|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 20-04-2010, 09:10 |
Czyzby amerykanski Jet Fighter mial stary FIS ? |
Autor |
Wiadomość |
GrzesiekJozefow
Forumowicz
Auto: Outlander 2008r. 3.0 V6 XLS
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-02-2010, 08:48
|
|
|
Steff napisał/a: | kolego z Józefowa to że nie ma pokrętła nie znaczy że jest samo poziomowanie |
Nie bardzo rozumiem co Kolega miał na myśli w tym zdaniu , ale spróbuję zinterpretować. Oczywiście, że to że nie ma pokrętła nie znaczy że jest samo poziomowanie. Powiem więcej. W Outku na rynek amerykański samopoziomowanie zawsze wytępuje z lampami ksenonowymi. Konkludując: jeżeli w amerykańskim Outku jest sampoziomowanie to znaczy, że są i ksenony. |
_________________ Pozdrawiam
Grzesiek |
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert 09-02-2010, 23:24, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Steff
Forumowicz
Auto: Glonojad
|
Wysłany: 09-02-2010, 10:30
|
|
|
GrzesiekJozefow napisał/a: |
Steff napisał/a: | kolego z Józefowa to że nie ma pokrętła nie znaczy że jest samo poziomowanie |
Nie bardzo rozumiem co Kolega miał na myśli w tym zdaniu , ale spróbuję zinterpretować. Oczywiście, że to że nie ma pokrętła nie znaczy że jest samo poziomowanie. Powiem więcej. W Outku na rynek amerykański samopoziomowanie zawsze wytępuje z lampami ksenonowymi. Konkludując: jeżeli w amerykańskim Outku jest sampoziomowanie to znaczy, że są i ksenony. | raczej to że jeżeli jest samopozimowanie to logiczne że są xenony ,ale w drugą stronę nie zawsze to tak działa i czasami są zenony bez samopoziomowania
miałem na myśli to że na rynek amerykański niektóre samochody bez zenonu nie mają w ogóle pokrętła regulacji z kabiny podobnie jak spryskiwaczy |
_________________ Japończyk ze styropianu i dykty .
 |
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert 09-02-2010, 23:25, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 09-02-2010, 23:17
|
|
|
Jak dzieci...
Panowie - wątek przeczyściłem, pasek przyznałem, proszę na temat, lub wcale.
Mała uwaga - proszę nie prowadzić tego typu dyskusji na Forum bo nieodmiennie kojarzy mi się to z polityką. Tam obrzucanie się gównem pod pozorem uprzejmości jest normą - na TYM Forum jest BARDZO NIEMILE WIDZIANE. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
|
|