Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Firebee
06-12-2006, 23:51
Gdzie V Zlot ANKIETA

Gdzie ma się odbyć Zlot Mitsumaniaków w 2007 roku
Borki nad Zalewem Sulejowskim
46%
 46%  [ 27 ]
Bory Tucholskie
15%
 15%  [ 9 ]
Okolice Warszawy
12%
 12%  [ 7 ]
Grudziądz
15%
 15%  [ 9 ]
Przyjadę wszędzie gdzie będzie zlot
10%
 10%  [ 6 ]
Głosowań: 63
Wszystkich Głosów: 58

Autor Wiadomość
roch_27 
moderator
Nutrix Bi-Turbo

Auto: Arteon Shooting Brake R
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 31-08-2006, 20:21   

Firebee napisał/a:
Wydolimy wydolimy, juz o to sie nie martw:P
jeżeli w G-dzu to na ile bede mógł pomogę :D

ARMA PACIS FULCRA - Broń dźwignią pokoju

raddex 
m3m&mitsumaniak

Auto: Lancer GT, 2016 r., 2,4 Pb
Wysłany: 02-09-2006, 01:35   

Zagłosowałem na Grudziąc bo sprawdzony. W sumie przyjadę tam gdzie zlot będzie. A z drugiej strony można też powierzyć chłopakom z centralnej Polski organizację zlotu w tych Borkach jeżeli się tego podejmą, oczywiście.

bartek_nkm
[Usunięty]

Wysłany: 03-09-2006, 11:13   

Co do nieobecności Mitsumaniaków z południowej części kraju to ja powiem tylko tyle, że wystarczą chęci, ale takie prawdziwe chęci - np. kolega brodzki z Sosnowca wsiadł w auto i przyjechał do Białegostoku. Ja głosuję na Bory Tucholskie, bo jeszcze nie miałem okazji tam być, ale Grudziądz też jest dobrą propozycją. Oczywiście jeśli będe w stanie to pomogę w organizacji. ;-)

ballerek
[Usunięty]

Wysłany: 03-09-2006, 20:10   

a kiedy odbyl by sie ten zlot? jesli po kwietniu 2007 to bardzo chetnie bym sie tam zjawil, tylko nie chce zeby to bylo za daleko bo to bylby pierwszy dalszy wyjazd (w kwietniu pewnie prawko zrobie) dlatego glosuje na borki, chociaz w miare mozliwosci wolalbym blizej podkarpacia. pzdr.

wolf
[Usunięty]

Wysłany: 04-09-2006, 21:13   

przepraszam za nieobecność na ostatnim zlocie, faktycznie odległość ma duże znaczenie, centralna polska tj, Borki to raczej dobry pomysł, aczkolwieg zagłosuję na gzdie kolwiek sie odbędzie i tak zrobię wszystko by sie pojawić, odległość nie robi różnicy aczkolwiek ma dużo przesądza :!:
Ps.Wybaczcie nieobecność, :cry: :oops:

Grześku 
Mitsumaniak
groźny oboźny

Auto: Outlander Intense+ 2.0
Wysłany: 07-09-2006, 13:39   

ballerek napisał/a:
a kiedy odbyl by sie ten zlot? jesli po kwietniu 2007 to bardzo chetnie bym sie tam zjawil(...)

Termin zdaje się umówiony ("z zasiedzenia") na ostatni weekend sierpnia. I to dobry czas.

strony www, druk, grafika reklamowa, fotografia

cns80 
Mitsumaniak
Forumowa łajza

Auto: Espace 4 2,0T+KawasakiZRX1200S
Wysłany: 07-09-2006, 13:57   

Grześku napisał/a:
ballerek napisał/a:
a kiedy odbyl by sie ten zlot? jesli po kwietniu 2007 to bardzo chetnie bym sie tam zjawil(...)

Termin zdaje się umówiony ("z zasiedzenia") na ostatni weekend sierpnia. I to dobry czas.

