Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
IV Zlot Mitsumaniaków-relacja nastoletniego fana motoryzacji
Autor Wiadomość
Leppe 
Mitsumaniak

Auto: Lancer GLXi/Legnum S/Grand Voy
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 28-08-2006, 09:32   

Paweł napisał/a:
mam andzieje ze za kilka lat będe mial Mitsu i przyjmiecie mnie do klubu

Wcale nie musisz czekać kilku lat z przyjemnością przyjmiemy Cię teraz jak zauważyłeś niewszyscy w naszum klubie są posiadaczami samochody marki Mitsu co niektórzy wogule nieposiadają autek i są z nami, co do zloty powiem jedno było ZAJEFAJNIE!!!!!
MITSUBISHI Pajero 3500 V6 GDI
MITSUBISHI Pajero 3000 V6
Chrysler Grand Vojager Town & Country (sprzedany)
Ford Transit
Ford Transit

Grześku 
Mitsumaniak
groźny oboźny

Auto: Outlander Intense+ 2.0
Wysłany: 28-08-2006, 10:20   

Rafal_Szczecin napisał/a:
prowadzil TNT Honda z flaga szczecina :mrgreen:

nie miał wyjścia skoro siedziałeś z nim w hondzie z nożem przy nerce ;)

strony www, druk, grafika reklamowa, fotografia

gregorbu
[Usunięty]

Wysłany: 28-08-2006, 10:46   

nie obylo sie tez bez malego incydentu
Mój Żabozielony też został przytarty, ale nie mam pojęcia, gdzie. Lewy błotnik i zderzak - na szczęście niemocno.

TNT 
Mitsumaniak

Auto: Toyota AYGO
Wysłany: 28-08-2006, 11:00   

Wielkie dzieki organizatorom i wszystkim uczestnikom. To poprostu warto przezyc mimo ze boli mi reka to bede ten zlot dlugo pamietal tak jak i poprzedni. Szkoda ze zabraklo paru naszych. Mam nadzieje ze w przyszlym roku spotkamy sie w pelnym skladzie + duzo nowych twarzy. Ja mam roczek na zmiane Hani na miska bo uslyszalem o jakims podpaleniu wiec zabieram sie za szukanie ;) Jeszcze raz wielkie dzieki. Jackie i Igi jestescie wielcy.
Pomóż komuś Ty, ktoś pomoże Tobie - Mitsumaniaki Assistance

roch_27 
moderator
Nutrix Bi-Turbo

Auto: Arteon Shooting Brake R
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 28-08-2006, 11:32   

Witam

Również jestem bardzo zadowolony ze zlotu :D
Wielkie podziękowania dla organizatorów Jackie, Igi, TNT :D
Impreska idealna :twisted: zarówno w piątek jak i w sobote :mrgreen:

Jak bede w Poznaniu postaram się dodać zdjęcia i coś wiecej opisać :wink:

ps. Impreska w sobote była tak fajna, że zapomniałem o swojej bluzie i chyba prawdopodobnie została na ławce :P

Pozdrowienia dla Wszystkich :twisted:

ARMA PACIS FULCRA - Broń dźwignią pokoju

Alek
[Usunięty]

Wysłany: 28-08-2006, 12:06   

Świetnie było, podziękowania dla wszystkich, a dla organizatorów w szczególności.

roch_27 napisał/a:
zapomniałem o swojej bluzie i chyba prawdopodobnie została na ławce
Ktoś zostawił też zieloną torbę "Heineken" z zawartością (w tym kluczami) - została w recepcji (no chyba że po moim odjeździe właściciel się odnalazł).
TNT, Ty idź ze swoją łapą do lekarza.
raddex, świetny pomysł z tymi "Książkami Serwisowymi", dzięki! Rozdałeś wszystkie?

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 28-08-2006, 12:13   

Dzięki za telefon :D
To było :shock: o coś takiego jak usłyszałem kto dzwoni.
Efa! musisz mi to nagrać co śpiewałaś - koniecznie :mrgreen:

Ja siedzę w Timra na północ od Sundsval
pogoda - leje jak z cebra
humor - brak
samopoczucie - lepiej mnie nie drażnić...

Ehh a tak chciałem być z Wami.....

