[II 2.2 DID] DZIWNY DŹWIĘK NA WOLNYCH OBROTACH I WYŁĄCZANIU |
Autor |
Wiadomość |
mitsu00
Mitsumaniak
Auto: VOLVO XC70 AWD '13
Kraj/Country: Sweden
Pomógł: 34 razy Dołączył: 10 Lut 2009 Posty: 4355 Skąd: Sztokholm, Szwecja
|
Wysłany: 03-12-2009, 19:20
|
|
|
lukasz.szczecin napisał/a: | Dobre chłopaki chyba skorzystam z Waszej rady. W moim serwisie mam już ksywkę "muzyk" . A z tym niemieckim serwisem to mam pytanko czy na gwarancji robia polskie auta za darmo? Do Niemiec mam żabi skok. |
Hehehehehe...., nie płacisz nic bo i niby czemu? Gwarancja jest ogólnoeuropejska. Sam mam auto ze Szwecji a naprawiam na gwarancji bez problemu w warszawskich ASO.
Pozdr.
[ Dodano: 03-12-2009, 19:23 ]
Ale zmianę oleju na lepszy niż ten Castrol co ci napewno zalali też bym proponował
Pozdr. |
_________________ Pozdrawiam
Dominik |
|
|
|
 |
Wazzi
Forumowicz
Auto: Outlander intense +
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 18 Sie 2009 Posty: 95 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 03-12-2009, 23:50
|
|
|
w calej europie Ci zrobia za darmo, przeciez my juz wspolnota jestesmy;) |
|
|
|
 |
tcic
Forumowicz
Auto: Outlander 2.2 DID Intense PLUS
|
Wysłany: 06-12-2009, 21:07
|
|
|
lukasz.szczecin napisał/a: | Powiedzieli mi, że to dzwonią wtryski bo glowica jest inaczej osadzona niz w tym samym motorze zastosowanym w C-Crosser. |
Twórczość umysłów w naszych ASO nie zna granic
Ciekawe jak można inaczej osadzić głowicę w dokładnie tym samym motorze. |
|
|
|
 |
sylb
Forumowicz

Auto: OUTLANDER 2.0DID
|
Wysłany: 06-12-2009, 21:59
|
|
|
W moim serwisie mają jedną śpiewkę jak im coś nie pasuje lub chłopaki nie wiedzą,
„Ma pan nie standardowy samochód”.
Dam sobie rękę uciąć, że będą cie przekonywali, że trafiłeś na ten 1 z 10 samochodów, co producent testował inny rodzaj montażu albo była to bardzo mała partia pilotażowa od innego dostawcy części. |
|
|
|
 |
jmgmotocykle
Forumowicz marcin78
Auto: outlander 2.2 156ps
Pomógł: 3 razy Dołączył: 08 Lut 2009 Posty: 353 Skąd: oleśnica
|
Wysłany: 08-12-2009, 12:33
|
|
|
też mam ten sygnał - na bank jest to osprzet silnka - byłem z tym w cytrynie (wkońcu to ich silnik) to stwierdzili że tak ma być - mówli że te "odgłosy" to np. zawór biegu jałowego, pompa wtryskowa (listwa) czy łopatki turbo ("oczepują" nagar) - zaręczono mi że tak mają i jest wszystko ok. |
_________________ Proste są dla szybkich aut, zakręty - dla szybkich kierowców |
|
|
|
 |
|