W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
Auto: Mitsubishi Colt 1.3 2000 Jazz
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 15-05-2009, 23:08
misiek-misiek napisał/a:
pamar11 napisał/a:
Aniu, adresat inwalida!!!
bo nawiasu nie ma z przodu http://www.youtube.com/watch?v=UzhTe5grIoU to chyba prawidłowy adres, z resztą nie mam karty dźwiękowej i sobie nie posłucham, a widzę tu parę dobrych kawałków
jutro sobie chyba kupię jakąś dźwiękówkę
[ Dodano: 14-05-2009, 21:51 ]
albo faktycznie inwalida , coś nie działa
Dzięki za uwagę, nie wiem co jest z tym linkiem ale oczywiście chodziło o utwór Metallica "Cyanide" z nowej płyty....(wpiszcie w youtube i wyskoczy elektryzująca wersja koncertowa z Leeds, polecam wszystkim do szybkiej jazdy, jakoś tak się nóżka ciężka robi i adrenalinka rośnie , jak się tych ostrych riffów słucha ...
AlbertKZN [Usunięty]
Wysłany: 16-05-2009, 07:41
AlbertKZN mówi : Jest muzyka zła , jest muzyka dobra i jest Marillion
A tak na poważnie to : The Cure , Marillion , DM , wszystko z wytwórni 4AD , a w autku ChilliZet
Popieram, ja dorzucę jeszcze Floydów i Davida Gilmoura..
take a breath ... take a deep breath now...
albo nauka o lataniu : Can't keep my eyes from the circling skies, Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I- Learning to Fly
dla wielbicieli żywca, ryb i dobrej zabawy WIELKA RYBA:
To jakiś przekaz do kogoś
[ Dodano: 23-06-2009, 10:28 ]
A dla mnie nie wiem czy już było wcześniej ale:
KOSMOS kawałek, wiecznie leci u mnie a jest na czym i miód
Armin Van Buuren feat Sharon Den Adel- In And Out Of Love
_________________ Pomogłem?-nie krępuj się wciśnij pomógł
Najładniejsza Cari zlotu 2011
Najładniejsza Cari zlotu 2012
Najładniejsza Cari zlotu 2013
Najładniejszy Colt zlotu 2014