|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Hak holowniczy Lancer Kombi |
Autor |
Wiadomość |
Adam.S
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer kombi 1.6 2005r
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 14-06-2011, 14:58
|
|
|
Haiku dzięki za szybką odpowiedź prośba jeszcze o pomoc w jednej kwestii chodzi o wiązkę bo otrzymałem dwie rozbieżne informacje jedna jest taka że trzeba zakupić moduł za ponad 200 zł a drugie info, że wystarczy kostka z przewodami za około 15-20 zł
Zaznaczam że mam Lancerka kombi z 2005 1.6 jest to wersja przed liftingiem
pozdrawiam |
|
|
|
 |
puntspusy
Forumowicz

Auto: CBO SuperCharger i CSO
|
Wysłany: 25-07-2012, 21:37
|
|
|
odswieze
Czy wiazke haka nalezy podlaczyc do instalacji elektrycznej przez modul czy mozna bezposrednio ? chodzi o CSO 2,0 |
|
|
|
 |
MisiekNM974
Forumowicz
Auto: Lancer 2.0 Sport combi 2004
|
Wysłany: 28-07-2012, 08:18
|
|
|
Generalnie powinno podlaczyc sie przez modul tak aby dzialala sygnalizacja spalonej zarowki kierunkowskazow. Jak podlaczysz bezposrednio to zarowki kierunkowskazow auta i przyczepy czy bagaznika rowerowego sa polaczone rownolegle i jak sie ktoras z nich spali to przerywacz tego nie wychwyci bo rezystancja calego obwodu pozostanie taka jak bez podlaczenia przyczepy.
Taki modul w ASO kosztuje niezla kase. Jak kupilem w Niemczech za okolo 140 euro. Wydaje mi sie jest to ten sam produkt co z ASO tylko ze wzgledow marketingowych jest inaczej opakowany.
Ponizej link do instrukcji montazowej a modul jest oznaczony MT-057-DH.
http://img4.kupplung.de/m...s/mi0370_v1.pdf |
|
|
|
 |
|
|