pojawił sie konkurent dla Outka i Kaszanki |
Autor |
Wiadomość |
Steff
Forumowicz
Auto: Glonojad
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-03-2010, 11:17
|
|
|
a my jeździmy tylko Mitsubishi robionym przez najaranych holendrów a tutaj obsługiwany przez serwisantów spod znaku banana i małpki |
_________________ Japończyk ze styropianu i dykty .
 |
|
|
|
 |
mitsu00
Mitsumaniak
Auto: VOLVO XC70 AWD '13
Kraj/Country: Sweden
Pomógł: 34 razy Dołączył: 10 Lut 2009 Posty: 4355 Skąd: Sztokholm, Szwecja
|
Wysłany: 16-03-2010, 11:19
|
|
|
Steff napisał/a: | a my jeździmy tylko Mitsubishi robionym przez najaranych holendrów a tutaj obsługiwany przez serwisantów spod znaku banana i małpki |
Mój jeszcze składany był przez Japońców Dlatego pewnie po 2 latach jeszcze nic nie puka i trzeszczy.... |
_________________ Pozdrawiam
Dominik |
|
|
|
 |
bonito
Forumowicz
Auto: był Outlander II 2.0 TDI
Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Paź 2008 Posty: 556 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 16-03-2010, 11:32 Dacia Duster
|
|
|
Popatrzyłem w Internecie - jestem pod wrażeniem:
1. Jakość wnętrza, tapicerki na pewno co najmniej na tym samym poziomie co w Outku (gorsza jest pewnie tylko w Ładzie).
2. Jakość mechaniczna (jak wyżej).
3. Jakość 4x4 - uważam że może być lepsza (krótka jedynka! - jak w LandRoverach)
4. Silnik, zużycie paliwa - właściciele Renówek bardzo sobie chwalą ten silnik (1,5 dCi).
Oczywiście samochód o numer mniejszy, ale za 65 tys PLN (najbogatsza wersja) dzisiaj na pewno bym się nie zastanawiał...
bonito |
|
|
|
 |
Steff
Forumowicz
Auto: Glonojad
|
Wysłany: 16-03-2010, 11:34
|
|
|
lucky man
już chyba gorszych materiałów jak w naszych autach to nie ma a 65 koła jak jeszcze zrobią odliczenie vatu jest ceną rewelacyjną tym bardziej że napęd jest od nissana a silniki 1.5 dci po lekkim programie jedzie fajnie i jest rewelacyjny jeżeli chodzi o spalanie
do tego jeżeli serwis Dacii jest na poziomie Reno to brałbym w ciemno wymienią pół samochodu w ramach gwarancji a nie nie musi się woda wylewać ze świateł żeby wymienili |
_________________ Japończyk ze styropianu i dykty .
 |
|
|
|
 |
wredlin
Mitsumaniak
Auto: OUTLANDER II
|
Wysłany: 17-03-2010, 21:06
|
|
|
dziękuje Steff trafiłeś w sedno. Męczą mnie już przepychanki z MMC |
_________________ Japończyk ze styropianu i dykty . Szantażują mnie.Powód: Daj spokój albo nie będzie więcej ostrzeżeń.
 |
|
|
|
 |
rezon
Mitsumaniak
Auto: był OutlanderII 2.0DID
|
Wysłany: 18-03-2010, 06:55
|
|
|
wredlin napisał/a: | Męczą mnie już przepychanki z MMC | nie tylko Ciebie - mnie też. Chociaż u mnie nie ma przepychanek - jest odmowa rozmów ze strony MMC. Nie odpowiadanie na pisma klienta to też sposób |
_________________ był Outlander 2 2.0Did był Superb 1,8TSI 4x4 jest V60 CC  |
|
|
|
 |
karol_alasz
Mitsumaniak 01425/KMM
Auto: OII Instyle'09 Navi
Pomógł: 4 razy Dołączył: 23 Lut 2008 Posty: 751 Skąd: Zachodnia Ukraina (Szczecin)
|
Wysłany: 18-03-2010, 07:26
|
|
|
Świetnie by wyglądało w kolorach jakiejś firmy taksówkarskiej
Po zimie jak znalazł na nasz uliczny offroad I ile miejsca na reklamę.... |
|
|
|
 |
mitsu00
Mitsumaniak
|
Wysłany: 18-03-2010, 10:32
|
|
|
karol_alasz napisał/a: | Po zimie jak znalazł na nasz uliczny offroad I ile miejsca na reklamę.... |
Mnie wczoraj pały zatrzymaly po tym jak slalomem jechalem po Trasie Łazienkowskiej. Myśleli ze naćpany jechałem czy cuś...... Ja tylko natomiast wymijałem dziury na asfalcie |
Dominik |
|
|
|
 |
WiValdiBB
Forumowicz WiValiBB

