Przesunięty przez: Matejko 10-04-2006, 12:57 |
Roznice pomiedzy Carisma model 95, a po liftingu model 99. |
Autor |
Wiadomość |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 01-07-2005, 16:22
|
|
|
uchwyt kosztowal 250zl plus 70zl montaz.
tez mam bo sobie wstawilem i tez nie uzywam bo radio za mocno wystaje. |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 146 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 7054 Skąd: Calish4nia
|
Wysłany: 01-07-2005, 17:51
|
|
|
heheh ah ten szpan z uchwytami na napoje |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
Kofi
moderator mitsumaniak Michał

Auto: Galant EA3W
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 1242 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 02-07-2005, 12:05
|
|
|
zazdroscisz bo nie masz |
_________________ "Mądrze jest skierować swój gniew na problem - nie na ludzi, skupić swoją energię na rozwiązaniach, nie wymówkach."
- William Arthur Ward
 |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

|
Wysłany: 02-07-2005, 12:47
|
|
|
Kofi napisał/a: | zazdroscisz bo nie masz |
ja
ja
ja
oczywiscie ze mam i mam jeszcze jeden dings ktorego reszta nie ma
|
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
luk_szc
Mitsumaniak mitsumaniak

Auto: Carisma GDI '99 EXE
Pomógł: 4 razy Dołączył: 16 Maj 2005 Posty: 1056 Skąd: się biorą dzieci ???
|
Wysłany: 02-07-2005, 17:59
|
|
|
Progi pod kolor autka też mam ale czarne
A ja też mam uchwyt na napoje i takie diksiki na zdeżakach na każdym rogu autka z napisikami mitsubisch i grilik z chromkami i z tymi prążkami (szprosikami) w pionie . |
_________________ Luk Carisma Automat 1,8 GDI EXE
Mitsumaniaki QR-Code:

|
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

|
Wysłany: 02-07-2005, 18:39
|
|
|
luk_szc napisał/a: | Progi pod kolor autka też mam ale czarne
A ja też mam uchwyt na napoje i takie diksiki na zdeżakach na każdym rogu autka z napisikami mitsubisch i grilik z chromkami i z tymi prążkami (szprosikami) w pionie . |
psztryknij siakies fotki obejrzymy
a i nie chodzi o progi |
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
|
|
|
 |
luk_szc
Mitsumaniak mitsumaniak

Auto: Carisma GDI '99 EXE
Pomógł: 4 razy Dołączył: 16 Maj 2005 Posty: 1056 Skąd: się biorą dzieci ???
|
Wysłany: 02-07-2005, 19:41
|
|
|
Pstrykne jak umyje .
A co ty tam masz drzwi to i ja mam . Widać to to na zdięciu . |
_________________ Luk Carisma Automat 1,8 GDI EXE
Mitsumaniaki QR-Code:

|
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

|
Wysłany: 02-07-2005, 23:15
|
|
|
luk_szc napisał/a: | Pstrykne jak umyje .
A co ty tam masz drzwi to i ja mam . Widać to to na zdięciu . |
bueheh to dlugo cos nie myles tego auta
ano szukaj |
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
|
|
|
 |
arekp
Mitsumaniak

Auto: inny
Pomógł: 21 razy Dołączył: 16 Maj 2005 Posty: 2784 Skąd: jestem z miasta
|
Wysłany: 02-07-2005, 23:51
|
|
|
luk_szc napisał/a: | A co ty tam masz drzwi to i ja mam . Widać to to na zdięciu . |
Pewnie chodzi o przednie klamki bez zamka. Przyznam, ze ciekawy pomysl. Progi pod kolor auta mialem lakierowac ale pomyslalem o tym za pozno i lakiernik odswiezajacy mi zderzaki mial za malo lakieru przygotowane
Luk_szc: czemu nie bylo Cie na zadnym spotkaniu w Szczecinie?? |
_________________ odszkodowania.pl serwis z bezpłatną wiedzą i poradami w zakresie samodzielnego uzyskania odszkodowania |
|
|
|
 |
arekp
Mitsumaniak

|
Wysłany: 02-07-2005, 23:52
|
|
|
Sorry luk_szc ... zasugerowalem sie nickiem i myslalem, ze jestes ze Szczecina Z profilu juz zobaczylem, ze wawka |
_________________ odszkodowania.pl serwis z bezpłatną wiedzą i poradami w zakresie samodzielnego uzyskania odszkodowania |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

|
Wysłany: 03-07-2005, 00:09
|
|
|
arekp napisał/a: |
Pewnie chodzi o przednie klamki bez zamka. Przyznam, ze ciekawy pomysl. Progi pod kolor auta mialem lakierowac ale pomyslalem o tym za pozno i lakiernik odswiezajacy mi zderzaki mial za malo lakieru przygotowane
|
brawo
a progi i tak masz ciemne auto to az tak nie widac ze sa czarne |
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 03-07-2005, 11:50
|
|
|
Matejko napisał/a: | arekp napisał/a: |
|
brawo
|
przyznaj sie ze polamales klamke a ta bez zamka byla tansza, sknero a nie ze to taki s |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

|
Wysłany: 03-07-2005, 12:15
|
|
|
arturro napisał/a: |
przyznaj sie ze polamales klamke a ta bez zamka byla tansza, sknero a nie ze to taki s |
biedny studencie a nie sknero
e-e mialem polamana tylna ale z cala ramka i tak z ciekawosci czy pasuje zamienilem ramki i nawet milo wyglada bez zamka, teraz szukam jakies polamanej lewej bo od strony kierowcy tez zmienie,
z zamkow nie korzystam, a jak cos sie stanie z pilotem to zawsze jest zamek w bagazniku, lub jakas cienka listewka |
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
|
|
|
 |
arekp
Mitsumaniak

|
Wysłany: 03-07-2005, 16:08
|
|
|
Przed kilkoma minutkami odstawialem autko do garazu i zapomnialem sprawdzic czy ksztalty plastikow sa takie same czy zrobiles jakis patent
Powiedz czy z zamkiem nie bylo zadnego problemu przy tej operacji? Zostawiles zamek pod plastikiem czy go zdemontowales? Jesli mechanizm wyciagales to jak poradziles sobie z centralnym? Pomysl podoba mi sie na tyle, ze bede poszukiwal teraz klamek do siebie
Co do lakierowania progow to przymierzam sie do tego wraz z lusterkami poniewaz mam zniszczony przez poprzedniego wlasciciela plastik. Zastanawiam sie tylko nad opcja lakierowania lusterek i progow na matowy odcien czarnego lub pod kolor auta ... oraz przy tej okazji polakierowac tez plastiki idace na dachu przez cale auto bo tez sa brzydkie. |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

|
Wysłany: 03-07-2005, 17:08
|
|
|
nie wiem czy tak jest w kazdej carismie ale z prawej strony bebenek na zamek nie robil nic(najprawdopodobniej odlamalo sie od niego cos co przy przekrecaniu kluczykiem wypychalo cyngielek) chyba ze jest tam tylko kabelek idacy do silownika od centralnego bo tak bylo u mnie, od bebenka tylko jeden kabelek, ktory odlaczylem a centralny dziala nadal, ksztalt, sruby itp jest ten sam |
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
|
|
|
 |
|