Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Hubeeert
04-05-2008, 01:35
[MSS DID] SILNIK Prosze o rady w sprawie przeglądu.
Autor Wiadomość
JCH 
Mitsumaniak
Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 14-11-2006, 20:51   Przegląd MSS - uwagi

Mam przejechane 78 tys. km, klocki są od nowości. Pojutrze jadę na przegląd i do wymiany idą na pewno tylne. Przód raczej przy okazji też, no chyba, że stwierdzimy iż jeszcze 15 tys. przeciągną.
Dużo zależy od stylu jazdy, raczej nie jeżdżę szybko, nie upalam, dużo hamuję silnikiem ... :?
Cytat:
Jestem zdziwiony, że do MIMISIA pasują od Volva
Nie dziw się. Spód jest od S40/V40 .... nie tylko spód.

MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650

manski
[Usunięty]

Wysłany: 17-05-2010, 21:27   

żeby nie zakładać nowego postu , mam pytanko . Mój MSS zbliża sie do przeglądu 90 tys km , a ponieważ jest już po gwarancji to przegląd niekoniecznie musi być w ASO , dodatkowo przy ostatnim przeglądzie w alianz auto zepsuli mi gwint na jednej szpilce przy kole więc trochę się do nich zraziłem , w związku z tym gdzie polecacie zrobić przegląd silnika po 90 tys ( to się chyba wiąże z wymianą rozrządu ) a może jakiś forumowicz świadczy takie usługi w województwie mazowieckim ( najlepiej na zachód od warszawy ).

Arconada
[Usunięty]

Wysłany: 26-08-2010, 14:45   

manski, nie wiem czy zrobiłes już przegląd, ale ja polecam Ci ASO w Toruniu. Serwisuję tam swojego miska pomimo zakończonej gwarancji i przejechanych prawie 100 tys.
Bardzo mila obsługa, fachowa porada, i przystepne ceny...Jeżdżę do nich pomimo odległości 100 km. Polecam naprawdę
i pozdrawiam

pablo eldiablo 
Forumowicz

Auto: L200, Outlander
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 27-08-2010, 13:04   

@ manski:
dobry serwis Mitsu jest przy Tanecznej (Puławskiej) w Wawie - http://www.autotw.pl/
ja u nich serwisuję swojego MSS - polecam.

@ Arconada:
może jeszcze dalej niż w Toruniu są jakieś niezłe ASO? :)

Arconada
[Usunięty]

Wysłany: 30-08-2010, 13:11   

pablo eldiablo:
zaręczam Ci, że są... :-) a to jest najbardziej istotne, żeby było dobrze, szybko i tanio...a tak napewno jest w Toruniu, wiem co piszę :biggrin:

Odpowiedz do tematu