Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Czy region podejmuje się organizacji zlotu 2011?
Autor Wiadomość
str19 
Nowy Forumowicz
*Carisma*

Auto: Mitsubishi Carisma 1,9 DiD, Av
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 22-09-2010, 23:16   

Jeśli jest to możliwe to z chęcią także przyłącze się do pomocy w organizacji zlotu

lukasz_57 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Colt Ca0
Wysłany: 23-09-2010, 00:26   

Ja tez jestem chętny aby wam wszystkim pomoc mam znajomego co ma sprzet do pomiaru w db-dragu i jezeli w dzien zlotu nie bedzie zadnej innej imprezy i bedzie na miejscu to mysle ze chcial by zorganizowac jakies konkursy...
A poza tym szykuje sie zakoczenie sezonu tuningowego w Belchatowie ktore tez prawdopodobnie bedzie na wawrzkowiznie wiec jakies chody juz bym mial w zalatwianiu spraw...

vendetta 
Mitsumaniak
Agata

Auto: Ibiza Cupra 6L
Zaproszone osoby: 2
Wysłany: 23-09-2010, 08:28   

Ja powiem tak: każda pomoc się przyda. Damy znać po pierwszych ustaleniach w czym będziecie mogli nam pomóc.
był Colt CJ0 2009-2011

Czarcik
[Usunięty]

Wysłany: 25-09-2010, 01:29   

ja tylko proszę o powtórkę rozmów z dealerami Mitsu podczas organizacji zlotu w 2007r. dealer którego spytaliśmy najpierw pogładził nas po główce i powiedział że ma to gdzieś. drugi dealer wszedł w to, ale poprosił o wyłączność. mamy już pewne doświadczenia, zresztą, tego pierwszego dealera już nie ma o ile dobrze się orientuję. A czy mamy gadać z dealerami spoza regionu? ciężka sprawa, jak dla mnie to nieładnie wpakować się komuś na teren z buciorami, więc chyba jednak dobrze by było z grzeczności najpierw porozmawiać z tym dealerem który jest w Łodzi, skoro to Łódź już się tak prężnie pcha ku organizacji. A swoją drogą coś mnie się o uszy obiło że już był wybrany region na 2011 i nie było to łódzkie, dobrze kojarzę, czy coś mi umknęło?

lukasz_57 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Colt Ca0
Wysłany: 25-09-2010, 01:52   

No raczej cos Ci umknelo Czarcik bo na 2011 jest wlasnie łódzkie :biggrin:

Czarcik
[Usunięty]

Wysłany: 25-09-2010, 23:33   

wiesz kolego, ja mówię o czymś co słyszałem jeszcze na początku roku albo pod koniec starego, a nie o propozycji kolegi Foresta sprzed kilku dni, czy tygodni. Więc umknąć mogła mi jedynie zmiana decyzji lub zamierzeń, było już wcześniej wskazanie na inny region.
Zresztą, dużo się ostatnio zmienia i region łódzki baaaardzo mocno się zmienił. Zwłaszcza jeśli chodzi o skład i zaangażowanie klubowiczów. Ale co do tych zmian to akurat doskonale je rozumiem. bez komentarza. :(

Forest
[Usunięty]

Wysłany: 26-09-2010, 10:39   

Czarcik napisał/a:
Zwłaszcza jeśli chodzi o skład i zaangażowanie klubowiczów. Ale co do tych zmian to akurat doskonale je rozumiem.

Tomeczku o co kaman????

Aga 
Don't start with me! ;-)

Auto: Toyota RAV 4
Wysłany: 26-09-2010, 11:50   

Czarcik napisał/a:
wiesz kolego, ja mówię o czymś co słyszałem jeszcze na początku roku albo pod koniec starego

:shock: :shock: :shock:
Czarciku, jesteś chyba obdarzony wyjątkowymi zdolnościami słuchowymi :badgrin: :badgrin: :badgrin:

Czarcik
[Usunięty]

Wysłany: 01-10-2010, 22:43   

Aga napisał/a:
Czarciku, jesteś chyba obdarzony wyjątkowymi zdolnościami słuchowymi

albo wiem o czymś, o czym Ty nie masz pojęcia. otóż były już rozmowy, ale rozmyły się na temacie pozyskania sponsorów, dla słabszych dodam, że nie o rozmowy na forum mi chodzi, tylko takie na żywo, przy użyciu jadaczek. po prostu temat zamilkł wraz ze zniknięciem osób które miały go rozwinąć. i nie ważne są już źródła, jeśli nikt inny nie podejmuje się organizacji - Forest, rób swoje.

vendetta 
Mitsumaniak
Agata

Auto: Ibiza Cupra 6L
Zaproszone osoby: 2
Wysłany: 01-10-2010, 22:57   

Czarcik napisał/a:
Forest, rób swoje.

Dziękujemy łaskawco :) o niczym innym nie marzyłam tylko organizować zlot ... Może trochę porad? Może wpadniesz na spotkanie jutro? Może podzielisz się doświadczeniami i podpowiesz? Aloha Czarcie jeden :)
był Colt CJ0 2009-2011

Aga 
Don't start with me! ;-)

Auto: Toyota RAV 4
Wysłany: 02-10-2010, 12:01   

Czarcik napisał/a:
Aga napisał/a:
Czarciku, jesteś chyba obdarzony wyjątkowymi zdolnościami słuchowymi

albo wiem o czymś, o czym Ty nie masz pojęcia. otóż były już rozmowy, ale rozmyły się na temacie pozyskania sponsorów, dla słabszych dodam, że nie o rozmowy na forum mi chodzi, tylko takie na żywo

czyli nieistotne
:badgrin:

osobiście - jako osoba wprawiona w bojach na tym forum - radziłabym, abyś zwracał uwagę na to jak formułujesz swoje myśli
na forum regionalnym może jeszcze to ujdzie
ale na ogólnym nie pozostawiono by na Tobie suchej nitki
i lepiej posłuchaj tej rady, zanim zaczniesz coś pisać!
:twisted:

koniec OT

Forest
[Usunięty]

Wysłany: 02-10-2010, 15:02   

Aga napisał/a:
koniec OT

Amen. A temat ...:::CLOSED:::...

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi