Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[Carisma] kolejny post o szumie:):):)
Autor Wiadomość
Dziuters 
Nowy Forumowicz

Auto: Carisma glx 1,6 hatchback
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 05-12-2010, 23:30   łożyska

Tylko na jakiej najlepiej rozebrać i pomierzyć ale
na to nie mam czasu gdzieś to musi być może znacie jakąś stronę gdzie po numerach wozu dojdzie się do tego. Mnie już oczy bolą od gapienia się w monitor i szukania ktoś napewno ma ten model auta i kupował łożyska zna wymiar. Ewentualnie link bo i tak jak pytałem w tychże kilku sklepach to mogą dopiero zamówić. Cena w granicach 250 zl za jedno (Mitsubishi krzyczy około 850zł za dwa). Myślę, żeby zamówić je samemu w Polsce czas oczekiwania ten sam i możliwe ,że nawet po doliczeniu przesyłki i cła wyjdzie odrobinę taniej. Tylko że jak szukałem na polskich stronach nie było mowy o dwóch typach łożysk. Tutejsi "fachowcy" tak twierdzą. Chociaż w jednym ze sklepów gdyby mieli zaproponowali by tylko jedna parę, :roll: można zgłupieć . :roll:

kamir 
Mitsumaniak
TK

Auto: Carisma GLX 1.8 SOHC+LPG '96r
Wysłany: 06-12-2010, 09:22   

http://japancars.ru/

na tej stronie po wpisaniu numeru VIN będziesz miał numery katalogowe wszystkich części ( w moim przypadku nawet numer filtra oleju się zgadzał :D )

BTW podstawowa znajomość j. rosyjskiego się przyda ewentualnie google tłumacz ;)

Pozdrawiam
Kamir

Chudy23
[Usunięty]

Wysłany: 06-12-2010, 15:43   

Dziwny ten dekoder :| ja mam niby (z papierów Holenderskich) Carisma 1,6 16V 90PS 98r a tam pokazuje 1,6 16V 100PS i 3.08.1997 mhh i czemu tu teraz wierzyć?? Kolor Lakieru D89.... sorry za OT mi tez pokazuje filtry wszystkie i inne takie :)

Dziuters 
Nowy Forumowicz

Auto: Carisma glx 1,6 hatchback
Wysłany: 15-12-2010, 16:40   szum

Przepraszam, że późno odpisuje chiałbym tylko podziękowac za info. Tak więc dziękuje

Odpowiedz do tematu