Auto: Outlander, Navara, XX
Pomógł: 1 raz Dołączył: 24 Maj 2009 Posty: 260 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 18-05-2010, 15:25
|
|
|
Steff napisał/a: | a my jeździmy tylko Mitsubishi robionym przez najaranych holendrów a tutaj obsługiwany przez serwisantów spod znaku banana i małpki | My jezdzimy MADE IN JAPAN, niewielu Holendrów popala (wiem bo mieszkałem tam parę lat) raczej zjeżdżają się tam nienapaleńcy z całej Europy a mądrzy Holendrzy na tym zarabiają, serwisy są różne, wiadomo ale nie ubliżaj, jak jesteś tak mądry to sam zostań serwisantem albo załóż serwis. Sam jestem serwisantem tylko w trochę innej działce i wiem jak nielekkie są czasami przypadki. Auta są teraz szalenie skomplikowane, na ich zachowanie niebagatelny wpływ ma paliwo i stan nawierzchni a wiadomo jak to jest z tym w Polsce
[ Dodano: 18-05-2010, 15:30 ]
mitsu00 napisał/a: | Kuźwa......., ale to Daciaaaaaaa | Hmmm, w ubiegłym roku czy dwa lata temu ze zdziwieniem słuchałem Zientarskiego który opowiadał o niebywale wysokiej pozycji DACI Logan w klasyfikacji niemieckiego ADACa, jesli chodziło o niezawodność. Wyprzedziła wielu bardzo renomowanych producentów |
_________________ 4x4 ForEver |
|
|
|
 |
regon
Forumowicz

Auto: MO II, 2,4 - już nie
|
Wysłany: 18-05-2010, 20:45
|
|
|
przecież bez problemu można sprzedać MO i kupić samochodopodobny produkt "dacia". Myślę, iz każdy diler tej wspaniałej marki przyjmie w rozliczeniu MO w zamian za tak świetny i tani rumuński produkt. hm co wolę? produkt z Holandii czy z Rumuni? Marudy jesteście i tyle |
|
|
|
 |
wredlin
Mitsumaniak
Auto: OUTLANDER II
|
Wysłany: 18-05-2010, 20:59
|
|
|
Romania górą |
_________________ Japończyk ze styropianu i dykty . Szantażują mnie.Powód: Daj spokój albo nie będzie więcej ostrzeżeń.
 |
|
|
|
 |
androzek
Forumowicz
Auto: był Outlander II 2.0 DID
Pomógł: 2 razy Dołączył: 11 Kwi 2009 Posty: 126 Skąd: okolice Bydgoszczy
|
Wysłany: 18-05-2010, 21:07
|
|
|
Maksymalny wypas 74200 zlp.Gdyby nazywał się inaczej niż Dacia,nawet Kia to jest to oferta atrakcyjna.Pytanie cz nasz Misiek jest na pewni prawie 2x tyle wart? |
|
|
|
 |
Tomski
Forumowicz

Auto: Outlander II 2.0 did Instyle
|
Wysłany: 20-05-2010, 18:08
|
|
|
Nie wiem ale jakos nie moge sie przekonac do nazwy Dacia błłeeeeeee.Dac 60-70 tysiecy za Dacie to paranoja czy to ma ladna bude czy nie to nadal jest Dacia.Sorry |
TOMSKI
 |
|
|
|
 |
mitsu00
Mitsumaniak
|
Wysłany: 20-05-2010, 18:13
|
|
|
Tomski napisał/a: | Nie wiem ale jakos nie moge sie przekonac do nazwy Dacia błłeeeeeee.Dac 60-70 tysiecy za Dacie to paranoja czy to ma ladna bude czy nie to nadal jest Dacia.Sorry |
Zawsze można zmienić znaczek na AMG lub M-Power..... |
Dominik |
|
|
|
 |
|