temat, żeby nie zakładać nowych wątków
rozglądam się za pajero i podoba mi się ten:
http://www.allegro.pl/ite...o_nowe_lpg.html
Czy ktoś go zna? widział? może coś na jego temat powiedzieć? wiem, że już coś o nim tu było na forum ale ucichło, ktoś go rezerwował i zniknął
mam do Poznania 500 km w jedną stronę i trochę głupio się przejechać i rozczarować...
pozdrawiam |
_________________ Mazda 332F 1.8 SOHC '91r.
Jeep Wrangler YJ 4.0 '92r.
 |
|
|
|
 |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Pomógł: 115 razy Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 3775 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 05-09-2009, 00:07
|
|
|
lol ale bestia... ciekawe po co BFG Mud Terrain jak auto z czarnego nie zjezdzalo. |
_________________ C'est La Vie suckers
 |
|
|
|
 |
Szyszkowa
mod Pajero seek&destroy

Auto: Pajero 3,2 DiD
Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Mar 2007 Posty: 308 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 05-09-2009, 08:21
|
|
|
Gene napisał/a: | lol ale bestia... ciekawe po co BFG Mud Terrain jak auto z czarnego nie zjezdzalo. |
Tak samo mi się pomyślało
Jest jeszcze opcja, że założył, żeby podnieść cenę - ale jakoś w to nie wierzę... |
|
 |
zarazja
Nowy Forumowicz
Auto: mazda i rzep :)
|
Wysłany: 05-09-2009, 09:26
|
|
|
Szyszkowa napisał/a: | Gene napisał/a: | lol ale bestia... ciekawe po co BFG Mud Terrain jak auto z czarnego nie zjezdzalo. |
Tak samo mi się pomyślało
Jest jeszcze opcja, że założył, żeby podnieść cenę - ale jakoś w to nie wierzę... |
firma handluje gumami i felgami więc może tak być, zwłaszcza, że piszą, że gumy można zamienić na inne
jakkolwiek, furka mi się podoba i to bardzo, pewnie spalanie można liczyć w tonach na godzinę ale cóż... mazda też nie jeździ na siłę woli właściciela
tylko ten Poznań... ehhh szkoda, że nie mam bliżej |
_________________ Mazda 332F 1.8 SOHC '91r.
Jeep Wrangler YJ 4.0 '92r.
 |
|
|
|
 |
|
|