|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
MITSUMANIAKIEM BYĆ |
Autor |
Wiadomość |
Efa!
Mitsumaniak queen of Off Topic

Auto: Toyota Corolla kombi
Kraj/Country: Polska
|
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24333 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 30-08-2006, 09:34
|
|
|
nippo napisał/a: | obcy sobie ludzie w ciągu kilku chwil stają się sobie bliscy...czasami nawet bardziej, niż rodzina...ludzie, którzy nigdy wcześniej się nie widzieli, razem się bawią i rozmawiają "od pierwszego wejrzenia" |
biorą od drugiego kiełbasy |
|
|
|
 |
Sz@kal
Forumowicz Młody Mitsumaniak ;)

Auto: Mitsubishi Eclipse 1G GS
|
Wysłany: 31-08-2006, 19:45
|
|
|
Jeżeli mogę wtrącić słówko...JA TEŻ WAS KOCHAM Nie wiem jak to się dzieje ,nie znam nikogo z Was ,ale czuję się tak przywiązany ,że jak wreszcie kupię misia to będę dumny z faktu posiadania go i z tego ,że wreszcie będę mógł dojechać na jakiś zlot i kogoś poznać. To wszystko jest... nie wiem...takie cholernie niezwykłe Się opisać normalnie tego nie da |
|
|
|
 |
gregua [Usunięty]
|
Wysłany: 01-09-2006, 00:57
|
|
|
hej to ja wasz brat poznajecie
Kochana rodzinka !!!! |
|
|
|
 |
Smoczka [Usunięty]
|
Wysłany: 11-09-2006, 21:08
|
|
|
No cóż - będę może nieco bardziej powściągliwa w wyrażaniu swojej sympatii, ale w końcu jestem tu od niedawna. Mimo to lubię to miejsce, podobają mi się ludzie tu piszący i atmosfera tu panująca. Do Białegostoku wpadłam na chwilkę trochę na swoisty rekonesans i nie zawiodłam się. Jestem nadal Was wszystkich ciekawa.
O samochodach mam może niewielkie pojęcie - ot wiem tyle, ile powinna wiedzieć kobieta lubiaca jeździć i jeżdżąca dość dużo, a przecież nie czuję się tutaj obco, jak dyletant. To miłe.
Deklaracji "na zawsze" składać nie będę, ale przynależność do Miśkolubów podoba mi się. |
|
|
|
 |
inferno
Mitsumaniak Jednostka aspołeczna

Auto: Volvo S80 '01 2,4
|
Wysłany: 14-04-2007, 10:50
|
|