Przesunięty przez: Hubeeert 20-04-2010, 09:10 |
[II 2.0 DID] Jak z niego zrobić dobry samochód? |
Autor |
Wiadomość |
Hiszpan
Mitsumaniak

Auto: Outlander II Int+ Honda ST1100
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 19 razy Dołączył: 12 Wrz 2007 Posty: 1564 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 04-01-2010, 22:16
|
|
|
Panowie, proszę bez OT.
Porównania z innymi samochodami mamy już w dziale Chcę kupić Outlandera - i niech tak już zostanie. |
_________________ Pewien motocyklista z Tarnowa do policjanta: Paaanie! Diabeł mnie opętał...
Staram się pisać poprawnie po polsku
Nigdy nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.
 |
|
|
|
 |
wowo
Forumowicz

Auto: Outlander 2008 2.0 D Intense+
|
Wysłany: 04-01-2010, 22:45
|
|
|
karol_alasz napisał/a: | wowo napisał/a: | zwiększenie komfortu pracy - tzn. aby pracowało ciszej i lepiej wybierało nierówności |
Gdziesik sobie drzewiej czytałem iż taki np C-crosser tudzież Pugu 4007 mają tę samą zawiechę ino francuzy zażyczyli sobie w Dżapanie aby wyregulować je na "miętko" - no to w naszych Outkach się nie da ? |
Ciekawy trop - może odezwie się jakiś posiadacz "bliźniaków" albo ze znajomym mechanikiem z PSA |
_________________ W końcu dojrzałem - Outek to optymalny wybór |
|
|
|
 |
MASSARRO
Nowy Forumowicz
Auto: OUTLANDER 2.0 DID INTENSE+
|
Wysłany: 15-06-2010, 23:36
|
|
|
Po 4 tysiach olej wymieniony !!!
Przyszedł czas na mały wirusik !!! Jak to kolega wspomniał wybór padł na fatalnego vtecha a dokładniej jego wsiowego wawego tunera Kreatora który zrobił mi już cztery samochody nie licząc kilkunastu znajomych którzy z mojego polecenia również muszą meczyć się z stałym bananem na twarzy
Sorki nie jestem żadnym kolegą właścicila a nawet nie jestem z nim na ty nie wspominając że mieszkam 100 km od KM ale efekt 169,5KM i 399Nm z rewelacyjnym przebiegiem momentu jak dla mnie mówi wszystko !!! Aktualnie czekam jeszcze na program do zabawy (tak zwany Killer Jeśli ktoś ma ochotę to proszę poczytać o RTS który zakupiłem właśnie do mojego miśka.
Dla wszelkich niedowiarkówi służę własnnym samochodem w celach testowych !!! |
|
|
|
 |
sylb
Forumowicz

Auto: OUTLANDER 2.0DID
|
Wysłany: 15-06-2010, 23:52
|
|
|
Mam zamiar zrobić dokładnie to samo. Pochwal się jakie były koszy i wykresikiem. |
|
|
|
 |
dab
Mitsumaniak

Auto: OUTLANDER 2.0 D-ID
Pomógł: 2 razy Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 917 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 16-06-2010, 00:17
|
|
|
MASSARRO napisał/a: | Po 4 tysiach olej wymieniony !!!
Przyszedł czas na mały wirusik !!! Jak to kolega wspomniał wybór padł na fatalnego vtecha a dokładniej jego wsiowego wawego tunera Kreatora który zrobił mi już cztery samochody nie licząc kilkunastu znajomych którzy z mojego polecenia również muszą meczyć się z stałym bananem na twarzy
Sorki nie jestem żadnym kolegą właścicila a nawet nie jestem z nim na ty nie wspominając że mieszkam 100 km od KM ale efekt 169,5KM i 399Nm z rewelacyjnym przebiegiem momentu jak dla mnie mówi wszystko !!! Aktualnie czekam jeszcze na program do zabawy (tak zwany Killer Jeśli ktoś ma ochotę to proszę poczytać o RTS który zakupiłem właśnie do mojego miśka.
Dla wszelkich niedowiarkówi służę własnnym samochodem w celach testowych !!! |
czyli adios gwarancjo,
nie wiem czy takie zylowanie na maxa wytrzyma nasz styropianowoz |
_________________ Pozdrawiam
dab
 |
|
|
|
 |
13zbyszek13
Forumowicz

Auto: 2,0 DID outlander 2009
|
Wysłany: 19-06-2010, 11:03
|
|
|
dab napisał/a: | czyli adios gwarancjo,
nie wiem czy takie zylowanie na maxa wytrzyma nasz styropianowoz |
Styrapionowóz to jako całość wytrzyma gorzej będzie ze sprzęgłem,skrzynią,półośkami.
Ja w ML półośkę ukręciłem |
_________________ MITSUBISHI to już historia teraz jest HONDA
 |
|
|
|
 |
|