|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Wyjazd |
Autor |
Wiadomość |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24321 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 10-09-2006, 17:08
|
|
|
deenbe napisał/a: | dlaczego ludzie ulomni? |
Daniel - długo by pisać. Kiedyś zapytaj mnie live, to Ci opowiem. Też byłem w szoku, że 90% tych ludzi zachowuje się jak ułomni. |
|
|
|
 |
M_Wiewiórek [Usunięty]
|
Wysłany: 10-09-2006, 23:09
|
|
|
Tomi żadnych studi tam nie widziałem, nawet permanentnych tatuaży na ulicach nie robią,
a co do czechów to poważnie, drogi mają tak oznaczone, że by ich szlag trafił, w tamtą stronę, czyli od nas w stronę Austrii jest Ok, są znaki na większe miasta, tak jak ja na przykład jechałem: Trutnow (przy granicy), Hradec Kralowe, Brno i Wiedeń a z powrotem z Wiednia na Brno są znaki a z Brna na Hradec już nie tylko jakieś wiochy wcześniej, i to jeszcze jak pomącone, wypatrzysz sobie nazwę wioski, która jest na drogowskazach a za chwilę parę kilometrów dalej nazwy się zmieniają na inne wiochy i weź tu się zatrzymaj na zakorkowanej obwodnicy albo autostradzie w mieście i sprawdzaj na mapie czy ta mieścina jest na tej drodze, co masz nią jechać, chore dosłownie, a i jeszcze sobie wyrobiłem jedno zdanie o pepikach po tych wakacjach,
że to wielka banda zboczeńców, kto goły na plaży to Czech, rozumiem jeszcze młodych, mają co pokazać, ale 60-cio letnie dziadki wstydziliby się |
|
|
|
 |
deenbe [Usunięty]
|
Wysłany: 11-09-2006, 00:53
|
|
|
Krzyzak napisał/a: | Daniel - długo by pisać. Kiedyś zapytaj mnie live, to Ci opowiem. Też byłem w szoku, że 90% tych ludzi zachowuje się jak ułomni. |
ciekawi mnie bardzo bo bylem 3 razy w Pradze:)
[ Dodano: 11-09-2006, 00:55 ]
M_Wiewiórek napisał/a: | że to wielka banda zboczeńców, kto goły na plaży to Czech, rozumiem jeszcze młodych, mają co pokazać, ale 60-cio letnie dziadki wstydziliby się |
dobrze ze na plazy nie bylem |
|
|
|
 |
slo_mo [Usunięty]
|
Wysłany: 13-09-2006, 23:59
|
|
|
...albo po prostu trzeba znać odpowiednie plaże żeby uniknąć takich widoków |
|
|
|
 |
kubol [Usunięty]
|
Wysłany: 14-09-2006, 16:54
|
|
|
M_Wiewiórek napisał/a: | miśka zapakowaliśmy po sam dach |
pikuś. nie widziałeś jeszcze chyba załadowanego miśka po sam dach.
W tego sylwestra jechaliśmy do Zakopanego... w 5ciu... na narty... na tydzien...
4 chłopa i jedna kobitka. Kazdy torby jakto na tydzien, narty, snowbord, sprzet grający(wszystko w środku) . Kumpel który siedział z boku (120 kg wagi) miał torbę na kolanach, jak chciałem wrzucić 5tkę, musiał tę torbę podnieść kolanami, jedną ręką odchylić narty, drugą wrzucić bieg...
widzoczność tylko do przodu i w lewo
Jak wszyscy wsiedli oprócz mnie, to już nadkola chowały się w nadkolach (dla ciekawostki powiem, że ani razu nie porzytarł )
i tak 14h hardcorowej jazdy w jedna stronę (Konin - Biały Dunajec) |
|
|
|
 |
|
|