|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
4ws problem |
Autor |
Wiadomość |
mc
Forumowicz

Auto: Galant E88A 2.5 V6 4x4
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 04 Lip 2009 Posty: 208 Skąd: Lubin
|
Wysłany: 22-11-2010, 22:07
|
|
|
Niestety ABSu nie było. Nie jeżdże jak wariat więc właciwie nie jest jakoś bardzo mi potrzebny więc nic z nim nie robiłem a i tak nie chce mi wymigać błędów abs.
Co do 4ws to trochę czytałem o tym z 3000gt ale niestety nie zawiele mi to pomogło bo nijak to się ma do tego co u mnie się dzieje a materiałów też nie za wiele.
Jakby ktoś miał jakieś dodatkowe materiały o tym systemie (jakiś manual czy coś) to prosiłbym o dodanie lub na pw.
gres wcześniej nie miałem absu a 4ws niby działał wiec to chyba nie ma nic wspólnego ze sobą. |
|
|
|
 |
mitsu_pl
Forumowicz

Auto: Subaru Forester
Pomógł: 25 razy Dołączył: 14 Lip 2007 Posty: 1301 Skąd: Grajewo
|
Wysłany: 22-11-2010, 23:22
|
|
|
raczej się nie doczekasz, tak jak i ja... |
_________________ Subaru Forester SF FL - 2000r.
Subaru Forester SF - 1999r.
Subaru Outback BI - 2005r.
Mitsubishi Galant E88A 2.5 TT |
|
|
|
 |
gres
Forumowicz
Auto: galant E88A
|
Wysłany: 24-11-2010, 09:26
|
|
|
mc napisał/a: |
gres wcześniej nie miałem absu a 4ws niby działał wiec to chyba nie ma nic wspólnego ze sobą. |
Ale może teraz ci zdechł bezpiecznik i stąd świeci się kontrolka - sprawdzenie czasochłonne nie jest Pod kierą znajdziesz |
_________________  |
|
|
|
 |
|
|