Czy ja wiem :?: Myślę że lipiec byłby lepszy, bo noce cieplejsze i ludzie nie są jeszcze spłukani po urlopach :) . Poza tym dni dłuższe i humor jakiś taki inny. 8)

tomusn 
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Wysłany: 07-09-2006, 14:50   

cns80 napisał/a:
Czy ja wiem :?: Myślę że lipiec byłby lepszy, bo noce cieplejsze i ludzie nie są jeszcze spłukani po urlopach

za to może być problem z rezerwacją ośrodka na 1, 2, 3 ? dni dla 20, 50, 100 ? osób.
pod koniec sierpnia ośrodki są już po największej fali urlopowiczów i nie mają tylu rezerwacji. każdy ośrodek raczej by wolał zrobić rezerwacje na tydzień lub dwa zamiast na 3 dni i te 3 dni im potem przeszkadza.

a co do spłukania to można mysleć o zlocie już wcześniej i odłożyć :)

piwkotom 
moderator mitsumaniak
maruda

Auto: Touareg V8 :)
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 07-09-2006, 17:57   

cns80 napisał/a:
Czy ja wiem :?: Myślę że lipiec byłby lepszy, bo noce cieplejsze i ludzie nie są jeszcze spłukani po urlopach :)

ciekawe co by zona powiedzial jakbym jej powiedzial ze sie wypsztykalem na zlot i na wakacje nie pojedziemy :lol:
a tak serio to kieniec sierpnia juz sie chyba utarl i raczej chyba najlepiej trzymac sie tego terminu.

dylson
[Usunięty]

Wysłany: 07-09-2006, 22:31   

Ludzie lato bedzie beda cieple noce od czego mamy namioty?????? N polu namiotowym napewno bede wolne miejsca. Jak byl zlot nkp(wiem powtarzam sie :P ) to wiekszosc osob spala w namiotach i bylo git. Zreszta i tak w namiocie spedzilem 3 godz pierwszej nocy i troche ponad 4 drugiej. Mnie caly wyjazd wraz z dojazdem nie kosztowal wiecej jak 200zl. Nawet powiedzial bym ze wyszlo sporo mniej. Jezeli borki to trzeba tylko wynajac parking i pole namiotowe zeby wszyscy byli w jednym miejscu. Jezeli bede borki to podpytam sie na nkp organizatorow zlotu co i jak.

Adaho_krak 
moderator

Auto: Megane GTline
Wysłany: 08-09-2006, 02:23   

Ja osobiście BORKI - środek polski to podstawowy argument wszystkim w miare blisko.
A co do terminu to koniec sierpnia też OK w lipcu i sierpniu ciężko z urlopem a niestety w niedziele też ludziki tyrają taki kraj takie czasy.

Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku
. - Przynajmniej się staram :)

Adam 00302/KMM

dany642
[Usunięty]

Wysłany: 08-09-2006, 08:02   

adaho_krak napisał/a:
A co do terminu to koniec sierpnia też OK w lipcu i sierpniu ciężko z urlopem a niestety w niedziele też ludziki tyrają taki kraj takie czasy

Zgadzam się w sierpniu o wiele łatwiej o urlop niż w lipcu.

dylson napisał/a:
Ludzie lato bedzie beda cieple noce od czego mamy namioty?????? N polu namiotowym napewno bede wolne miejsca. Jak byl zlot nkp(wiem powtarzam sie ) to wiekszosc osob spala w namiotach i bylo git. Zreszta i tak w namiocie spedzilem 3 godz pierwszej nocy i troche ponad 4 drugiej.

Z tym polem namiotowym to bardzo dobry pomysł.

Leppe 
Mitsumaniak

Auto: Lancer GLXi/Legnum S/Grand Voy
Wysłany: 08-09-2006, 08:40   

Jeśli chodzi o namioty to pod koniec sierpnia bywały okresy, że było tylko parę stopni w takim wypadku ludzi którzy mieliby jechać na zlot z dziećmi a do wyboru byłby na miot lub namiot pewnie by nie pojechali dlatego uważam, że potrzebne są obie opcje gdziekolwiek by to niebyło.
MITSUBISHI Pajero 3500 V6 GDI
MITSUBISHI Pajero 3000 V6
Chrysler Grand Vojager Town & Country (sprzedany)
Ford Transit
Ford Transit

Grześku 
Mitsumaniak
groźny oboźny

Auto: Outlander Intense+ 2.0
Wysłany: 08-09-2006, 09:27   

dylson napisał/a:
Ludzie lato bedzie beda cieple noce od czego mamy namioty??????

No wiesz, z wiekiem dojpsko robi się wygodne i namiot jakoś nie odpowiada :mrgreen:
Poza tym jak pisał Leppe są osoby które przyjeżdżają z dziećmi, namiot ich odstraszy...
IMHO, jeżeli będzie alternatywa z noclegiem (chociaż by tak jak w Białymstoku domki vs hotel) czyli namiot vs domki, hotrel, etc. to każdy znajdzie coś dla siebie.

strony www, druk, grafika reklamowa, fotografia

dany642
[Usunięty]

Wysłany: 08-09-2006, 13:44   

W sumie macie racje z tymi namiotami. Tym bardziej, że sierpien był już chłodny.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi