Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
od którego rocznika nowa buda
Autor Wiadomość
Bart007 
Mitsumaniak

Auto: Outlander I 2.0T
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 29-12-2009, 11:36   

W polskiej Wikipedii faktycznie głupoty co do danych technicznych wypisują, ja korzystałem z angielskiej i tam już jest trochę ciekawych informacji o Outku I i II generacji: http://en.wikipedia.org/wiki/Mitsubishi_Outlander

daniell napisał/a:
Widzę, że wszystkie auta z 2006 r. i 2007 r. które oglądałem na otomoto to outlander I. Szczególnie w oko wpadły mi te w wersji turbo.

Słusznie kombinujesz :)

Cytat:
- czy tempomat to standard w wyposażeniu outlandera?

Był w wersji amerykańskiej z silnikiem 2.4 i automatem. W Turbo nie ma i chyba nie da się zainstalować. Niektórzy niedokładni sprzedawcy piszą, że jest, ale to nieprawda.

Cytat:
- czy do jedynki koła tylko 16 czy większe też pasują (nie wiem czemu kręcą mnie większe)?

Pasują 16" (215/60, były montowane w pierwszych latach produkcji), w modelach z późniejszych lat standardowe są 17" (215/55), a niektórzy montują nawet 18".

Cytat:
- jak oceniacie wersję 2.0 turbo z gazem?

Ponoć nie jest to najlepsza kombinacja, ktoś tu na forum narzekał. Z drugiej strony wiele osób to montuje i jest co nieco ofert takich aut. Ja mam bez gazu, więc tu szczegółowo nie pomogę.

Odpowiedz do tematu