Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
5 PAŹDZIERNIKA SPOT
Autor Wiadomość
bartek_nkm
[Usunięty]

Wysłany: 02-10-2006, 15:48   

Obstawiam, że nie. Gdyby to była Efa, to widziałbyś tylko zieloną smugę i chmurę kurzu. Nie ma szansy zobaczyć kto jedzie z Efą bez specjalistycznego sprzętu ;-)

Efa! 
Mitsumaniak
queen of Off Topic

Auto: Toyota Corolla kombi
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 02-10-2006, 16:46   

Krzyżak, to oczywiście nie mogłam być ja, bo:
a) nie pamiętam, kiedy byłam w 3-mieście ostatnio, ale obiecałam, że gdy przyjadę, to powiadomię MM3M na forum :-)
b) od dawna nie jestem blondynką :mrgreen:
Mój zespół SUBRA: www.fb.com/subraleo

Krzyzak 
moderator mitsumaniak
uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Wysłany: 02-10-2006, 18:02   

O kurcze - to komu ja mrugałem światłami i słałem całusa...

niusek
[Usunięty]

Wysłany: 04-10-2006, 08:33   

tomusn napisał/a:
tylko czy utrzyma się do czwartku? To jest jednak dobre w większych miastach, że obniżone ceny w marketach mobilizują inne stacje do obniżek.

Środa 04.10 Galeria Pomorska PB 3,73 ON 3,59 LPG 1,99

tomusn 
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Wysłany: 04-10-2006, 08:50   

niusek napisał/a:
Środa 04.10 Galeria Pomorska PB 3,73 ON 3,59 LPG 1,99

dzięki, już widzę jak nalewam te 25L :D , co najmniej

[ Dodano: 04-10-2006, 14:25 ]
to co kto jeszcze będzie?

Doniu
[Usunięty]

Wysłany: 04-10-2006, 16:19   

tomusn napisał/a:
to co kto jeszcze będzie?

No właśnie, kto jeszcze :?:
Ja kończę pracę o 16:00 i jeszcze muszę ok 25km sobie dodać do drogi z Mogilna do Bydzi. Wlecę do domciu na moment później do Bydzi pod Galerię i do Was :D pod Łuczniczkę.

DEE-JAY
[Usunięty]

Wysłany: 04-10-2006, 19:55   

mam nadzieję sprawnie uporać się z robotką i na 18.00 powinienem się zameldować :wink: To do miłego!

yrdn 
Forumowicz

Auto: SB 1.8 2009
Wysłany: 04-10-2006, 21:05   

Ja bede na pewno :-) ale to pewnie nie tak porywajaca wiadomosc jak ta, ze pewna pani zostawia Miska na pastwe losu na palacym sloncu i to z wlaczonymi swiatlami postojowymi przed rywalem!! Prawda pani Evo ? ;-)

PS.
Ja tez nie jestem pewny, czy to byla pani Eva - pamietam tylko,ze Carisma wlascicielki jest zielona, a jak ktos pamieta z jednego ze spotow - JESTEM DALTONISTA :D wiec wszystko mozliwe :D

do jutra!

bartek_nkm
[Usunięty]

Wysłany: 04-10-2006, 21:33   

Mnie jak już pisałem nie będzie, ale w sprawie "objawień" Ewy na mieście, to spotkałem ją na Żwirki I Wigury w sklepie. Wracałem od mechanika do pracy i zobaczyłem stojącą przed zakazem zieloną Carismę GDI. Zatrzymałem się przy nastepnym zakazie postoju :D i poszedłem sprawdzić - miałem rację 8)

PS
Znam lepszy sklem specjalizujący się w tym, co kupowała, ale tam mnie nie lubą, bo za często tam bywam i robiąc coś dla mnie zawsze popsują... W rewanżu zostawiam im igły na fotelach :twisted:

Efa! 
Mitsumaniak
queen of Off Topic

Auto: Toyota Corolla kombi
Wysłany: 04-10-2006, 23:27   

Podziwiam Twoją spostrzegawczość, Yrdn! Bo pod Rywalem dzisiaj rzeczywiście stałam - postojowe były włączone, żeby mnie gitarzysta z zespołu łatwo znalazł. Podczas gdy ja szukałam miejsca do zaparkowania, kolega był w sklepie muzycznym na rogu Śniadeckich i wiedział, że ma mnie szukać w okolicy Rywala. A tak zadziałało, że znalazłeś mnie nawet Ty! Tylko misiek nie był pozostawiony na pastwę losu. Ja byłam cały czas na fotelu kierowcy :lol:
Szkoda, że nie trąbnąłeś - pomigałabym Ci długimi ;-) .

BartekNKM, a wiesz, że do dzisiaj nie miałam kiedy wypróbować owego zakupu ze Żwirki i Wigury? Nawet paznokci jakoś nie mam czasu pomalować, więc tym bardziej nie lakierowałam rysek na karoserii mojego auta. Wszystko przede mną: jak Carisma będzie źle wyglądać po zabiegu, złożę wieeeelką reklamację do pana, który mieszał lakier.
Mój zespół SUBRA: www.fb.com/subraleo

DiPi
[Usunięty]

Wysłany: 04-10-2006, 23:46   

Spostrzegawczość na 5 :) ))

Mam nadzieje że lakier będzie idealny :) ) , a tak swoja drogą to widze że zlocik się skończył hihi i jak tam placyk pod Łuczniczką ?? pełen ?? Mam nadzieje że zabawa przednia mimo pogody :/ a ja właśnie wróciłem do domu po pracy :( (( mam nadzieje ze następnym razem godziny będą mi bardziej pasić !!!!

Doniu
[Usunięty]

Wysłany: 05-10-2006, 00:02   

DiPi napisał/a:
a tak swoja drogą to widze że zlocik się skończył

:?: Spocik dopiero jutro a właściwie to dzisiaj (w czwartek o 18:00) Więc wszystko przed nami :D
Coś ci się DiPi pomyliły dni, chyba za dużo pracy :wink:

DiPi
[Usunięty]

Wysłany: 05-10-2006, 00:04   

oo fuck hehhehe faktycznie moja wina :( faktycznie czas iść spać :) ) a co do jutra to i tak mnie nie będzie z wiadomych względów :( (
tak intesywnie o spocie myślałem i że już mi się daty pomieszały hhehehe zwała na maxa :)

yrdn 
Forumowicz

Auto: SB 1.8 2009
Wysłany: 05-10-2006, 22:08   

Tomsun dzieki za przejazdzke AT ;-) pierwszy raz w zyciu prowadzilem auto z automatem :D EKSTRA sie prowadzi.

POzdr, czzekma na fotki :D

tomusn 
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Wysłany: 05-10-2006, 22:53   

yrdn napisał/a:
Tomsun dzieki za przejazdzke AT ;-) pierwszy raz w zyciu prowadzilem auto z automatem :D EKSTRA sie prowadzi.
nie ma sprawy
ja też czekam na moje 4*9+5 :D
potem było 5*9 pod GaleriąPomorską

Odpowiedz do tematu