Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: mkm
23-11-2009, 19:11
identyfikator numeru kluczyka
Autor Wiadomość
Cezarito 
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Lancer 1.8 SB '09
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 27-06-2009, 19:49   

No a jeżeli już ktoś to ma to i po co... ? Mam się tego nauczyć na pamięć ? Jest to istotne ?

sla85 
Forumowicz

Auto: Lancer '09 1.8
Wysłany: 27-06-2009, 19:59   

Jest to potrzebne w wypadku zgubienia obu kluczyków. Wtedy podajesz ten kod i dorabiaja Ci kluczyki. W przypadku braku tego kodu musieliby wymieniac wszystkie zamki a to podobno kosztuje dobre kilka tysiecy.

Cezarito 
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Lancer 1.8 SB '09
Wysłany: 27-06-2009, 21:40   

Aha, no to lepiej go sobie gdzieś przepiąć, bo tak przypięty do kluczy w przypadku ich zgubienia mało się przyda.

Dzięki sla.

sla85 
Forumowicz

Auto: Lancer '09 1.8
Wysłany: 28-06-2009, 15:14   

A prosze bardzo:)
Ja przyczepiłem do drugiego kluczyka bo i tak go nie biore ze soba:)

mazin 
Mitsumaniak
102 tys km przebiegu

Auto: Lancer SB '08 Inform
Wysłany: 04-07-2009, 21:16   

Cóż, ja znalazłem jakieś pół roku temu pod klatką takie kluczyki z numerem przypiętym do kółka z pilotem. Przeszedłem się chyba ze sześć razy (w ciągu tygodnia) po parkingach w okolicy i naciskałem pilota, żeby zobaczyć, czy któreś auto nie zareaguje, rozwiesiłem też ogłoszenia na bloku i w jego okolicy. W końcu oddałem kluczyki babce z pobliskiego kiosku ruchu, wystawiała je pomiędzy towarami na szybie - ale nie wiem, czy w końcu się znalazł właściciel, czy też nie. Jeżeli się nie znalazł, to albo ma druga parę, albo to już była ta druga.
Mam znajomego, który pracuje na informacji w ZUSie, opowiadał o babce, która zostawiła kluczyki u niego na ladzie i zauważył je jak już sobie poszła. Schował więc, myśląc, że się zgłosi za chwilę, ale nie wróciła. Przyszła po tygodniu i kiedy jej wręczył kluczyki bardzo się zdziwiła, bo okazało się, że nie zauważyła straty - nosi oba komplety w torebce :-) Ciekawe, co zrobi, jak zgubi torebkę :-) )

Odpowiedz do tematu