|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Dodatkowe listwy ochronne na drzwiach |
Autor |
Wiadomość |
rezon
Mitsumaniak
Auto: był OutlanderII 2.0DID
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-11-2010, 12:48
|
|
|
-WALDOR- napisał/a: | ylko 2,2..co nie zmienia faktu ,ze samochód jest droższy... | porównaj ceny takich samych wersji wyposażenia z uwzględnieniem upustów Cytryna wychodzi ok. 5kzł taniej przy 2.2DCS, a w rozmowach w salonie są skłonni znacznie bardziej rozmawiać o konkretach niż w Mitsu. Czyli podobny samochód nie jest droższy, bo porównywanie cen 2.0Mitsu i 2.2francuskich nie ma sensu z uwagi na akcyzę. Jak kupowałem swojego Outka mogłem mieć testowego C-Crossera ze skórą w cenie ok. 10kzł więcej niż testowego Outka Intense+. C-Crosser był czarny (nie mam tyle czasu na polerowanie - miałem kiedyś bardzo ciemną zieleń), nie przepadam za skórą, zużycie paliwa mnie mocno zaskoczyło na teście i miał zaledwie miesiąc, Outek był beżowy i miał ponad 6 miesięcy co mi baaaardzo odpowiadało, no i było to Mitsubishi made in Japan jeszcze. Dzisiaj ciekawie wygląda rozliczenie leasingu więc szukałbym nowego, na pewno nie Mitsubishi - mam już jednego i wystarczy budowy relacji z tą "renomowaną marką". |
_________________ był Outlander 2 2.0Did był Superb 1,8TSI 4x4 jest V60 CC  |
|
|
|
 |
-WALDOR-
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander 2.0 DiD
|
Wysłany: 20-11-2010, 16:01
|
|
|
Sprawdziłem sobie dziś z ciekawości ceny peuga i powiem ,ze mnie milo zaskoczyły...na koniec września odpowiednik outa tylko z silnikiem 2,2 kosztował sporo ponad 160 tys., dziś ok. 136 plus 3,4 tys za audio...to cena już naprawdę fajna...w automacie 142 tys. plus 3,4 tysie audio(jeśli komuś zależy na ROCKFORD FOSTAGE) za to w cenie jest homologacja.
z drugiej strony misiek 2,2, w automacie intense+ cena na dziś 142.700 ale już homologacje trza doliczyć....
Wiec cenowy remis.Czyli myliłem się pisząc ,ze Peugeot jest droższy od miska(oczywiście od talentu zależy cena finalna)...mea culpa |
|
|
|
 |
13zbyszek13
Forumowicz

Auto: 2,0 DID outlander 2009
|
Wysłany: 21-11-2010, 11:31
|
|
|
mitsu00 napisał/a: | Strasznie mędrkujesz kolego w niemal każdym wątku. Zaczyna to już być trochę męczące.... |
Ty taki cierpliwy koleś i nie wytrzymałeś ? |
_________________ MITSUBISHI to już historia teraz jest HONDA
 |
|
|
|
 |
dab
Mitsumaniak

Auto: OUTLANDER 2.0 D-ID
Pomógł: 2 razy Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 917 Skąd: Wrocław