|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
od którego rocznika nowa buda |
Autor |
Wiadomość |
Bart007
Mitsumaniak

Auto: Outlander I 2.0T
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 09 Paź 2009 Posty: 142 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 29-12-2009, 11:36
|
|
|
W polskiej Wikipedii faktycznie głupoty co do danych technicznych wypisują, ja korzystałem z angielskiej i tam już jest trochę ciekawych informacji o Outku I i II generacji: http://en.wikipedia.org/wiki/Mitsubishi_Outlander
daniell napisał/a: | Widzę, że wszystkie auta z 2006 r. i 2007 r. które oglądałem na otomoto to outlander I. Szczególnie w oko wpadły mi te w wersji turbo. |
Słusznie kombinujesz
Cytat: | - czy tempomat to standard w wyposażeniu outlandera? |
Był w wersji amerykańskiej z silnikiem 2.4 i automatem. W Turbo nie ma i chyba nie da się zainstalować. Niektórzy niedokładni sprzedawcy piszą, że jest, ale to nieprawda.
Cytat: | - czy do jedynki koła tylko 16 czy większe też pasują (nie wiem czemu kręcą mnie większe)? |
Pasują 16" (215/60, były montowane w pierwszych latach produkcji), w modelach z późniejszych lat standardowe są 17" (215/55), a niektórzy montują nawet 18".
Cytat: | - jak oceniacie wersję 2.0 turbo z gazem? |
Ponoć nie jest to najlepsza kombinacja, ktoś tu na forum narzekał. Z drugiej strony wiele osób to montuje i jest co nieco ofert takich aut. Ja mam bez gazu, więc tu szczegółowo nie pomogę. |
_________________ pozdrawiam - Bartek |
|
|
|
 |
|
|