Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
pojawił sie konkurent dla Outka i Kaszanki
Autor Wiadomość
Steff 
Forumowicz

Auto: Glonojad
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 16-03-2010, 11:17   

a my jeździmy tylko Mitsubishi robionym przez najaranych holendrów a tutaj obsługiwany przez serwisantów spod znaku banana i małpki

mitsu00 
Mitsumaniak

Auto: VOLVO XC70 AWD '13
Kraj/Country: Sweden
Wysłany: 16-03-2010, 11:19   

Steff napisał/a:
a my jeździmy tylko Mitsubishi robionym przez najaranych holendrów a tutaj obsługiwany przez serwisantów spod znaku banana i małpki

Mój jeszcze składany był przez Japońców :mrgreen: Dlatego pewnie po 2 latach jeszcze nic nie puka i trzeszczy....

Dominik

bonito 
Forumowicz

Auto: był Outlander II 2.0 TDI
Wysłany: 16-03-2010, 11:32   Dacia Duster

Popatrzyłem w Internecie - jestem pod wrażeniem:
1. Jakość wnętrza, tapicerki na pewno co najmniej na tym samym poziomie co w Outku (gorsza jest pewnie tylko w Ładzie).
2. Jakość mechaniczna (jak wyżej).
3. Jakość 4x4 - uważam że może być lepsza (krótka jedynka! - jak w LandRoverach)
4. Silnik, zużycie paliwa - właściciele Renówek bardzo sobie chwalą ten silnik (1,5 dCi).

Oczywiście samochód o numer mniejszy, ale za 65 tys PLN (najbogatsza wersja) dzisiaj na pewno bym się nie zastanawiał...

bonito

Steff 
Forumowicz

Auto: Glonojad
Wysłany: 16-03-2010, 11:34   

lucky man :lol: :mrgreen:
już chyba gorszych materiałów jak w naszych autach to nie ma a 65 koła jak jeszcze zrobią odliczenie vatu jest ceną rewelacyjną tym bardziej że napęd jest od nissana a silniki 1.5 dci po lekkim programie jedzie fajnie i jest rewelacyjny jeżeli chodzi o spalanie
do tego jeżeli serwis Dacii jest na poziomie Reno to brałbym w ciemno wymienią pół samochodu w ramach gwarancji a nie nie musi się woda wylewać ze świateł żeby wymienili :lol: :lol:

wredlin 
Mitsumaniak

Auto: OUTLANDER II
Wysłany: 17-03-2010, 21:06   

dziękuje Steff trafiłeś w sedno. Męczą mnie już przepychanki z MMC

rezon 
Mitsumaniak

Auto: był OutlanderII 2.0DID
Wysłany: 18-03-2010, 06:55   

wredlin napisał/a:
Męczą mnie już przepychanki z MMC
nie tylko Ciebie - mnie też. Chociaż u mnie nie ma przepychanek - jest odmowa rozmów ze strony MMC. Nie odpowiadanie na pisma klienta to też sposób :?

karol_alasz 
Mitsumaniak
01425/KMM

Auto: OII Instyle'09 Navi
Wysłany: 18-03-2010, 07:26   

Świetnie by wyglądało w kolorach jakiejś firmy taksówkarskiej :D
Po zimie jak znalazł na nasz uliczny offroad :badgrin: I ile miejsca na reklamę....

mitsu00 
Mitsumaniak

Wysłany: 18-03-2010, 10:32   

karol_alasz napisał/a:
Po zimie jak znalazł na nasz uliczny offroad I ile miejsca na reklamę....

Mnie wczoraj pały zatrzymaly po tym jak slalomem jechalem po Trasie Łazienkowskiej. Myśleli ze naćpany jechałem czy cuś...... Ja tylko natomiast wymijałem dziury na asfalcie :gib:

Dominik

WiValdiBB 
Forumowicz
WiValiBB

Auto: Outlander, Navara, XX
Wysłany: 18-05-2010, 15:25   

Steff napisał/a:
My jezdzimy MADE IN JAPAN, niewielu Holendrów popala (wiem bo mieszkałem tam parę lat) raczej zjeżdżają się tam nienapaleńcy z całej Europy a mądrzy Holendrzy na tym zarabiają, serwisy są różne, wiadomo ale nie ubliżaj, jak jesteś tak mądry to sam zostań serwisantem albo załóż serwis. Sam jestem serwisantem tylko w trochę innej działce i wiem jak nielekkie są czasami przypadki. Auta są teraz szalenie skomplikowane, na ich zachowanie niebagatelny wpływ ma paliwo i stan nawierzchni a wiadomo jak to jest z tym w Polsce

[ Dodano: 18-05-2010, 15:30 ]
mitsu00 napisał/a:
Kuźwa......., ale to Daciaaaaaaa :butthead:
Hmmm, w ubiegłym roku czy dwa lata temu ze zdziwieniem słuchałem Zientarskiego który opowiadał o niebywale wysokiej pozycji DACI Logan w klasyfikacji niemieckiego ADACa, jesli chodziło o niezawodność. Wyprzedziła wielu bardzo renomowanych producentów

regon 
Forumowicz

Auto: MO II, 2,4 - już nie
Wysłany: 18-05-2010, 20:45   

przecież bez problemu można sprzedać MO i kupić samochodopodobny produkt "dacia". Myślę, iz każdy diler tej wspaniałej marki przyjmie w rozliczeniu MO w zamian za tak świetny i tani rumuński produkt. hm co wolę? produkt z Holandii czy z Rumuni? Marudy jesteście i tyle :-)

wredlin 
Mitsumaniak

Auto: OUTLANDER II
Wysłany: 18-05-2010, 20:59   

Romania górą

androzek 
Forumowicz

Auto: był Outlander II 2.0 DID
Wysłany: 18-05-2010, 21:07   

Maksymalny wypas 74200 zlp.Gdyby nazywał się inaczej niż Dacia,nawet Kia to jest to oferta atrakcyjna.Pytanie cz nasz Misiek jest na pewni prawie 2x tyle wart?

Tomski 
Forumowicz

Auto: Outlander II 2.0 did Instyle
Wysłany: 20-05-2010, 18:08   

Nie wiem ale jakos nie moge sie przekonac do nazwy Dacia błłeeeeeee.Dac 60-70 tysiecy za Dacie to paranoja czy to ma ladna bude czy nie to nadal jest Dacia.Sorry

TOMSKI

mitsu00 
Mitsumaniak

Wysłany: 20-05-2010, 18:13   

Tomski napisał/a:
Nie wiem ale jakos nie moge sie przekonac do nazwy Dacia błłeeeeeee.Dac 60-70 tysiecy za Dacie to paranoja czy to ma ladna bude czy nie to nadal jest Dacia.Sorry

Zawsze można zmienić znaczek na AMG lub M-Power..... :twisted:

Dominik

Odpowiedz do tematu