|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Bzyk_R1 01-12-2017, 20:03 |
guma drążka stabilizatora |
Autor |
Wiadomość |
tomek.rzepek
Mitsumaniak

Auto: Outlander
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 239 Skąd: polska
|
Wysłany: 05-08-2010, 23:14
|
|
|
Zgadza się, jeżeli masz wolną gotówkę to jak nabardziej kup nowy. Tu podałem przykłąd że niekoniecznie trzeba go wymieniać bo po założeniu opaski część będzie spełniała swoją fukcję doskonale, nie mając wpływu na bezpieczeństwo komfort jazdy. |
_________________ Mitsubishi Outlander 2.0 4WD 136KM
 |
|
|
|
 |
Pawmitsu
Forumowicz
Auto: Outlander 1 2004 r.
Pomógł: 2 razy Dołączył: 29 Lis 2009 Posty: 210 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 07-08-2010, 23:04
|
|
|
vo2max napisał/a: | Wymienialiście same gumy ?
2 osoby mi ostatnio zasugerowały wymianę od razu całych łączników - cena oryginału
duża i podobno słabo się spisują , a polskie zamienniki tańsze - i na nasze drogi ...
U mnie mam do wymiany z tyłu ... |
Ja wymieniłem jedną, choć gadali mi o dwóch, jeżdżę już parę dobrych m-cy po różnych wybojach, że nie wspomnę asfaltu i nie stuka, jest O.K. |
_________________ Mój taki
 |
|
|
|
 |
Daniel_Sz
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander I
|
Wysłany: 10-08-2010, 17:32
|
|
|
No właśnie też mi coś z przodu stuka. Ktoś mi powiedział, że to mogą być poduszki amortyzatora. Podobno koszt jednej to 300 PLN. Czy już wymienialiście te cuda w swoich autach? - rzeczywiście takie drogie? Być może to będzie usterka gumy stabilizatora, jak w tym poście. Muszę jechać i sprawdzić, tylko czasu niestety ostatnio brakuje |
|
|
|
 |
elektryk
Forumowicz
Auto: auto
Pomógł: 33 razy Dołączył: 10 Sie 2008 Posty: 2082 Skąd: z ...
|
Wysłany: 15-09-2010, 19:49
|
|
|
Daniel_Sz napisał/a: | No właśnie też mi coś z przodu stuka. Ktoś mi powiedział, że to mogą być poduszki amortyzatora. Podobno koszt jednej to 300 PLN. | Hmm, poduszki amortyzatora, dziwna nazwa i chyba nie ma czegoś takiego w outku. Ja bym szybciej obstawiał tuleje wahaczy, ale równie dobrze mogą być i gumy stabilizatora. |
|
|
|
 |
|
|