|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Lancer Sportback - używany... |
Autor |
Wiadomość |
sla
Forumowicz

Auto: Inne
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 22 razy Dołączył: 27 Mar 2005 Posty: 2882 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 28-08-2009, 22:38
|
|
|
Luk napisał/a: | Marian_K, a dlaczego alusy 16? |
Bo pewnie jest to drugi komplet kół na zimę |
|
|
|
 |
Luk
Forumowicz
Auto: Lancer Sportback 1.8 Invite
Pomógł: 26 razy Dołączył: 16 Lis 2008 Posty: 1733 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 28-08-2009, 22:59
|
|
|
sla napisał/a: | Bo pewnie jest to drugi komplet kół na zimę |
Jak tak, to cena baaardzo zacna Jeżeli z nim wszystko OK Sam bym kupił używany, ale jeszcze wtedy nie było... |
|
|
|
 |
Marian_K
Forumowicz
Auto: Lancer Sportback '08
|
Wysłany: 29-08-2009, 00:13
|
|
|
sla napisał/a: | Bo pewnie jest to drugi komplet kół na zimę | Dokładnie tak
Luk napisał/a: | Jak tak, to cena baaardzo zacna Jeżeli z nim wszystko OK | Jedyną "usterką" o której wiem i sprzedający uprzedził jest mały odprysk lakieru na tylnym błotniku... mam nadzieję, że żadnych niespodzianek nie będzie.
Trochę bałem się tego sztywniejszego zawieszenia i niskoprofilowych opon, ale jestem bardzo pozytywnie zaskoczony - jest naprawdę OK. Drogi trzyma się jak małpa gałęzi
Spalanie na trasie 350 km, z czego autostrada ok. 100km z duzymi predkosciami wyszło 8,3 a spodziewałem się dużo więcej... Zobaczymy jak będzie dalej.
Pozdrawiam!
predkosc |
Ostatnio zmieniony przez mkm 31-08-2009, 12:54, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|