|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
pielęgnacja wnętrza lancera invite |
Autor |
Wiadomość |
MichalRej
Forumowicz

Auto: Lancer Sedan 1.8
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 24-08-2010, 13:46
|
|
|
Ja do czyszczenia kokpitu i wszelkiego rodzaju plastików wewnętrznych jak i zewnętrznych
(wedle instrukcji na preparacie) używam Turtle Wax Extreme Nano-Tech Cockpit and Bumper Clean and Shine 500ml
jest to preparat czyszczący jak i doskonale zabezpieczający plastiki,
np: plastiki zewnętrzne pod przednią szybą zawsze były w strasznym stanie,
gdyż rewelacyjnie osadzał się tam brut, a teraz wszystko ma ładny czarny kolor
i mam nadzieję że jest odpowiednio zabezpieczone...
żeby nie było że robię reklamę, daję linka do jakiegoś zagranicznego sprzedawcy:
http://www.carcarenut.co....clean-shine.htm
Jeśli chodzi o czyszczenie samochodu to używam tylko i wyłącznie produktów Turle Wax,
i jestem bardzo zadowolony...
jak ktoś chciałby więcej informacji to na pw... |
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 24-08-2010, 14:17
|
|
|
mkm napisał/a: | Silverrr, z tymi kremami to ostroznie. Raz sie uda, drugi raz uda, a po trzecim szlag trafi tapicerke... |
dokladnie bo wszelkie kremy i oliwki zawieraja w sobie czasteczki wody ktore ladnie nawilzaja skore latem ale zima przy niskich temperaturach rowniez ladnie ja rozsadzaja.
niestety skore w aucie trzeba pielegnowac specjalnie do tego przeznaczonymi srodkami i dla dobra swojego nie eksperymentowac. |
|
|
|
 |
|
|