|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: mkm 16-08-2009, 17:23 |
lancer 1.3 98r. |
Autor |
Wiadomość |
Artii
moderator mitsumaniak

Auto: LancerCS0 2003 LancerC62 1990
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 17 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 892 Skąd: Zawiercie/Zabrze
|
Wysłany: 14-10-2006, 22:16
|
|
|
Poczekaj do chwili az sie wlaczy i wylaczy wentylator od chlodnicy. Nie jest to konieczne ale trwa krocej niz by "ecu mialo sie uczyc" obrotow podczas jazdy. |
|
 |
deenbe [Usunięty]
|
Wysłany: 14-10-2006, 22:32
|
|
|
Artii napisał/a: | Poczekaj do chwili az sie wlaczy i wylaczy wentylator od chlodnicy. |
jest to umowne, czasem moze to trwac bardzo dlugo... |
|
|
|
 |
Bastek [Usunięty]
|
Wysłany: 14-10-2006, 22:50
|
|
|
Panowie aż boje się odłączać aku
Pytałem bo chyba mój aku będzie do wymiany, bo jak odpalam rano, jak jest zimny przez kilka minut dziwnie piszczy ale tylko w pewnym zakresie obrotów chyba alternator, jak się podgrzeje jest cichutko, dziwne nie?
Pozdr, S |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24321 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 16-10-2006, 14:02
|
|
|
pasek się ślizga - trzeba napiąć, bo od zużycia się rozciąga
Bastek - masz rodzinę w Pruszczu? na Okrzei? |
|
|
|
 |
Bastek [Usunięty]
|
Wysłany: 16-10-2006, 19:59
|
|
|
Czesc przykro mi ale chyba nie mam rodziny w Pruszczu, bynajmniej nic mi nie wiadomo, hihi bylem dzis na warsztacie z autem na wtepnych ogledzinach, no i nie jest zle jak na auto kupione bez sprawdzania w serwisie. Do wymiany gumy stabilizatora no i brakuje tych oslon od spodu silnika, nie wiem zupe z nich ugotował koleś hihi Chlopaki mowili ze jest maly luz na przekladni kierowniczej, ale nie wiedza czy tak ma byc czy nie, nic nie cieknie, wszystko suche, wiec chyba ok.
Pozdr,wszystkich, do milego SP |
|
|
|
 |
Artii
moderator mitsumaniak

Auto: LancerCS0 2003 LancerC62 1990
Pomógł: 17 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 892 Skąd: Zawiercie/Zabrze
|
Wysłany: 16-10-2006, 22:41
|
|
|
Luzu w przekladni kierowniczej nie powinno byc. Napewno nie przy malym przebiegu. |
|
 |
|
|