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

gregorbu
[Usunięty]

Wysłany: 28-08-2006, 13:30   

TNT napisał/a:
Ja mam roczek na zmiane Hani na miska bo uslyszalem o jakims podpaleniu wiec zabieram sie za szukanie ;)
Nie - o rzucaniu do celu częściami samochodowymi :!: Do podpalania są inne samochody. :twisted:

Efa! 
Mitsumaniak
queen of Off Topic

Auto: Toyota Corolla kombi
Wysłany: 28-08-2006, 13:37   

Hubeeert napisał/a:
Dzięki za telefon :D
To było :shock: o coś takiego jak usłyszałem kto dzwoni.
Efa! musisz mi to nagrać co śpiewałaś - koniecznie :mrgreen:

To jednak darujesz mi życie?
Hurrrra!!!
Cytat:

Ehh a tak chciałem być z Wami.....

A my z Tobą...
Mój zespół SUBRA: www.fb.com/subraleo

cns80 
Mitsumaniak
Forumowa łajza

Auto: Espace 4 2,0T+KawasakiZRX1200S
Wysłany: 28-08-2006, 14:08   

Rafi wylazl z miska i krzyczal , zeby wstwali, ze sniadanie, niestety nikt nie wyszedl,

Ja się obudziłem i liczyłem że zrobisz mi kanapkę. A tu nic :D .

organizacja byla w miare ok ,lecz nie wiem czemu, ale wydaje mi sie ze zabraklo tego czegos, co bylo w grudziadzu (a moze zmeczony bylem podroza ? ) , NIE mowie ze bylo zle, ale tak jakos dziwnie sie czulem , widzac ze ludzie boja sie podejsc do sceny, czy tez chodza w grupkach 2 osobowych nie chcac zagadac (a moze straszylem wygladem, zreszta nie wazne )

Ja miałem wrażenie że jest dość wyraźny podział na nowych (takich jak ja) i starych. Nikogo tam nie znaliśmy i łatwiej było nam się poznać ze sobą nawzajem niż ze starą gwardią, która była zajęta wspomnieniami :) i organizacją zabawy dla nas. Może stąd ten podział. Mimo wszystko udało mi się zamienić parę słów z tymi, których najbardziej chciałem poznać (no może poza paroma osobami, których nie było lub nie udało mi się do nich dopchać :P .
Zlot opiszę jak Allegrowicz:
Bardzo wielki pozytyw dla organizatorów i uczestników :!: :!: :!:

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Wysłany: 28-08-2006, 14:23   

cieni napisał/a:
Rafi wylazl z miska i krzyczal , zeby wstwali, ze sniadanie, niestety nikt nie wyszedl,

Ja się obudziłem i liczyłem że zrobisz mi kanapkę. A tu nic .

wyszedles ? NIE , i to byl podstawowy blad :D hehe jak bys wyszedl to i kanapka by sie znalazla :)

na nastepnym zlocie bedziesz juz "stary" wiec nie bedzie takiego podzialu, mimo tego chyba nie mozesz narzekac :D bylo baaaaaardzo milo :D hehe ja sie tam ciesze ze (znow) bylem :)

arturro
[Usunięty]

Wysłany: 28-08-2006, 14:43   

mi sie zlot skoczyl praktycznie dzis ok 11 kiedy to b-stok opuscili matejko i zabek z justyna, (niechceli zamienic tygodnia nad morzem na tydzien nad jeziorem, moze watroba niechciala, nie wiem :) )
zlot co tu duzo pisac byl extra, jak zwykle najlepsza impra (typowo wschodznia) byla w piatek, wielkie uznania dla krzyzaka, ze "pomieszal" i bylo zarabiscie choc kolejne przybywajace osoby i mnie wykonczyly pod koniec czyli ok 2 nad ranem.
frekwencja - ogromna, wystarczy wspomniec korki jakie sie porobily w b-stoku podczas przejazdu kolumny.
atrakcje - niesamowite, nie wiedzialem ze marcin z serwisu hobbystycznie strzela z armaty i walczy szabla w butach kozackich, nie wspominajac o profi pokazie sztucznych ognii, przejazdu w eskorcie policji i wielu wielu innych.
wszystkim dziekuje za wspolna zabawe i do zobaczenia na nastepnym zlocie.

wazne info:
niechcialbym wyskakiwac przed orkiestre ale tez wiem ze skromnosc jacka na to mu nie pozwoli wiec ja napisze, podslyszalem ze mimo iz zlot mial sponsorow chlopaki musieli/musza dlozyc z wlasnej kieszeni, o ile dobrze pamietam to cos kolo 1,5tys zl.
moze bysmy zrobili zupelnie dobrowolna zbiorke i jakos postarali sie pokryc choc czesc strat. mam nadzieje ze poprzecie moj pomysl, a jacek poda jakies konto lub dokladnie opisze czy taka akcje by sie przydala czy tez nie.
jeszcze raz wielkie dzieki.

igi 
Mitsumaniak

Auto: Lancer Kombi 1.6 Invite
Wysłany: 28-08-2006, 15:39   

to może kilka słów ode mnie

Wielkie dzięki dla wszystkich Białostoczan za pomoc:

TNT - dzięki Tobie wiele spadło z naszych barków

Arturro (i Twoi bracia :?: :!: (sorry ale nie jestem pewnien kto pomagał na rogatkachh miasta i miał prowadzic na miejsce zlotu zbłądzone duszyczki)), Karwoś, 2 agnieszki i wszyscy inni - za pomoc. Bez was nie dalibyśmy rady wielkie dzięki

Moja żona - za wyrozumiałośc :!: i cierpliwośc :!:
W momencie rozstawiania się pod Kręgiem moja żona była na pogotowiu z bardzo wysoką gorączką (dzięki też dla teścia i szwagierki za opięke nad nią).

Betty za to że nic nie mówiła jak Jackie naprawdę dużo czasu (przed zlotem aby coś sensownego zaplanowac) poświęcał mnie a nie jej. I za pyszne karmienie podczas zlotu :)

WSZYSTKIM MITSUMANIAKOM - za przybycie i zabawę. Jesteście kochani.

Co do zlotu jak ja to widziałem.

Nie wszystko wyszło tak jak chcieliśmy i za to przepraszam ale mam nadzieje że źle nie było :D

Co do tego

arturro napisał/a:
wazne info:
niechcialbym wyskakiwac przed orkiestre ale tez wiem ze skromnosc jacka na to mu nie pozwoli wiec ja napisze, podslyszalem ze mimo iz zlot mial sponsorow chlopaki musieli/musza dlozyc z wlasnej kieszeni, o ile dobrze pamietam to cos kolo 1,5tys zl.
moze bysmy zrobili zupelnie dobrowolna zbiorke i jakos postarali sie pokryc choc czesc strat. mam nadzieje ze poprzecie moj pomysl, a jacek poda jakies konto lub dokladnie opisze czy taka akcje by sie przydala czy tez nie.

to był taki moment ale po ogłoszeniu Jacka że trzeba dopłacic za domki (wszystkie zaległości zostały uregulowane) i jesteśmy nawet na plusie (tzn. starczyło nam na dobre cygaro wypalone w niedziele)

Dziękuje wszystkim że pomimo odległości chciało się wam przyjechac do Białegostoku. Jesteście kochani :)

KOCHAM WAS :!:

Paweł
[Usunięty]

Wysłany: 28-08-2006, 18:15   

Leppe napisał/a:
Paweł napisał/a:
mam andzieje ze za kilka lat będe mial Mitsu i przyjmiecie mnie do klubu

Wcale nie musisz czekać kilku lat z przyjemnością przyjmiemy Cię teraz jak zauważyłeś niewszyscy w naszum klubie są posiadaczami samochody marki Mitsu co niektórzy wogule nieposiadają autek i są z nami, co do zloty powiem jedno było ZAJEFAJNIE!!!!!

Wielkie dzięki, ale jestem niepełnoletni. Grautuluje auta, rozpoznałem je po wielkiej naklejce na szybie. GRATULUEJW SZYSTKICH AUT! I dziękuje ze mogłem w tym uczestniczyć, pozdrawiam!

gregorbu
[Usunięty]

Wysłany: 28-08-2006, 18:22   

Paweł napisał/a:
Wielkie dzięki, ale jestem niepełnoletni.
Czy uważasz, że to czemuś szkodzi? Najmłodsi Mitsumaniacy mają po parę miesięcy. :mrgreen:

Odpowiedz do tematu