Czy region podejmuje się organizacji zlotu 2011? |
Autor |
Wiadomość |
str19
Nowy Forumowicz *Carisma*
Auto: Mitsubishi Carisma 1,9 DiD, Av
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 22-09-2010, 23:16
|
|
|
Jeśli jest to możliwe to z chęcią także przyłącze się do pomocy w organizacji zlotu |
|
|
|
 |
lukasz_57
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Colt Ca0
|
Wysłany: 23-09-2010, 00:26
|
|
|
Ja tez jestem chętny aby wam wszystkim pomoc mam znajomego co ma sprzet do pomiaru w db-dragu i jezeli w dzien zlotu nie bedzie zadnej innej imprezy i bedzie na miejscu to mysle ze chcial by zorganizowac jakies konkursy...
A poza tym szykuje sie zakoczenie sezonu tuningowego w Belchatowie ktore tez prawdopodobnie bedzie na wawrzkowiznie wiec jakies chody juz bym mial w zalatwianiu spraw... |
|
|
|
 |
vendetta
Mitsumaniak Agata

Auto: Ibiza Cupra 6L
Zaproszone osoby: 2
|
|
|
|
 |
Czarcik [Usunięty]
|
Wysłany: 25-09-2010, 01:29
|
|
|
ja tylko proszę o powtórkę rozmów z dealerami Mitsu podczas organizacji zlotu w 2007r. dealer którego spytaliśmy najpierw pogładził nas po główce i powiedział że ma to gdzieś. drugi dealer wszedł w to, ale poprosił o wyłączność. mamy już pewne doświadczenia, zresztą, tego pierwszego dealera już nie ma o ile dobrze się orientuję. A czy mamy gadać z dealerami spoza regionu? ciężka sprawa, jak dla mnie to nieładnie wpakować się komuś na teren z buciorami, więc chyba jednak dobrze by było z grzeczności najpierw porozmawiać z tym dealerem który jest w Łodzi, skoro to Łódź już się tak prężnie pcha ku organizacji. A swoją drogą coś mnie się o uszy obiło że już był wybrany region na 2011 i nie było to łódzkie, dobrze kojarzę, czy coś mi umknęło? |
|
|
|
 |
lukasz_57
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Colt Ca0
|
Wysłany: 25-09-2010, 01:52
|
|
|
No raczej cos Ci umknelo Czarcik bo na 2011 jest wlasnie łódzkie |
|
|
|
 |
Czarcik [Usunięty]
|
Wysłany: 25-09-2010, 23:33
|
|
|
wiesz kolego, ja mówię o czymś co słyszałem jeszcze na początku roku albo pod koniec starego, a nie o propozycji kolegi Foresta sprzed kilku dni, czy tygodni. Więc umknąć mogła mi jedynie zmiana decyzji lub zamierzeń, było już wcześniej wskazanie na inny region.
Zresztą, dużo się ostatnio zmienia i region łódzki baaaardzo mocno się zmienił. Zwłaszcza jeśli chodzi o skład i zaangażowanie klubowiczów. Ale co do tych zmian to akurat doskonale je rozumiem. bez komentarza. |
|
|
|
 |
Forest [Usunięty]
|
Wysłany: 26-09-2010, 10:39
|
|
|
Czarcik napisał/a: | Zwłaszcza jeśli chodzi o skład i zaangażowanie klubowiczów. Ale co do tych zmian to akurat doskonale je rozumiem. |
Tomeczku o co kaman???? |
|
|
|
 |
Aga
Don't start with me! ;-) __________________

Auto: Toyota RAV 4
|
Wysłany: 26-09-2010, 11:50
|
|
|
Czarcik napisał/a: | wiesz kolego, ja mówię o czymś co słyszałem jeszcze na początku roku albo pod koniec starego |
Czarciku, jesteś chyba obdarzony wyjątkowymi zdolnościami słuchowymi |
|
|
|
 |
Czarcik [Usunięty]
|
Wysłany: 01-10-2010, 22:43
|
|
|
Aga napisał/a: | Czarciku, jesteś chyba obdarzony wyjątkowymi zdolnościami słuchowymi |
albo wiem o czymś, o czym Ty nie masz pojęcia. otóż były już rozmowy, ale rozmyły się na temacie pozyskania sponsorów, dla słabszych dodam, że nie o rozmowy na forum mi chodzi, tylko takie na żywo, przy użyciu jadaczek. po prostu temat zamilkł wraz ze zniknięciem osób które miały go rozwinąć. i nie ważne są już źródła, jeśli nikt inny nie podejmuje się organizacji - Forest, rób swoje. |
|
|
|
 |
vendetta
Mitsumaniak Agata

Auto: Ibiza Cupra 6L
Zaproszone osoby: 2
|
|
|
|
 |
Aga
Don't start with me! ;-) __________________

Auto: Toyota RAV 4
|
Wysłany: 02-10-2010, 12:01
|
|
|
Czarcik napisał/a: | Aga napisał/a: | Czarciku, jesteś chyba obdarzony wyjątkowymi zdolnościami słuchowymi |
albo wiem o czymś, o czym Ty nie masz pojęcia. otóż były już rozmowy, ale rozmyły się na temacie pozyskania sponsorów, dla słabszych dodam, że nie o rozmowy na forum mi chodzi, tylko takie na żywo |
czyli nieistotne
osobiście - jako osoba wprawiona w bojach na tym forum - radziłabym, abyś zwracał uwagę na to jak formułujesz swoje myśli
na forum regionalnym może jeszcze to ujdzie
ale na ogólnym nie pozostawiono by na Tobie suchej nitki
i lepiej posłuchaj tej rady, zanim zaczniesz coś pisać!
koniec OT |
|
|
|
 |
Forest [Usunięty]
|
Wysłany: 02-10-2010, 15:02
|
|
|
Amen. A temat ...:::CLOSED:::... |