|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Jakis nowy wirus? |
Autor |
Wiadomość |
gulgulq
moderator Służbowo. Na statek.

Auto: i30
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 27 razy Dołączył: 16 Kwi 2006 Posty: 6448 Skąd: Rzeszów/Ropczyce
|
|
|
|
 |
mead
Mitsumaniak

Auto: Lancer 1.6 '96
Pomógł: 1 raz Dołączył: 06 Lip 2008 Posty: 198 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 20-09-2009, 12:59
|
|
|
pierwsze objawy byly na dwoch roznych kompach. Pen na jednym a dysk na drugim |
|
|
 |
krzychu
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 Int, Mazda CX-3
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 141 razy Dołączył: 21 Kwi 2008 Posty: 12607 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 20-09-2009, 23:49
|
|
|
A odmontowujesz dyski przed ich odłączeniem? To że Ty nic nie zapisujesz to nie znaczy że Windows sobie tam nie grzebie. Odłączysz i nieszczęście gotowe. Mi się to nie zdarzyło ale koledze już tak ze 2 razy właśnie ma Sandiska... Ja używam Kingstonów albo Sony Penów. Wbrew pozorom pen to dość skomplikowane urządzenie z mikro kontrolerem kontrolującym miejsca zapisu danych (tak aby równomiernie się zużywał). Czasem też można swój potencjał rozładować przez pena (podczas odłączania albo podłączania). Obudowe dysku 2,5 cala mam Wallanda też nie ma problemów. |
|
|
|
 |
Grześku
Mitsumaniak groźny oboźny

Auto: Outlander Intense+ 2.0
Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Maj 2005 Posty: 2722 Skąd: Świdnik
|
Wysłany: 21-09-2009, 09:02
|
|
|
Przeskanuj sobie kompa (najlepiej w trybie awaryjnym) programikiem CureIT
http://www.freedrweb.pl/cureit.php
Jeżeli on nic nie znajdzie to albo masz jakąś strasznie złośliwą france (i nie mówię tu o kobiecie ) albo problem jest po stronie sprzętu. |
_________________ "nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przeciez trzeba napisac." by Rafal_Szczecin
strony www, druk, grafika reklamowa, fotografia |
|
|
|
 |
|
|